Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

Gość Oliwka22
To i ja poproszę o wróżbę - zwłaszcza jeśli chodzi o życie uczuciowe:-) a to mój adres: karra21@interia.pl

Popiwka dzisiaj i to niebawem jeszcze teraz zrobię układ Małgosi i jej córce Kaji i potem Tobie acha Karolina tez już ci wysłałam i na dodatkowe do Irenki, Asi i Agnieszki P.S.- Niech mi ktoś zrobi herbatki ;) napiłabym się

No to ja lece robic ci herbatke,zrob mi to dobrze i fajnie a jak ci taka fajna pycha herbatke juz parze :) ♥

Gość jeanny-s
Wiem Jolu, że wszyscy strasznie Cię męczymy tymi pytaniami ale człowiek ma tyle problemów i wątpliwości w życiu. Mnie twoja wróżba troszkę uspokoiła i mam teraz wiecej wiary w to, że przyszłość przyniesie mi coś dobrego. A wiem że pozytywne myślenie to już połowa sukcesu. Mam jeszcze jedno pytanie, które chciałabym wysłać na maila. Może jeszcze znajdziesz chwilkę dla mnie, będę wdzięczna. Pozdrawiam i wysyłam Ci moc pozytywnej energii. :-)

z cytrynką i dwiema łyżeczkami cukru, najlepiej w kubku półlitrowym bo tylko w takim piję acha i jak zrobisz podaj mi przez monitor hihihi

Gość ana....
jolcia napisalam pytanie na twoj e-mail bede czekac cierpliwie na odpowiedz :):)

Gość andziol
to ja też proszę o wróżbę na mojego emeila bajka24@vp.pl miłość ,nauka i praca napisz wszystko co wydusisz z tej wrózby

Gość hey jolcia napisalam cos do
ciebie na gg

wysiadam - umówmy się, że napiszę tutaj kiedy można podac kolejne pytania do mnie i na pewno nie prędzej jak po nowym roku zatem prosze teraz nie piszcie bo nie odpisze DAM ZNAĆ

Gość ana31
możesz mi powróżyć? bardzo proszę :(

Gość andziol
mnie się nie śpieszy będe grzecznie czekaćna swoją kolej i nie przejmuj sie ze wszyscy nagle chcą wiedzieć co ich czeka pozdrowionka!

jolcia 26>>>> ja rowniez nie chce byc natretem ale tak mniej wiecej kiedy moge sie spodziewac maila od ciebie??? jesli bys mogla odpowiedziec na to pytanie bylabym wdzieczna :)

Gość Jil
Dzięki Jolcia, oby Twoje przepowiednie się sprawdziły. Masz w sobie dużo ciepła. Pozdrawiam.

Gość czy te wróżby są odpłatne
czy wrożysz, bo masz dobre 😍 ? ;)

Gość czy te wróżby są odpłatne
czy wrożysz, bo masz dobre 😍 ? ;)

A to ja też chcę!:) Przede wszystkim życie uczuciowe... Ale przyszłość zawodowa też byłaby przydatna:) linkapau@neostrada.pl

Albo jednak nie chcę, bo może się tam znaleźć coś, co mnie zmartwi. Wolę nie wiedzieć jednak, wycofuję się!!

Gość mandolina
Kochana Jolciu! Bardzo prosze abyś i mnie powróżyła. wiem, że wszyscy cie tu osaczyli, ale ja swoje w kolejce odczekam, tyle ile bedzie trzeba. i herbatki ci chetnie zrobię! mój mail:oddycha@o2.pl Z góry dzięki!

Gość Jolcia do Jolci
Powiedz mi prosze kiedy to sie skonczy!!!!!!!!!!!!!JEZELI MOZESZ BO UWAZAM ZE MNIE NIE ODPOWIESZ:(

Gość Jolcia do jolci
powinnas wiedziec jako wrozka:(

Gość salomea78
Nic się nie skończy, chwila to wieczność

jasnowidzem nie jestem, więc nie wiem co ma się niby skończyć ja wiem, że chcecie co niektórzy podważyć mą prawdomówność i pokazać jaka to ze mnie oszustka no ale to już wasz problem ja pomagam i wskazuję drogę- osoby które miały ze mną styczność wiedzą, że nie oszukuję i wiedzą, że niektórych spraw niejestem w stanie przewidzieć