Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona9

czy brak miesiączki zawsze oznacza...

Polecane posty

Gość izunia1
okres mam co najmniej co 28dni. osttani okres miałam 26lutego. Około 17marca odbyłam stosunek z chłopakiem, a 18marca byłam już chora (miałam grypę). Do tej pory nie dostałam miesiączki. Zrobilam 2testy, okazały się negatywne. Czy test sie pomylil? czy jetsem w ciązy?:( nie wiem co mam robic, ratunku!!!!

Gość klaudiaaaa
kurde ja ostatni okres mialam na przełomie lutego i marca, teraz jest juz połowa kwietnia a ja nadal nie mam okresu, strasznie sie boje. nie współzyłam z chlopakiem. nic z tych rzeczy. co mi moze być? musze isc z tym do ginekologa? prosze pomozcie :(

Gość Jastina
Witam Ja urodziłam córęczke 4,5 miesiąca temu od tej pory miałam już 3 miesiączki zawsze co 28 dni a teraz mi się spóznia już 6 dzień Kochałam się z zabezpieczeniem ale dwa dni przed planowaną miesiączko stwierdziłam ze możemy bez zabezpieczenia A tu nagle nie mam okresu Zrobiłam 2 testy- wyszły negatywnie ale okresu dalej nie mam Czy test mógł jeszcze nie wykryć ciąży Bardzo proszę o odpowiedz

Gość chciałbym zaznaczyć
że ja uprawiam seks tylko NAGO Z UBRANIAMI i okres mam cały rok . Nie wiem skąd te obawy u was.

Gość klaudiaaaa
nawet zdarzyło sie mi że nie miałam okresu 3 lata i nic nie urodziłam

Gość baśka77777
jestem w ciąży

Gość Kasia2210
Cześć. Mi się okres spóźnia już półtora tygodnia. Czasami boli mnie brzuch i od razu lecę do łazienki lecz okresu dalej nie widać. Bardzo bolą mnie piersi a sutków prawie nie mogę dotknąć. Temperatura utrzymuje się powyżej 37 stopni. Wczoraj wzięło mnie na wymioty ale skończyło się na odbijaniu. Czy jestem w ciąży ? napiszcie coś dziewczyny

Gość olaoa
hej dziewczyny mam problem. Okres powinnam dostać 30.04, a dziś już06.05! 29.04 zaczęły mnie boleć piersi i wysypały mnie pryszcze na dekolcie, tak jak to zawsze przed bywa, ale w ogóle nie boli mnie brzuch, co jest dziwne , bo zawsze bolał. Co prawda ostatnio miałam trochę stresu w szkole, no ale... Współżyłam z zabezpieczeniem z gumką. Co Wy o tym myślicie? ?? help, powiedzcie

Gość kinia17
ciaze?? okres powinnam dostac 04.05 dzis jest 08.04 miesiaczke ZAWSZE mam regularnie:( strasznie sie boje jakies 2 tyg. temu byłam u gin. po tabletki miałam je zaczac brac 04.05 razem z okresem ale on sie nie pojawił.:( boli mnie podbrzusze i plecy chyba chce mi sie wymiotowac nie wiem co robic kolezanka mi pow. ze sobie wmawiam ciaze. zawsze kochamy sie z zabezpieczeniem (prezerwatywy Durex) nigdy nam nie pekla ani sie nie zsuneła wiec nie wiem jak to sie mogło stac :( jakie sa objawy ciazy?? czy moge byc w ciazy?? Błagam o odpowiedz

Gość laurola
Droga Kingo, myślę, ze nie powinnaś być w ciąży ja mam podobny problem. Tez zawsze się zabezpieczamy Durexem (co nie oznacza ze są ok) raz nam pękła ale nie było w niej spermy. No i teraz okres mi się spóźnia już 4 dni :/ Ostatnio miałam dużo stresu. Właściwie to cały czas mam... Stosuję dietę, nie jem zbyt dużo, ale jednak się boję, że zaszłam w ciąże ;( Chodzi o to, ze współżyliśmy ponad 2 tyg. temu, w ciągu 2 dni ok 3 razy przed wytryskiem zawsze wyciągał, wiec była gumka + stosunek przerywany. Ściągnęliśmy jedna gumkę i założyliśmy drugą. Czy mogłam zajść w ciążę ? Martwi mnie ten okres. Niby mam jego objawy, wyskoczyło mi kilka pryszczy, boli mnie brzuch, lekko pobolewa podbrzusze, czasem kłuje. Do tej pory miesiączkowałam w miarę regularnie... Okres miałam mieć 9, teraz jest 13, więc wychodzi 34 dzień cyklu. Rozmawiałam z mamą - mówiła mi , że raz miała raz nie miała przez miesiąc, bywało różnie. Ale ja się ciągle martwię. Proszę o odpowiedź! Jeśli któraś z was będzie miała podobny problem tutaj podaję email laurola@onet.eu :)

Gość agnieszka.tcz
Ja ostatnią mesiączke miałam 17 kwietnia, do dziś nie mam, nie wiem czy się martwić? Od czasu do czau pobolewa mnie dół brzucha, boli mnie głowa, jestem bardziej zmęczona, jak na razie tylko 2 razy miałam lekkie nudności. Dzisiaj zrobiłam test ale wyszedl negatywny ( fakt że zrobiłam go popołudniu).Ponad miesiąc temu miałam miała leczonego torbiela na jajniku, ale wchłonąś się całkowicie. Pomóżcie, co teraz może się dziać?

Gość Ańdzia 98
Dziewczyny jeżeli wasze krwawienia są nieregularne,to nie musi to oznaczać zaraz ciąże.Ale jeżeli nie pójdziecie do ginekologa,to będziecie dalej się denerwować brakiem miesiączki a to powoduje stres i może dalej jej nie być.Ja mam założoną spiralę domaciczną.Już w tym miesiącu miałam objawy które zwiastowały nadejście miesiączki,potem ustąpiły a teraz znowu się pojawiły.Ale miesiączka nadal się nie pojawia.Powinna dostać 1.06 a jest 12 i nic.U mnie w okolicy ,lekarz nie przyjmuje codziennie.Ale jak nie dostanę do poniedziałku,to od razu idę do ginekologa.Wystarczy dziewczyny wejść w internet i poczytać o zaburzeniach miesiączkowania,jest tam o chorobach które nie leczone mogą być poważniejsze niż ciąża.Ale lektura nie może zastąpić wizyty u lekarza.

Gość ewelka251
Witam!Mam 7 miesięcznego synka,karmię go piersią i od pół roku biorę azalię,miesiączkowałam już miesiąc po porodzie.Od 2 tyg.nie mam miesiączki,robiłam test ,ale wyszedł negatywny.Nadal biorę tabletki,najbardziej boje sie,że gdybym była w ciąży to żeby dziecku nic nie było przz to że biorę azalię,jednak myślę,że nie powinnam byc w ciąży,ostatnio wróciłam po urlopie macierzyńskim do pracy,wracam przemęczona,miałam trochę stresu.Czy któraś z was może mi coś doradzić?Pozdrawiam

Gość Mała_13
Mam 13 lat w lipcu miałam pierwszą miesiączke ( 2008 r) wszysko był ok aż do lutego w tedy miałam taką dziwną miesiączke nie spływała na dół i ujawniała się tylko przy załatwianiu nie mam już miesiączki 4 miesiące i nie wiem czy to jest normalne czy mam iść do lekarza pomocy

Gość nadzia101
Hej ... mam 19 lat spóźnia mi sie okres już 15 dni:( zawsze regularnie misiączkowałam... z moim chłopakiem współżyję od ponad roku bez zabezpieczenia ale do wytrysku dochodzi na zewnątrz wczoraj wieczorem robiłam test i wynik był negatywny. Czy myślicie że brak okresu moze byc wynikiem jakiejs choroby????? ( już wolałabym być w ciąży)... boję się iść do ginekologa...

Gość gennaw
a ja sie staram o dziecko wspolzylam w dni plodne okres spoznia mi sie juz 5 dni test wyszedl negatywny temp w pochwie wynosi 37,5 na bete nie moge isc narazie dopier w nastepnym tyg piersi mnie bola podbrzusze tez pobolewa w dodatku tam na dole mam mokro tzn mam takie mleczne uplawy wodniste nigdy nie mialam czegos takiego na pewno nie jest to zadne zapalenie i grzybica i co tu my

Gość gennaw
zastanawiam sie czy moze jednak jestem w ciazy?

Gość kft
Hej!! Mam pytanie: współżyłam ostatnio w kwietniu i maiłam miesiączkę normalnie ale w maju i czewrcu juz nie czy to możliwe, że jestem w cizy. Podcasstosunku bylismy zabezpieczeni??

Gość antoine
kft - radze zrobić test, jesli byliscie zabezpieczeni to powinno byc ok, ale nie ma 100% metody antykoncepcyjnej, więc prawdopodobienstwo jest

Gość Anulaaaa
Witam . Mm takie pytanie. 6 czerwca miałam dni płodne kochałam się z chłopakiem. 18 czerwca powinnam dostac okres i nic. przed okresem zawsze bolało mnie podbrzusze a tu nic. Śluz mam gęsty i czyściutki, a zazwyczaj przed okresem był lekko zabarwiony . Bolą mnie jedynie piersi i to bardzo a o sutkach nie wspomne . W dodatku czuję się senna i ciągle bym coś jadła. Czuję się osłabiona na nic nie mam ochoty . I zaczeły wypadać mi włosy i to bradzo. Czy mogę być w ciąży?

Gość bambo21
hej dziewczyny, miesiąc temu odstawiłam tabletki, kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia, od 3 dni nie mam okresu:( stresuje się, że mogę być w ciąży, a żeby zrobić test mam stracha.... czy to możliwe że jestem w ciąży? a może to przez stres i przez to ze odstawiłam tabletki... pomocy:(

bambo21 po odstawieniu tabletek cykle są bardzo rozregulowane wiec trudno nawet obliczyc dni plodne. Moze poprostu okres Ci sie troche mogl przesunac po odstawieniu. A dla pewnosci i spokojnu ducha zrob test po 2 tyg od wspolzycia :)

Anulaaaa jesli w dni plodne kochalas sie bez zabezpieczenia to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ciazy, lepiej biegnij po test...

Anulaaaa jesli kochalas sie podczas dni plodnych bez zabezpieczenia to jest niestety ale bardzo duze prawdopodobienstwo ciazy... Nie wiedzialas o tym??? Lepiej lec po test... a nastepnym razem badz rozsadniejsza i uwazniejsza

Gość bambo21
mam nadzieję, że się przesunął... ajć chyba trzeba będzie kupić ten test.. mój facet bardzo sie cieszy z tego,że mogę być w ciąży, za to ja nie bardzo;/

Najwazniejsze to zeby sie nie stresowac bo wtedy moze sie jeszcze dluzej przedluzac. Nie denerwuj sie wszystko bedzie oki ;)

Gość Anulaaaa
Robiłam test wyszło że nie jestem w ciąży. Dostałam okres trwał 6 dni. Ale teraz gdy hestem po okresie nadal mam jak by większy brzuch i dziwny śluz. Tzn jasny i jest go dużo. A taki zazwyczaj miałam tylko podczas dni płodnych a na to jeszcze za wcześnie. I kochałam się z chłopakiem w dni płodne , i wiedziałam o tym co robie bardzo dobrze, i nie żałuje.Tym bardziej że jesteśmy ze sobą długo a w przyszłym roku bierzemy ślub.A chciałam sie od doświadczonych dziewczyn czegoś więcej dowiedzieć , żeby nie robić odrazu alarmu i nie biec do lekarza bo musiała bym w takim razie biegać co miesiąć .

Gość finia
mam problem poniewaz nie dostalam juz od polowy maja miesiaczki... z chlopakiem kochalam sie w styczniu ostatni raz i po stosunki wzielam tabletke zapobiegajaca ciazy... po niej mialam juz miesiaczke az do maja .... od tego momentu minely juz 5 miesiecy a po mnie ciazy nie widac... wiec mysle ze nie jestem a ten brak miesiaczki jest spowodowany czyms innym. troche zaczynam sie juz bac.. bo nie wiem co ze mna sie dzieje... prosze zeby ktos mi pomogl.

Gość MIKKONKA
Hej;) Mam 15 lat i nie mam miesiączki co mam robic wszystkie dziewczyny w mojej klasie mają a ja nie:(((

Gość kikalka
hej mam pytanie .. już od prawie miesiąca spóźnia mi sie okres nie weim co jest grane co to moze być:( dodam iż biore leki antydepresyjne i zawsze sie troche spoznial ale nigdy tak dlugo :( teraz wlasnie mam napuchniete piersi co moze oznaczac okres lecz wole sie poradzic was poweim jescze iz pod koniec czerwca mój chlopak wszedl we mnie bez zabespeczenia ale tylko 3 razy i koniec nawet nic mu nie wycieklo ... juz raz mialam taki przypadek w lutym kiedy mialam brązową wydzieline a dopiero miesiąc poytem okres znowu to wrocilo .. prosze o pomoc