Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WOZEK QUINNY....

WOZEK QUINNY-co sadzicie,warto go kupic..

Polecane posty

Gość WOZEK QUINNY....

lub jaki inny wozek bscie polecaly.interesuja mnie wozki kombi do 2000 zeta spacerowka+gondola...

Gość mysle ze tak
suupeerr

Moim zdaniem moze i Quinny sa lekkie i latwo sie prowadza, zajmuja po zlozeniu malo miejsca, ale nie podoba mi sie ich wyglad - troche jak taczka - mowie tu o wersji spacerowej... no, o cenie nie wspomne... za te cene kupilabym na pewno inny wozek..

ja go kupie chociaz cena jest wysoka!!!wg.mnie warto jednak zainwestowac raz a porzadanie a nie jakies tam bnadziewne deltimy czy tako kupowac...pozdroo

Gość czekam na wiecej....

Gość hfjfh
nie martw sie cena dostaniesz becikowe to sobie kupisz jaki chcesz :P

Gość ja go bym nie kupila
wedlg mnie za szpanerski i snobistyczny............

Gość dzieki
a to ten co wyglada jak taczka?trzykolowy? fuj..

Gość 212cAROLINA H
dlaczego mutsy sprzedalas? quinny jest super quinny speedi

oki jak wam sie moja taczka nie podoba wkaladajcie swoje zawiniatka do czegos innego....a niech deltimy maja swoje zwolenniczki ,tak samo jest z quinny wyobraz sobie,tylko ze te 1 nie obzucaja obelgami.nieporownuj mutsy z quenny bo nie ma porownania mutsy jest mao zwrotny wiem bo mialam jazdy probne wielu,wielu wozkow i wiem co mowie...

Gość a ja wam wytłumaczę
Apropos tego wszystkiego to jestecie w pełni profesjonalnie ocenić i porównać funkcjonalność tych wózków.Miałam okazję zaczerpnąć opini experta i uzyskałam wystarczjąco wyczerpującą odpowiedź-iż oczywiście te tanie wózeczki typu deltim sprawdzą się ale nie tak jak quinny gdyż jest on wózkiem sportowym, wykalibrowanym na wszystkiego typu podłoża, lekkim- potwirdza to możliwość praktycznie jednoręcznego złożenia tego wózka, jak i możliwość stworzenia pełnego kombi- czyli, wszyskich możliwych warintów gondoli, spacerówki czy siedzenia samochodowego.Nie potrzeba dużo miejsca by go schować w samochodzie, ponieważ gabaryty złożonego wózka są aż o połowę mniejsze niż jest to w wypadku "innych".I tak mnie natknęło poza tematem - po co by ludzie kupowali drogie samochody jakby różnice z tymi tanimi były podobne, a skoro są lepsze każdy dąży i zbiera pieniążki by rodzinka miała "świetny samochodzik" i marka też ma znaczenie. Każdy z zamiaru dąży do tego by móc jak najlepiej dogodzić sobie i rodzinie, więc jaość jest ważna, dlatego nie będę oszczedzała na moim dziecku!!! A panie które uważają iż quinny przypomina taczki- NIECH najpierw wypróbują możliwości wszystkich wózków, bo tak naprawdę lepiej wozić dziecko taczkami niż tanimi wózkami!!!

Gość co racja to racja

Gość ania1233455
w końcu jakaś porządna opinia

Gość ikjiu
Wózek Quinny jest brzydki, na serio wyglada jak taczka, kiedys mijałam dziewczyne z takim wózkiem, na wybojach trzeszczał jak stary rower, a widac wózek był nowy.Moze ktos uwaza deltimy np fokusy za brzydkie i zbyt popularne, uzywane przez bezguscia czy jak tam, ja mma to gdzies. Jesli kogos stac na wózek Quinny i podoba mu sie to czemu nie, ja nie zamierzam wywalac w wózek 3000 tylko po to zeby byc madna, albo nie byc bezgusciem, kupie fokusa, bo za 800 złotych mam spoko wózek w którym moja dzidzia i tak pojezdzi moze z rok a potem trzeba bedzie leciutka spacerówka kupic. Niech kazdy kupi t na co go stac i co lubi.

Gość 212cAROLINA H
nie musi sie kazdemu podobac ja chce aby moje dziecko mialo wygodnie i zeby wozek nie byl bardzo mocno zabudowany do nie bedzie miec czym oddychac, znajom ma graco deluxe i jest nie zadowolona po zlozeniu jest duzy nie miesci sie do bagaznika samochodu, ciezki, i te kolka na wybojach sa strasznie sztywne masakra jak temu dziecko jest niewygodnie.Tandetne sa jeszcze deltimy.Dobre opinie ma jeszcze implast tez fajne wozeczki podobne do mutsy troszke.Quinny zostal uznany za jeden z lepszych 2005 roku wiec ma sie samo przez siebie.Zazdrosnice

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jesli ktos nie ma to nie wyda bo jak?super wozek na realu w3yglad wypas super sie prowadzi , ladne kolory.Polecam

Gość sama jesteś
tandetna carolino!!!! nikt ci niczego nie zazdrosci.....mnie stać na taki wózek ale po co? jakoś nie podoba mi się taczka i takie jest moje zdanie...jak ci sie podoba to sobie kup..tu nie chodzi o stan kasy tylko o podobanie koleżanko! a nie mów że deltim jest niewygodny kuzynka ma i jest ok......owszem niby droższy to lepszy ale tu nie chodzi o to zeby przechwalac sie że ciebie stać i kazdy ci zazdrosci ,to swiadczy jak postarzegasz ludzi jakie masz spojkrzenie na świat:( jeżeli komuś się nie podoba to zaraz ze zazdrości...wcale nie..każdy ma inny gust i woli np. kase wydac na coś lepszego może:)pozdrawiam

Gość taaaaaaaa
nastia ja nie porównuje mutsy do quinny , tylko wyrazam swoje zdanie? a dlaczego nie ma porównania???? co? zabolała cie ta taczka?:p..sprzedałam bo był bez sensu....nie wart swej ceny....kiedyś myślałam tak jak ty...mam kase wydam na modny zajebisty wózek ...pewnie będą mi zazdrościć.....:D to myslenie jest chore....zachowac trezba zdrowy rozsądek i za rozsądną cenę kupowac wózek:) nie zawsze drogie jest dobre:) tak jak mówiłam każdy wózek ma swoich zwolenników mimo wad, niektóre za ciężkie,niektóre skrzypiące, niektóre taczki...takie zycie:):):):)

Gość o przepraszam
a czy w tej całej dyskusji wózek jest najważniejszy? czy dziecko nie wychowa się w tanim zwykłym najzwyklejszym wózku? przypomnijcie sobie w czym Was rodzice wozili?(zapytajcie ich o to!) Czy w czymś Wam taki zwykły wózek zaszkodził? Najważniejsze żeby miał koła, jakąś dużą wygodną dla dziecka gondolkę, budkę i osłonkę od wiatru - prawda? Pozdrawiam wszystkich w tej jałowej dyskusji!!!

Gość taaaaaaaa
do o przepraszam ja to samo mówię.....ze nie ważne jaki czy drogi czy tani byle wygodny!!!! ale pytanie było konkretne o wózek quinny więc wyraziłam swoje zdanie, że to wyrzucenie pieniędzy i deltimy czy tako to tez fajne wózki przecież!!!!!!! no i quinny to taczka:p.....mnie się nie podoba i tyle

hmmm mi sie deltin nie podoba nigdy bym go nie kupilam jest okropny , niewygodny i jakis dziwny z wygladu fujjjjjjjj.Moij faworyt to quinny speedi czerwony, do tego fotelik maxi cosi. Jezdze samochodem i taka kolumbryna( jak deltim) by sie nie zmiescila do bagaznik( deltim jest obciachowy) nie lubie oklepanych rzeczy, cenie wygode dziecka i swoja.Dlatego wybieram Quinny.Obejrzyj go w sklepie ma duze kola jest lekki, latwo sie sklada, po zlozeniu zajmuje malo miejsca.Cena przystepna.Ale to twoj wybor.Ktoras powiedziala taczka i deltim trumna taki zabudowany poprostu dziwny.

Gość Quinny do bani

Gość awe
POLECAM Z CAŁEGO SERCA QUINNY!!!! WÓZKI NOWOCZESNE, FUNKCJONALNE, ESTEYCZNE - NA MIARĘ XXI WIEKU:-) I wiecie co, jak czytam te wszyskie wypowiedzi dochodzę do wniosku, że quinny krytykują tylko ci, których na niego nie stać. I nawet nie dopuszczają do siebie myśli, że mógłby im sie pdobać, bo i tak wiadomo, że go nie kupią. I MAJA DO PRAWO WŁASNEGO WYBORU I DECYZJI NA CO WYDAJĄ SWOJE PIENIĄDZE! Ja nie mam zamiaru wysmiewac waszych innych niż quiny wózków - ile ludzi tyle gustów i dlatego oszczędźcie sobie takie krytykanctwo, bo wypadacie przez to na zazdrośników po prostu!!!! Co do pytania autorki topiku. Mamy quinny i naprawdę pod kazdym względem jesteśmy z niego zadowoleni. By się nie powtarzać, podpisuję sie pod tym co napisała "a ja wam wytłumaczę". Przebija wszytskie wózi jśli chodzi o skrętność... Udanyh zakupów życzę i podpowiem, że znam sposób, jak kupić quinny za prawie pół ceny - sama tak kupiłam:)

Gość heheheee
trumna ,heehhe,ale sie osmialam.....ciekawe jak taczki wygladaja w porownaniu z trumienka

Gość taka jedna pannica
awe co ty gadasz?Icytuję:'' wiecie co, jak czytam te wszyskie wypowiedzi dochodzę do wniosku, że quinny krytykują tylko ci, których na niego nie stać'' a skad ty wiesz czy mnie stać czy nie?????? nie mówimy w tej chwili o cenie tylko o wózku czyli wygląd itp. kto ma ci zazdrościc takiego badziewiatego wózka? no ja nie mogę :D:D:D:D:D stać mnie żeby sobie kupic taki nawet za 3 tys., ale nie podoba mi się trójkołowieć i kropka!!!!!! zrozum że twój quinny może sie komuś też nie podobać, na tym polega dyskusja przecież

Gość basieq
widzę że tu niezła wojna na wózki...a może tak się sprawdzicie na jakimś torze przeszkód ze swoimi wózeczkami kochane...

Gość ołki dołki
czy to jest najwazniejsze jaki wazne zeby sie dobrze prowadził

Gość BARANY Z WAS
QUINNY DLA WYBRANYCH, TRUMN NIE PREFERUJEMY