Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

Wysłałam dziś do Dobrosławy i Dusi . Jutro pocztę moga sprawdzić Mangusta i Ana 25. W piątek Twierdza, Nastolatka i Warchlaczek. Z resztą osób będę się kontaktować od poniedziałku. Pozdrawiam

no kobietki moje drogie od momentu gdy przestałam notowac wasze adresy naliczyłam was 18 , jak zacznę od poniedziałku po dwie osoby dziennie to sobie trochę poczekacie na wróżby ale chyba rozumiecie , że wszystkch od razu nie zdołam zadowolić Pozdrawiam i zalecam cierpliwość choć wiem jak o nią w dzisiejszych czasach trudno sama się denerwuje i niecierpliwię gdy na coś czekam ale jesteście w tej dobrej sytuacji, ze wiecie iz warto poczekać bo a pewno się odezwę nie będa to puste obietnice jakie dość często serwują nam inni a najczęściej tchórzliwi mężczyźni - no nic pozwoliłam sobie na chwilową osobistą refleksję POZDRAWIAM

Jolciu , jeśli bedziesz miala czas, to i ja BARDZO PROSZĘ o wrożbę. (przydaloby mi się jakieś pokrzepiające słówko, trochę nadziei :( )Mój mail w nicku. Czy muszę zadać jakieś pytanie, podać datę ur.? Czekam cierpliwie :) 🌻

Gość ja tez prosze o wrozbe
magia@op.pl

Jolciu jestem zadowolona z Twojej wróżby.Dala mi ona nadzieję ze moj pech wreszcie sie skonczy.Co do zdrowia to może rzeczywiście sie polepszy, bo wczoraj dowiedzialam sie ze mam zmienionego lekarza i zupelnie niedawno w tych dniach doszły nowe sposoby leczenia.Jezeli chodzi o życie uczuciowe dotąd nie układało mi się wogole, mam nadzieję ze będzie tak jak piszesz.

Gość ana25
jolciu czy coś sie stało ?? dzsiaj miałam dostać mail od ciebie z odpowiedzią na moje pytanie i nic nie mam :(:(:(

Gość andziol
zapomniałas o mnie (

Gość Niepewna siebie 25-latka
Jolciu jeszcze jedna malutka prośba. Jestem na liście oczekujących na jutro, ale mam poważne obawy że mail do mnie nie dojdzie gdyż parę moich znajomych osób skarzyło się że ich maile do mnie nie doszły i że moja skrzynka coś niepewna jest. Dlatego bardzo Cię proszę abyś po odpisaniu maila z wróżbą do mnie jakoś zabezpieczyła wcześniej tekst w innym pliku w razie gdyby mailik nie doszedł. Nie chcę Cię prosić o zbyt wiele, więc trochę mi głupio, ale to po prostu z obawy o to że mailik mógłby nie dojść. A gdyby była kopia to zawsze można wtedy wysłać jeszcze raz :) Pozdrawiam i nie mogę się doczekać jutrzejszej wróżby.

Gość Niepewna siebie 25-latka
acha... to ja jestem ten warchlaczek22

Gość twierdza
dziekuje Jolciu, jutro sprawdzę napewno, bo tez chcialabym jutro zrobić to o c Cie pytałam, myslisz że dasz mi odpowiedż do 10 ?? :)

Ana 25 i Mangusta mailiki przed chwilką wysłałam - warchlaczek nie ma sprawy wszystkie i tak zapisuję także dojdzie na pewno i raczej wieczorkiem niż rano Pozdrawiam Was moje wierne Dziewczynki :)

warchlaczku 22 - nie wiem czemu ale nie moge otworzyc treści twego listu prosze skontaktuj sie ze mna n amaila bo nie wiem jakie mi zadałas pytania a jeśli masz gg to napisz do mnie na gg , po godzinie 23-ciej dzisiaj numer jest w moim niku

dziewczyny wrozby zrobione ale nie mam teraz jak wyslac bo poczta na onecie mi nie działa :( Przepraszam

Gość tu Niepewna siebie 25-latka
czyli Warchlaczek 22... Jolu Mogę wysłać jeszcze raz maila z treścią mojego listu na którym są moje dane oraz pytania. Tzn. mogę spróbować ale czy tym razem dojdzie to też niestety nie wiadomo :(

Gość tu Niepewna siebie 25-latka
Właśnie wysłałam maila, a raczej jego kopie :)

Gość twierdza
Jolciu a ja nic jeszcze nie dostałam :( a tak bym chciała :)

Gość Cashmirka
Czy on ,zktorym jestem od 11 miesiecy ,mnie kocha?

Jolcia najblizsza przyszlosc oznacza mniej wiecej jak najblizsza??? kilka lat najblizszych, kilka miesiecy czy tygodni ???

w moim przypadku wróżby na najbliższą przysżłość realizowały się na przełomie dni, tygodni najdłużej do 3 miesięcy

Gość diptrok
jolciu, jolciu...🖐️ obiecałaś, obiecałaś....i nic ja czekam wciąż, chyba o mnie zapomniałaś...masz dużo pracy, wiem ale ja już długo czekam :( (przed świętami się zgłosiłam) bestia25@o2.pl

Gość Moj sen
Czesc.moj kolega prosil zebys mu powiedziala cos o jego przyszlosci,milosc,finanse i ogolnie co go czeka.Pisz na tego maila britneys_83@yahoo.de a On jest urodzony 13.sierpien 1972 nazywa sie Holger Fokken :) Z gory dziekujemy :)

Gość Moj sen
britneys_83@yahoo.de

Jolciu czy muszę zadać konkretne pytanie dotyczące wróżby, czy możesz powróżyć ogólnie , co mnie czeka? bo jak na razie jest beznadziejnie :(Czy muszę podać datę urodzin? Mój adres w nicku.Prosze o odpowiedź,czekam cierpliwie i pozdrawiam

Gość wysłałas wszystkim wróżby
twoja skrzynka odmówiła posłuszeństwa czasem tak bywa

Ja sie tylko skromnie spytam czy Jolcia robisz jeszcze zapisy maili ? Mój mail tinka83@o2.pl data ur. 8.09.1983r Pytanie dotyczy życia uczuciwego czy czeka mnie jeszcze miłość w moim życiu, czy bede miala dzieci? Będe czekać cierpliwe tylko czy jest szansa że uda sie Tobie mi powróżyć :)

Gość kwiatuszek BBB
proszę o wróżbę uczucia dom zdrowie itd. stokrotka.kac@interia.pl

Gość diptrok
nie wiem jolciu czy to stwierdzenie było skierowane do mnie :( jeśli tak to czy mogłabyś wysłać jeszcze raz....proszę 🌻