Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akami

czy to możliwe

Polecane posty

Gość akami

Czy ktoś wierzy w KARMĘ,przekleństwo,laleczki vudu,czy jak to jeszcze nazwać?Odkad pamiętam nic nigdy mi się nie udawało.Wyszłam za mąż i to poszło za mną.Czegokolwiek się dotkniemy,rozsypuje się.Oboje uczciwie pracujemy ale ciągle coś ściaga nas na dno.Jak już sie pozbieramy chwila wytchnienia i znowu coś się nie udaje.Coraz bardziej wierzę ze to jakieś fatum.Coraz mniej mam siły aby z tym walczyć .Ciągle czuję lęk przed tym że znów cos się stanie.Po ostatnim upadku już mi się niechce podnosić...Powoli poddaję się losowi i ...depresji.

Gość z drugiej strony lustra
moze masz wokól siebie wampira energetycznego który zabija Cie całą? moze ktoś rzucił na ciebie przekleństwo? tylko porządna wróżka potrafi zdjąc klątwe z Ciebie i naładować \cie pozytywną energia

Gość akami
Czy ta wypowiedż jest na poważnie?Mam swoje lata i zawsze byłam daleka od wróżek,energii i tym podobnie.Moja wypowiedż to naprawdę desperacja.Naprawdę zaczynam szukać wszędzie odpowiedzi na pytanie czy to nie czary?

Gość Anabelo58
Polecam topik DUCH na tym samym forum.Tam jest wiele mądrych osób,na pewno cos ci poradzą.Pozdrawiam

Gość nfkjg
kobietko wyluzuj poprostu ludzie mają pecha i tyle nie tylko ty jesteśw takiej sytuacji wierz mi nie ma vudu i tak dalej zacznij chodzić do kościoła i UWIERZ W BOGA ALE TAK SZCZERZE (-: