Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

amadzia

AVON - opinie na temat kosmetyk贸w

Polecane posty

Go艣膰 sp艂ywaj st膮d
馃槧 To nie do ciebie topik!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale si臋 boj臋
brbrbrbrbrbrbrbrbrbrrrrrrrrrrrrrrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale si臋 boj臋
:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale si臋 boj臋
Avon jest fuj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale si臋 boj臋
:O:O:O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale si臋 boj臋
馃槧 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wchod藕cie na t臋 stron臋
!!!! jest na niej wirus!@@@@@@ k.... ale mam teraz problemy z kompem :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 288M
"Nie tw贸rzcie sztucznych post贸w bo nikt si臋 ju偶 nie 艂apie na te sztuczki" - jeste艣 pewna???? W takim razie czego tu szukasz, nocnych wra偶e艅?? Teraz ju偶 wiem, kto buszuje po internecie tu偶 po p贸艂nocy, takie z艂o艣liwe i samotne stworzenia jak ty. No ale kto by z tak膮 wytrzyma艂 d艂u偶ej........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 288M
Dziewczyny, ja 艣ci膮gn臋艂am wczoraj ten katalog ( w艂a艣nie z tej strony) i wszystko jest ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale si臋 boj臋
hihihihihihihihihihi:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 288M
http://www.kosmetykavon.za.pl/ tu te偶 jest katalog 03. Zastanawiam sie czy z tym wirusem to nie jest jaka艣 podpucha? Ja otwieram obie strony i nic si臋 nie dzieje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 288M
W艂a艣nie znalaz艂am ofert臋 Demo Z katalogu 03 DEMO 1 Kuracja wyszczupl膮j膮co – liftinguj膮ca brzuch i po艣ladki w cenie specjalnej netto 51,90 (cena regularna 79,90 z艂). Numer produktu 07963. DEMO 2 Esencja perfumowana Today Tomorrow Always Heart w cenie specjalnej 51,90 z艂 netto (cena regularna 79,90 z艂). Numer produktu 17871. DEMO 3 Szminka Ultra Moisture Rich w cenie specjalnej 10,90 z艂 netto (cena regularna 22,90 z艂). Kopia z Forum. gazeta. Numery produkt贸w: Berry Mauvy 01388 Cappucino 05553 Cherub 03343 Knockout Pink 04143 Melted Sun 04820 Pale Rose 02956 Plum Frost 04192 Rose 38505 Spicy 05488 Strawberry Delish 05454 DEMO 4 Krem nawil偶aj膮co - liftinguj膮cy na dzie艅 SPF 15 w cenie specjalnej 11,90 z艂 netto (cena regularna 29,90 z艂). Numer produktu 10447

Udost臋pnij ten post

dzieki za udostepnienie informacji - jestem w cia偶y i mam teramin na 1 marca - wiec ta kuracja przyda mi sie zapewne, dobrze wiedziec, a juz chcia艂am zamawiac ta pozycje z demo katalogu 02! a jednak ten z demo 03 bardziej mnie przekonuje. dzieki. a mam pytanko co s膮dzicie o szmince regeneruj膮cej do ust z serii beyond colour??? chcia艂abym naturalny kolorek, wiec moze pink charm - mam nadzieje, ze nie ma on swiecacych drobinek, chodzi mi o efekt g艂adkich ust delikatnie 艣wiecacych - ale nie drobinkami jak np b艂yszczyki extreme gloss. prosze o szczer a rade, zw艂asza, 偶e cena nie jest niska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TOreTOre
konsultantko napisz mi cos o nowym zapachu be...kissable

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 288M
Do amadzia - w kat 03 jest te偶 specjalna promocja dla konsultantek 3 kuracje na brzuch... + 3 wagi w cenie 132 z艂, wi臋c wychodzi jeszcze taniej ni偶 Demo! Szminka regeneracyjna ma zdecydowanie za ma艂膮 obj臋to艣膰 tylko 1,5 ml. Mia艂am korektor i wiem 偶e starcza na bardzo kr贸tko.Jesli chodzi o kolor to moim zdaniem za jasna i zbyt per艂owa...mo偶e Creamy Nude b臋dzie lepsza? No i gratuluj臋.....偶ycz臋 szybkiego, 艂atwego porodu i zdrowego dzidziusia. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 estera67
Ja nawet lubie kosmetyki z Avonu. Fajne sa zele do k膮pieli Sensens, maseczka b艂otna z serii Planet Spa a teraz mam ocote na spray do cia艂a waniliowy z serii Naturals. Co o nim s膮dzicie?? I jeszcze maseczke do twarzy ta z zielon膮 herbat膮 tez z serii naturals. Napiszcie czy sa one cos warte

Udost臋pnij ten post

dzieki za rade w sprawie b艂yszczyku.. :) jesli chodzi o spray - to klientki sa zadowolone, ja osobi艣cie nie uzywa艂am, podobnie maseczki - zale偶y od rodzaju Twojej cery - wiele os贸b chwali sobie...;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxmara35
nie przepadam za kosmetykami tej firmy ,ogolnie rzecz ujmujac stosuj臋 kremy polskich , sprawdzonych firm /dermika, eris, oceanic/Mam do nich zaufanie, choc ostatnio przerzucilam sie na zwyk艂y krem nivea sofy i powiem ,ze bardzo mi lezy .Kazde kosmetyki zawieraja duzo chemii zatem im mniej tym lepiej. Je艣li za m艂odu fdrogie panie przyzwyczaicie sk贸re do silnych srodkow to co bedzie za lat kilka ? Jesli chodzi o hity avonu to polecam puder w k贸leczkach jest rewelacyjny , nie zmieniam go od lat . Polecam tez saeri臋 kosmetykow do n贸g. Na temat smponow si臋 nie wypowiadam bo 偶aden z nich mi nie le偶y to samo tyczy si臋 balsam贸w ... nie ma lepszego balsamu od garniera. polecam! Tuszy , cieni nie uzywam :) zatem milcze w tym temacie .. zapaszki ? niekt贸re s膮 niez艂e , nie mniej gustuj臋 w oryginalnych perfumach :)) Z kosmetykami jak z ciuszkiem nie na wszystkich tak samo ,,le偶膮/ . pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak pytanie o
Avon - co to za firma i jakie s膮 to kosmetyki bo np.Oriflame to wiem,偶e s膮 to kosmetyki szwedzkie itd.a siedzibie i produkcji Avon jako艣 si臋 nie s艂yszy hmm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okropne sa te kosmetyki
paskudna chemia nic nie warta. Niezdrowa, zapycha pory, rakotworcza. Okropienstwo slowem. dobre firmy to: ALVA, WELEDA, DR HAUSHKA, LOGONA. Avon to chemia i sam plastik. SYF ROKU!!!

Udost臋pnij ten post

moze i chemia - ale nie wszystko rzecz jasna. nikt nikogo nie zmusza, ale cenie sobie i takie opinie - ludzi kt贸rzy propaguj膮 nature - wiec polecam szare myd艂o - natyralne, prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anga
jestem konsultantk膮 ju偶 naprawd臋 d艂ugo. By艂 czas 偶e znudzi艂y mi si臋 te kosmetyki i kupowa艂am inne ( dermika, iwostin, avene, dax i inne) ale zn贸w wr贸ci艂am do avonu bo tamte nie by艂y wcale takie dobre. Avon mnie nie uczula a problemy z uczuleniem mia艂am nawet z aptecznymi kosmetykami. Polecam: - krem g艂臋boko nawil偶aj膮cy pod oczy - krem g艂臋boko nawil偶aj膮cy na noc - glicerynowy krem do r膮k - wi臋kszo艣c produkt贸w spa planet - wysuwan膮 kontur贸wk臋 do powiek - puder prasowany - kremowy preparat oczyszczaj膮cy - tonik bezalkoholowy - kompleks witaminowy w kremie - od偶ywczy krem na noc z wit. - szampon i maski do w艂os贸w zniszczonych Og贸lnie lubie Avon i mam jeszcze du偶o ulubionych kosmetyk贸w tej firmy i wcale nie uwa偶am, 偶e innych firm s膮 lepsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 288M
Wczoraj zacz臋艂am stosowa膰 zestaw Skin s...S.. ( ten nowy zielony) uj臋drniaj膮cy. Zel pod prysznic jest bardzo g臋sty, trudno wylewa si臋 z butelki, balsam ok, w toniku czu膰 alkohol. Po na艂o偶eniu toniku na balsam sk贸ra staje si臋 lepka, ale to szybko mija. Tyle o wadach, no ale musz臋 powiedzie艅, 偶e ju偶 po pierwszym u偶yciu ( wczoraj wieczorem- ca艂o艣膰 i rano sam balsam, wida膰 efekty. Sk贸ra sta艂a si臋 g艂adka, dobrze nawil偶ona i bardziej j臋drna. Zobaczymy co b臋dzie dalej. Na razie ok. Czy kto艣 z was mia艂 okazj臋 wypr贸bowa膰 ten nowy preparat na brzuch i po艣ladki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiSS_M
A co myslicie o Treselle? lepszy zwyk艂y czy edycja Silver?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiSS_M
Jak dla mnie seria Skin so soft jest lipna, w katalogu na lato by艂a bardzo zachwalana jako doskona艂a do opalania i po.. Ok. Zakupi艂am. Patrze na sk艂ad a tam sporo alkoholu, Zapach te偶 niczego sobie- alkohol z lekkim zapachem kwiat贸w wi臋c nie polecam ( zw艂aszcza na podrazniona i opalaj膮ca sie sk贸r臋)

Udost臋pnij ten post

Jestem konsultantk膮 od 2 lat. Moje typy: Najlepsze: szampony Advance Techniques 偶ele do twarzy Naturals krem do r膮k Dry Skin Relief (niestety wyszed艂) krem zmi臋kczaj膮cy do pi臋t Botanisource+ Accolade na noc i dzien (wg mojej mamy) Naoczne cienie z Color Trendu puder prasowany podk艂ad matuj膮cy lakiery te zwykle tuz stylista Do niczego :( : lakiery Speed-dry (za szybka schn膮, zanim zd膮偶e pomalowa膰...) tuz pogrubiaj膮cy (kiepska szczoteczka) potr贸jne, podw贸jne cienie,naoczne pow贸jne - za s艂abe,ledwo widoczne antyperspiranty - nie dzia艂aj膮!! 偶el senses - get ready - okropny smr贸d Z Naturals szampony - w艂osy po nich spl膮tane , nie da si臋 rozczesa膰 Reszta ok w miar臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pique
Avonu u偶ywam ju偶 od paru lat i prawie si臋 uzale偶ni艂am ;) Nie ma tojak mie膰 znajom膮 konsultantk臋 kt贸ra rezygnuje z procentu i sprzedaje bez prowizji.. pnad 20% taniej nui偶 w katalogu!! Co lubi臋: - cienie do powiek podw贸jne - tusz wyd艂u偶aj膮cy - perfumy Summer White - ampu艂kki z bia艂膮 herbat膮 (uratowa艂ay ostatnio moj膮 wysuszon膮 na wi贸r cer臋) - 偶el pod oczy z peptydami - krem do r膮k i balsam z serii owsianej - szampon i od偶ywka Adwanced dla w艂os贸w ma艂o puszystych (dla blond - rozczarowanie...) - polyskliwy liner do powiek 9jedyna rzecz z serii Color trend, kt贸r膮 kupuj臋, i z kt贸rej jestem w 100% zadowolona) - metaliczna kredka do powiek (u偶uwam jej jako roz艣wietlacza k膮cik贸w oczu) By艂a jeszcze rewelacyjna maseczka "1-2-3", ale znikn臋la, szkoda :( zniknie tez prawdopodobnie 偶el pod oczy "Botanisource", a bardzo go lubi艂am... Nie podpasowa艂y mi: - podk艂ady (wszystkie za ciemne, i slabo kryj膮) - krem tonuj膮cy (wygl膮da艂m po nim jakbym by艂a brudna/niedomyta!!) - peelingi do cia艂a (w og贸le nie dzia艂aj膮!!) - szampony naturals (wyj膮tkowo ma艂o wydajne) Lakier贸w do paznokci, pudr贸w, szminek i b艂yszczyk贸w nie u偶ywam, wi臋c wypowiada膰 si臋 nie b臋d臋 ;) Krem贸w piel臋gnacyjnych u偶ywam raczej polskiej produkcji.

Udost臋pnij ten post