Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona9

czy brak miesiączki zawsze oznacza...

Polecane posty

Gość Nenula
Hej!! Błagam pomóżcie mi. Już odchodzę od zmysłów. Okres spóźnia mi się 2 dzień (tak, tak, wiem, że to nie jest dużo, ale zawsze mam bardzo regularne miesiączki co 27 dni). Współżyję z chłopakiem z zabezpieczeniem (prezerwatywa). Nigdy nic nie pękło, nie zsunęło się, ani nic w tym rodzaju. Z jednej strony wmawiam sobie, że nie mogę być w ciąży, a z drugiej ten brak okresu mnie dobija :( Nawet nie bolą mnie piersi ani brzuch jak zwykle przed okresem. Dodam, że kilka dni temu miałam biegunkę ze stanem podgorączkowym. Czy to mogło spowodować opóźnienie się miesiączki?? Zawsze nawet chorując miałam regularnie... już sama nie wiem co mam myśleć :(

Gość Justysia23
Witam. Chciałabym prosić o pomoc,. Zawsze miesiączkowałam regularnie. Dwa miesiące temu okres spóźniał mi się 9dni. Zrobiłam dwa testy i oba wyszły negatywnie. Po 12 dniach miesiączkę dostałam. Następną miesiączkę dostałam już normalnie po 28dniach. A teraz miałam dostać 10 sierpnia i znowu jej nie ma :( Zrobiłam znowu test ale znów wyszedł negatywnie. Nie weim czy to może być spowodowane zmianą klimatu ponieważ 8 sierpnia wróciłam z dwutygodniowych wakacvji nad morzem a tam jest przecież swieze powietrze a teraz wrocilam znowu do swojego miasta w ktorym sa kopalnie i wogole. Prosze o pomoc :(

Gość kasia0013lat
Niech ktoraś bedzie super dziewczyna i napisze . bardzo sie denerwuje . a czy z samą pieżyna mozna zajsc w ciąże ? odpiszcie jak macie dobre serce jak wy uważacie a i jszce jedno pytanie czy przy pierwszym okresie można zajść już w ciąże ? odpisać prosze odpiszczi

Gość goss
ja nie mam miesiaczki od 11 dni i 5 miesiecy temu bylam u gina a on powiedzial ze w ciazy nie jestem. od tego czasu nie wspolzylam wiec co to moze byc??

Gość tarno171
Hej dziewczyny. Ja mam podobny problem... :( 13 lipca kochalam sie pierwszy raz z chlopakiem (bez zabezpieczenia ale nie skonczyl we mnie. Odrazu potem strasznie krwawiłam 2 dni) okres mialam wczesniej 7 lipca i od tamtej pory nic ;( test robilam 17.08 i wyszedł negatywny ale sama nie wiem... Powinnam zrobić jeszcze raz? Pomóżcie :(

Cześć Kasia0013lat. Nie wiem w sumie, czy piszesz serio z tą pierzyną, czy nie.. Żeby zajść w ciążę potrzebna jest nie tylko kobieta, ale także mężczyzna. Pierzyna nie ma tu nic do tego :) A jeśli chodzi o to, czy możesz zajść w ciążę, gdy dostałaś pierwszą miesiączkę, to odpowiedź na to pytanie brzmi: TAK. Dojrzałość płciową (czyli czas od kiedy możesz mieć dzieci) osiągasz, gdy dostaniesz pierwszą miesiączkę. W razie jakichkolwiek jeszcze pytań zapraszam na maila. Pozdrawiam :)

Gość nie ma sie czym martwic
Kasiu jak sie dostaje pierwszej miesiączki to następnej możesz dostać nawet za pół roku i to jest zupełnie normalne :)

Gość hym...
Goss a brałaś tabletki anty ......????

Gość Olka771
Witam!mam pytanie: czy jak miesiąc temu miałam miesiączkę i od tamtej pory z nikim nie wspólzyłam a teraz miesiaczka spoznia mi sie 7 dni to moze znaczyc ze jestem w ciazy? moze to glupie ale wole sie upewnic

czesc dziewczyny!napisze wam jaki ja mam problem:/w macu tego roku rzucilam tabletki anty ktore bralam przez prawie 4 lata.W ciagu tych paru miesiecy po odstawieniu okres dostawalam, tak co 40 pare dni. ostatnia miesiaczke dostalam 22 lipca i do tej pory nic:/nie mam rzadnych\"okresowych\" objawow. Wspolzyje z moim partnerem zawsze z zabezpieczeniem(prezerwatywa).Czy spoznajacy sie okres to wynik rzucenia tabeltek anty, czy moze ciaza?zrobilam test jakies 2 tyg temu i wyszed negatywny:/

Gość Maleńka333
Hej Dziewczyny! Mam mały problem... Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale to były dni niepłodne. Okres spóźnia mi się tydzień, a zawsze miałam ewentualnie jednodniowe przesunięcie... Brak jakichkolwiek objawów miesiączki. Test negatywny... Co o tym myślicie?

Gość Ela 021
hey dziewczyny spużnia mi się miesiaczka już ponad 2 tygodnie po stosunku ze swoim chłopakiem z zabezpieczeniem zrobiłam test i wyszedł mi pozytywnie martwię się bo już niewiem co robić,jest mi nieraz niedobrze ale niemam duzego apetytu niewiem czy zrobić sobie jeszcze 1 test?a moze test mnie skłamał pomóżcie dziewczyny proszę ela pozdrowienia to moje gg 3846873

Gość Ela 021
Hey Monika jeżeli tylko odczytałaś tą wiadomość to napisz jeszcz raz na moje gg go zawiesił mi się laptop i już niemam twojego nr gg żeby Ci odpisać na twoja wiadomość Ela 021 nr gg 3846873

Gość ltka
hej mam 18 lat juz od 3 lat biorę diane z przerwami! miesiac temu przestałam je brac i teraz czekam juz 36 dni i nie mam okresu! wspóżyłam z chłopakiem ale wszystko było ok! zabezpieczenie prezerwatywa! czy to normalne ze po odstawieniu jeszcze nie mam okresu

Gość LOLEK team
Mam pytanko: kochalem się z dziewczyną sprawdziłem prezerwatywe ale była w porządku !! spóźnia się jej okres o 1 dzięń a miała regularne okresy!!! jest osłabiona , ma złe samopoczucie i bardzo się tą sytuacją przejmuje !! doradzcie mi co mam robić bo nieznam się na takich sprawachy !! Czy może być w ciąży??? CZy stres związany ze szkołą ma na to wpływ?? Ps. za pomoc zgóry wielkie dzięki :)

Gość anik...
Słuchaj 1 dzien to nie jest zadne opóznienie!! Okres moze sie opoznic nawet 2 tygodnie i nie jest sie w ciązy. Wplyw na opoznienie okresu ma bardzo wiele czynników min.: stres, silne przezycia, dieta, choroba i przyjmowane leki, zmiana klimatu i wiele innych. Mi sie kiedys okres zatrzymał na ponad 2 miesiace! a w ciązy nie byłam, lekarz stwierdził ze to przez stres. a jezeli twoja dziewczyna dalej sie bedzie stresowac tym okresem to wskutek tego stresu moze jej sie jeszcze bardziej opóznic. Jezeli prezerwatywa była ok to mysle ze nie mace sie czym przejmowac. Jak chcecie to zróbcie test zeby sie uspokoic. A zle samopoczucie moze byc objawem zblizajacej sie miesiaczki

Gość iLon309
Witam wszystkich:) Hmmm... nie wiem od czego najpierw zacząć heh może tak...26.09 miałam pierwszy dzień miesiączki, mój cykl to przeważnie 31 dni. 6 i 10 października kochaliśmy się z moim chłopakiem gdzie doszło do wytrysku w środku mnie, z tego co obliczałam na kalendarzyku to 10.10 był dniem płodnym co mnie bardzo cieszy ponieważ zdecydowaliśmy się na poczęcie małej dzidzi:) I moje pytanie jest takie czy mogłam zajść w ciąże ?? Pytam się bo w sumie nie mam jakiś tam objawów ciąży jedyne co to spóźnia mi się okres jak na razie to 2 dzień gdzie przeważnie był regularny, od jakiegoś tygodnia boli mnie krzyż czy plecy u dołu a na samym początku troszkę mnie mdliło ale nie wiem czy czasem to nie była jakaś ta grypa żołądkowa czy jelitowa:/ nie wiem już sama:/ do tej pory nic mi nie jest heh. Zawsze przed okresem troszkę pobolewały mnie piersi a tu nic, aaaa dzisiaj mi się tylko trochę zakręciło w głowie i w sumie chyba to wszystko:) Bardzo proszę o jakieś wskazówki co do mojego pytania :) Z testem czekam, jeśli nie dostane do końca tego tygodnia okresu to wtedy będę robić:| Proszę pisać:) Pozdrawiam ilona:)

Gość LOLEK team
anik... dziękuje za pomoc!! okres juz jest!! super stronka !! Pierwszy raz spotkałem się z takimi ludzmi, którzy pomagają zwłasnej woli!! JESTEŚCIE WIELCY !!! POZDRO z podkarpacia

Gość PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
mi się spóźnia okres 11dni, zrobiłam test, wynik negatywny. podejrzewam, że opóźnienie jest z powodu odstawienia tabsów + stres bo myslalam, że to ciąża :P

Gość iLon309
Hmmm tylko ja nie biore żadnych tabletek anty już od sierpnia, nie wiem czy jestem czy nie heh czas pokaże:))))))

Gość asia2008
spó

Gość mootylek89
cholercia a mi okres spoznia sie 15 dzien wprawdzie kochałam sie z chłopakiem ale bardzo mało prawdopodobne żebym była w ciąży zabezpieczenie było wsyztsko ok było ale mam takie okropne bóle żołądka. kompletnie nie mam pojęcia co mi jest ginekologa omijam z daleka bo po ostatnim razie zniechęciłam sie najmocniej wrrr... co ejst z ty brzuszkiem?

Jesli bedziesz sie stresowała to mozliwe ze miesiaczka bedzie sie spozniała jeszcze bardzej :/

Gość ilon309
ale ja nie mam czym się stresować:/ właśnie ja bym chciała być w ciąży:) okresu dalej nie ma a test wyszedł negatywnie:/ no i za bardzo nie wiem o co cho? wcześniej miałam okres można powiedzieć że nawet regularny no a teraz go nie ma heh dziwne. Piersi mam troszeczke większe niż zwykle ale mnie nie bolą a przed okresem mnie zawsze pobolewały tak samo jak z apetytem, mam większy apetyt jak przed okresem ale go nie ma:/ W każdym razie nie mam żadnych innych objawów. I co to może być hmmm???????????????????????

Gość puma26
cześć ikon! ja okres powinnam dostać 07.11 a wciąż jego brak robiłam dwa razy testy z moczu i jeden jakościowy z krwi. Mocz negatywny a krew 0,59. W zasadzie minimalne stężenie tego hormonu ale sama nie wiem co myśleć nigdy tak długo mi się nie spóźniała... ale cóż. Cały czas czekam....

Gość puma26
Może mi ktoś coś więcej napisze o badaniach jakościowych z krwi... Będę wdzięczna

Gość problem...
Witam. mam problem zreszta jak kazda z was.. spoznia mi sie okres o 6 dni. 2 dnia mialam male plamienia troche krwi i troche brazowych plam..trwalo to nie caly dzien. 5 dnia zrobilam test i wynik wyszedl negatywny wiec w ciazy chyba nie jestem , jezeli nie ciaza to co to moze byc? stresow nie mam zadnych, glodzic sie nie glodze i nie schudlam a wrecz przeciwnie bo duzo jem, wysiłku takiego tez nie mam i chora tez nie jestem..:( za 2 dni mam usg dopochwowe.. czy do tego czasu zrobic jeszcze jeden test?? czy test mogł sie mylic? prosze o rade

Gość Malenka18
Hej dziewczyny!!!Mam problem jak każda z was, 28.10 miałam ostatnia miesiaczke, cykl mam regularny, co 28 dni, więc wychodzi na to, ze 25-26 powinnam dostac miesiączke, robiłam dzis test i wyszedł negatywnie, a miesiączki nadal nie ma i boje sie bo 31.10 kochałam się bez zabezpieczenia, ale do wytrysku doszło poza mną. Boli mnie podbrzusze raz z prawej a raz z lewej strony, ale nie mam zadnego śluzu ani nic. co powinnam zrobić w tej sytuacji??Prosze o pomoc!

Gość kacha808
Mam pytanie do ilon309. Twoja sytuacja się już pewnie wyjaśniła, a ja jestem w identycznej ja Ty. Jak możesz to napisz czy dostałaś okres. A może jednak jesteś w ciąży?

Gość Kafarówka
hej Dziewuchy! Spoko mowa o miesiączce to ja się przyznam... Mam 14 lat i nie mam cioty od wakacji, więc będzie z pół roku.. Idę właśnie do ginekologa, ale dopiero po Nowym Roku i boję się trochę... Jakie mogą być skutki zaniku cioty? Pozdrawiam