Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amadzia

AVON - opinie na temat kosmetyków

Polecane posty

Fabryka Avon znajduje się w Garwolinie, stamtąd też \"wyjeżdżają\" paczki konsultantek. Miałam przyjemność ją zwiedzć, robi wrażenie :):)

Mam pytanie skierowane do konsultantek avonu lub kobiet ktore uzywaja tych kosmetykow. Bardzo podoba mi sie kolor jednego z blyszczykow Extreme Gloss, kolor sand shine :) . Nigdy nie uzywalam tych kosmetykow ale od kolezanek slyszalam ze nie sa zbyt dobrej jakosci. Czy blyszczyk o ktorym jest mowa to dobry produkt czy raczej zwykly bubel ? Prosze o szczera odpowiedz :)

Świetne: - podkład antystresowy (ten sam od paru lat :)) - oczyszczjąca pianka do twarzy do skóry tłustej (solutions) - mgiełki do ciała - linia naturals - bezbarwny lakier do paznokci rozdwajających sie - brązujący balsam do ciała - tusz do rzęs SuperShock (rzeczywiście super szok :D) Dobre: - zele pod prysznic Senses - krem zmiękczający do pięt - serum na zniszczone końcówki - cienie do powiek - żel do higieny intymnej Nie polecam: - antyperspiranty w kulce - cała linia advance techniques do włosów - kosmetyki kolorowe Color Trend - żel punktowy na pryszcze Clearskin

nie odpowiadają mi opakowania np. balsamu do ciała . źle się wyciska. wszystkie perfumy mnie uczulały męskie kosmetyki spowodowały wysypkę u męża. dobre są podklady w płynie, żel pod oczy . kremów nie oplaca się kupować bo maja mniejsze opakowania niż inne firmy a ceny zbyt wysokie do jakosci. kiedyś byla doskonala złota maseczka i serum takie rózowe. bylo rewelacyjne ale już wycofali. w zamian nic godnego polecania nie znalazlam

Gość pease
Zapraszam do współpracy z firmą Paese Cosmetics. Jest to firma, której produkty były sprzedawane wyłącznie w salonach kosmetycznych ( co daje gwarancje najlepszej jakości), a od marca 2011 firma wprowadziła sprzedaż bezpośrenią. Firma dla swoich klubowiczów przygotowała bardzo atrakcyjne korzyści - 35% zysku z każdego kosmetyku, niezależnie od kwoty zamówienia - 35-55% tańsze kosmetyki dla Ciebie - Jeżeli interesuje cię większy zarobek to wystarczy budować swoją grupe klubowiczów i zarabiać z ich sprzedaży 5-20% dodatkowo - W miesiacu czerwcu firma przygotowała promocje katalogową : Przy zakupie trzech cieni kaszmirowych, czwarty jest gratis Przy zakupie trzech tuszy do rzęs , czwarty jest gratis. Za zamówienie na 200zł dodatkowo dostajemy paletke cieni za zamówienie an 350zł dostajesz srebrne kolczyki z kryształami swarowskiego z firmy W. KRUK. Jeżeli chcesz zobaczyć katalog to napisz do mnie a wyśle ci go na maila lub do domu. Każda osoba dostaje bezpłatnie pakiet startowy z katalogami. Kontakt: mail: majos_rafal@wp.pl

Gość mama30----------------
kosmetyki avona sa beznadziejnie. Już sam fakt że w tym mega pięknym katalogu nie podają SKŁADU kosmetyków - daje do myslenia.... ----------------- Jak wychować mądre dziecko? http://www.wellnessday.eu/relacje/178-jak-wychowac-madre-dziecko Nie wysypiasz się? Przytyjesz! http://www.wellnessday.eu/newsy/newsy/176-nie-wysypiasz-sie-przytyjesz Zabawiacze dzieci http://www.wellnessday.eu/relacje/174-zabawiacze-dzieci Jak urządzić pokój dziecka? http://www.wellnessday.eu/newsy/ciekawostki/161-jak-urzdzi-pokoj-dziecka-6-wskazowek-wedug-feng-shui

Gość sama zostałam konsultantką
tylko dlatego,że te kosmetyki są dobre i nie uczulają jak inne, wiem ,że czasem konsultantki oszukują sprzedając stare lub pomieszane kosmetyki , bo wcześniej się tak nacięłam , teraz sama kupuję albo biorę coś od dobrej koleżanki konsultantki ;) cos mi się zdaje że te negatywy pisze konkurencja z Oriflame albo Marizy , tylko popatrzcie ile firma Avon ma lat ;)

Gość AVONT! ;-)
Niestety bardzo mi przykro, ale jestem zmuszona napisać słowo krytyki o firmie Avon(-t). Gdyż się wkurzyłam! Dostałam ofertę netto dla konsultantek, chciałam coś zamówić dla siebie - połowy produktów, które sobie wybrałam, nie ma w magazynie!!! Ręce mi opadły jak płetwy. Czego się tknę w tym Avonie - coś jest nie tak. A to prześlą pomyłkowo przepraszać, odsyłać (ZA WŁASNE PIENIĄDZE!). No chyba, że klient machnie ręką i się uda. Ale - mam na to liczyć?? Jak natrafiłam na dobrą pomadkę - to ją wycofali. Nie wiadomo dlaczego. W to miejsce wprowadzili taki badziew, że włos jeży się na głowie! Jak jest jakaś promocja czy sprzedaż "wiązana" i się w to wczytuję - to zwykle okazuje się, że jakieś cwaniactwo. Trzebaby majątek wydać na bzdety, żeby dostać jeden fajny wartościowy produkt. A jak kiedyś natrafiłam na ciekawy lakier do paznokci - to pozostałe przeze mne kupowane to był szmelc! Lepszej jakości lakiery można dostać w Rossmanie, za znacznie korzystniejszą cenę. I w dodatku - możesz na własne oczy zobaczyć kolor! I żeby nie było, że jestem z konkurencji, bo nie! Jestem od roku konsultantką Avonu, ale wymiękam. :(:( Poprawcie ludzie tą jakość i przestańcie cwaniakować tam u góry!!!

Gość gość
Z kremów na zmarszczki najlepsze efekty widzę po Christian Laurent. A już trochę w życiu takich cudownych środków stosowałam, także coś tam mam przetestowane. Ten krem nie dość że ładnie wygładza to też ma ładny zapach, wchłania się bezproblemowo, konsystencja jest dużo lepsze niż u konkurencji.