Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_21

nie chce księcia

Polecane posty

Gość zagubiona_21

mam cudownego chłopaka, któremu na mnie bardzo zależy. sprawia że czuję się jak ktoś bardzo wyjątkowy ale od prawie miesiąca zastanawiam się czy z nim nie zerwać bo się nudzę w tym związku. boję się to zrobić bo to naprawdę sympatyczny facet i nie chce go zranić. wyrażcie swoje opinie i napiszcie jak można zerwac z kimś by go jak najmniej zranić...

Gość zrywaj
ja jestem wolny .I cie odpowiednio wypieszcze.

tutaj na tym forum dla bab potwierdzam mojom teorie ze kobiety jednak kochajom takich nadzianych,niebezpiecznych zabijakow jak ja,ile ja takich mialem co po odejsciu od biednego studenta frajera mi gadaly w lozku jaki to ja zajebisty jestem i ciekawy,ci frajerzy biedni to tylko potrafiom nawijac o milosciach i uczuciah bzdury,nie wiedzom ze kobiecie potrzeba twardziela,ostrego sexu i dobrych kosmetykow do szczescia,no czasem pocalowac trzeba jak ma gorszy dzien :),

Gość martitka2323
jejku kochana rozumiem cię, mam to samo. Mam wspaniałego faceta, ktory mnie kocha i szanuje jak nikt inny dotąd,jednak tak jak i Tobie, mi rownież nudzi sie w tym związku, nie mamy żadnych wspólnych pasji, jest monotonnie i nudno, nie wiem czy go kocham ale chyba skoro zastanawiam się czy z nim zerwac tzn ze to juz chyba nie jest miłość. Poznalam swietnego chłopaka, który mnie nakreca do życia, ma mnóstwo zajęć i zainteresowań, jestem pewna ze na pewno nie nudzilabym się z nim, ale czy on mnie pokocha tak samo jak ten obecny....nie wiem tego, ale chyba jesteśmy za mlode zeby tkwić w czymś co nas nudzi i nie nakręca do życia. Boje się tego co będzie potem bez niego, nie wiem czy znajde kogoś kto będzie mnie tak wspaniale traktowal, ale to jednak chyba nie wszystko.... bez namiętności i pasji związek i tak jest nudny mimo tego szacunku i miłości ktora darzy cie druga osoba.

Gość martitka2323
najgorzej jest podjąc decyzję, zastanawiam sie juz nad tym parę tygodni i dalej nie wiem, chociaż bardziej skłaniam się do tego zeby juz to zakończyć, skoro teraz mi sie nudzi to az strach pomysleć co bedzie za pare lat.Mam dopiero 23 lata, w wieku 30 lat juz pewnie bede tak znudzona i przytłoczona ta rutyna ze zwariuje. najgorsze jest to jak to zakonczyc zeby nie cierpial tak bardzo, on jest strasznie zaangazowany w ten związek i chyba nawet niczego sie nie domysla.dziewczyny jesli mialyście kiedyś taki problem piszcie, napewno cociaż troche nam pomożecie

Gość zagubiona_21
Gdyby chociaż ten mój chłopak ostro zapinał mnie w dupsko, no to rozumiem. Ale nie, on tylko siedzi i to ja zawsze muszę przejawiac inicjatywę albo usilnie namawiać go np. do scatu albo pissu, czy tez sado maso :(

Gość martitka2323
A ten mój to jeszcze gorzej... zabrania mi uprawiać sex z jego psem, którey nie ukrywam, że bardzo mnie podnieca i mam ochotę na mały numerek ze zwierzątkiem :( Poza tym kiedyś proponowałam mu sex grupowy, tzn ja plus dwóch kolesi w podeszłym wieku (76 i 84 lata) i też się nie zgodził. On się w ogóle bawić nie umie ani nic :(

Gość martitka2323
nie podszywajcie sie pod czyjes nicki bo to jest takie żalosne .. bez kitu