Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaa_

MOJA MAMA MA KOCHANKA!POMOCY

Polecane posty

Gość załamanaaaaa_

Hej!Czy ktos z Was mial lub ma podobny problem?Zawsze myslalam ze moi rodzice sie kochaja, zawsze taka ciepla atmosfera panowala w domu.Az pewnego dnia dowiaduje sie ze Mama ma kochanka....co robic?jak sie z tym pogodzic?

Ile masz lat? To podstawowe pytanie.i skąd o tym wiesz? Nikt Ci się n ie każe z tym godzić, masz prawo się NIE godzić, natomiast ZROBIĆ niewiele możesz.Odpowiedz na pytania, to się odezwę.

Gość ja tak mialam
nic na to nie poradzisz, chociaz to Ciebie dotyczy to nie Twoja sprawa, u mnie bylo to dawno, ale....to sie pamieta juz na zawsze, wspolczuje :-O

To nie Twoja sprawa, tylko sprawa między Twoją mamą a Twoim ojcem. Nie wtrącaj się do tego. I na pewno nie masz się Ty z tym godzić. To sprawa Twojej mamy-jest dorosłą osobą odpowiedzialną za siebie i ponoszącą konsekwencje swojego zachowania.

Gość załamanaaaaa_
mam 22 lata...niby juz duza jestem co??:) ale jakos nie potrafie tego przetrawic:( czuje sie okropnie.A wiem stad ze On (kochanek) zagadnal mnie kiedys...i powiedzial wszystko

Gość dudi
lepiej zeby to mama miała kochanka niz ojciec kochankę

w jakim celu ci to powiedział, znałaś go wcześniej??? nie za bardzo kumam od tego momentu...

Gość załamanaaaaa_
wiem ze nie moja....i ie wtracam sie...chodzi tylko moja glowe- nie potrafie sobie tego poukladac.Kocham moich rodzicow i zal mi Taty.Jak sie mam zachowac wiedzac ze Mama postepuje tak jak postepuje?Zloszcze sie i nic z tego nie wynika

Gość załamanaaaaa_
wiem ze nie moja....i ie wtracam sie...chodzi tylko moja glowe- nie potrafie sobie tego poukladac.Kocham moich rodzicow i zal mi Taty.Jak sie mam zachowac wiedzac ze Mama postepuje tak jak postepuje?Zloszcze sie i nic z tego nie wynika

Gość załamanaaaaa_
nie ie znalam go wczesniej, to facet ktorego Mama poznala przez net...no wlasnie glupie:( Wydzwaniaja do siebie godzinami, a on napisal kiedys do mnie na necie, ze wie kim jestem i obcy czlowiek zaczal podawac moje dane...osobiste...i mowil o rzeczach o ktorych widza tylko moi bliscy.Dlatego tak mnie to uderzylo, nie wiem dlaczego sie do mnie odezwal, nie wiem co chcial osiagnac

Powinnaś porozmawiać z matka w cztery oczy,tak, to jej sprawa i jej życie, ale tylko do granic, gdzie kończy się ona sama.Romans wpływa ( jeśli jest) na CAŁĄ rodzine, a więc i na Ciebie.Masz prawo wiedzieć i NIE GODZIĆ się z tym i matka musi o tym wiedizeć, chocby to niczego w jej postępowianiu nie zmieniło.Dopóki z nią nie porozmawiasz- nie martw się, być może wszystko wyglada inaczej, niz się wydaje.

Wiem że to trudne, ale wytłumacz sobie to tak: ja jestem dorosła i nikt(najprawdopodobniej) nie wtrąca się do tego z jakim aktualnie facetem jestem. Więc dlaczego ja mam się wtrącać do czyjegoś życia? Zamień sobie tą sytuację w wyobraźni na taką samą sytuację między dwojgiem nieznanych osób-nie rodziców. Co byś zrobiła? Nic . Bo nie możesz. Nie masz wpływu na to co się dzieje-to ich życie.

Gość załamanaaaaa_
dziekuje za rady! napisalam tu bo sobie z tym nie radze:( juz niby rozmawialam z Nia na ten temat...ale nie tak spokojnie jak potrzeba, oczywiscie wybuchnelam a mama powiedziala ze z tym kims to tylko glupie zarty...jednak nie wierze bo wiem ze nadal maja kontakt, ze dzwonia

Gość załamanaaaaa_
tak to prawda, to nie moje zycie, nie powinnam rozkazywac nikogo z kim mabyc, ale jednak kiedy sprawa dotyczy wlasnych rodzicow wyglada to troche inaczej.Denerwuje mnie ze wpajane mi od dziecka zasady sa niewazne, bo tak wychodzi prawda??:((

Gość animrumrumru
Mała, sluchaj, moze to nic powaznego =- niej go w dupie, moze Twoja mama sie opamieta

Gość tym razem bez niku
jak chodziłam do podstawówki to mój ojciec przyprowadzał do domu kochanki, pił, płakałam i wyzywałam je od dziwek i żeby wypier* z tego domu, a one leżaly sobie w jego łożku i śmialy mi sie w twarz razem z nim... moja matka też miała kochanka, ale mój ojciej jej zabronił, więc już nie ma, kiedyś weszłam do pokoju i przyłapałam mame i kochanka w akcji, lubiłam go bo nie jest takim skurw* jak moj ojciec nie wiem jak to się ma do Twojej historii, po prostu mi się przypomniały dawne czasy....

Gość załamanaaaaa_
jakies to wszystko glupie, czy powinnam rozmawiac o tym z Mama? Przeciez zaprzeczy i powie ze ktos cos wymyslil albo nic nie powie, bedzie chodzila jak struta pare dni a potem znow to samo czyli wymykanie sie z telefonem....ma to sens?

Dlaczego wierzysz bardziej komuś obcemu, a nie matce? To, że mają kontakt na gg czy mailowy O NICZYM nie świadczy! O NICZYM! Kobieto, cos mi się zdaje, że wydumałas sobie ten problem.papapa!

Gość animrumrumru
sluchaj, nie wiadomo co powiedział Ci ten facet - to raz tym razem bez niku --->współczuję tatusia, jeszcze dostanie po dupie od zycia

Gość załamanaaaaa_
jednoczesnie zastanawiam sie nad tym co mowila...ze tylko zabawa i glupie zarty- Ona planuje z nami przyszlosc, tzn ze mna i Tata, nie wyglada na to ze cos sie ma skonczyc??Dlaczego?

Gość załamanaaaaa_
obawiam sie ze nie wydumalam....choc cholernie chcialabym aby tak bylo. Wiem ze dzwonia do siebie i umawiaja sie w miescie!Wiem ze widuja sie a co robia tego nie wiem.Mama nie zaprzecza ze ktos jest mowi tylko ze to zasrty...

Gość animrumrumru
sluchaj, moze ona się chce rozerwać..olej tego gościa, ale uwazaj, zeby wami nie manipulował (chodzi o bezpieczenstwo i sprawy finansowe)

Gość załamanaaaaa_
ale jak widzi cos ie dzieje?? niech przestanie sie juz rozrywac:) znow dzis wyskoczylam na Mame, ze wiem i ze dalej to robi i takie tam....zle mi teraz z tym beznadzieja

Gość tańczacy z gwiazdami
Zawsze możesz powiedzieć tacie, a przynajmniej postraszyc tym mame ...... on to juz bedzie wiedział co ma zrobic .:)