Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzielna

Mężczyzna i wizyta u lekarza.

Polecane posty

Gość Dzielna

Dziewczyny, zauważyłam u swojego mężczyzny objawy depresji. Często powtarza, że coś robi "na siłę", niezależnie od tego, jak długo śpi, jest chronicznie niewyspany, nie chce spotykać się ze znajomymi, nie cieszył się ze Świąt, nie ma ochoty pójść nigdzie na Sylwestra. Prócz tego wszystkiego, odrzuca również możliwość pójścia do psychologa, neurologa, do kogokolwiek, kto mógłby udzielić mu fachowej pomocy. Zapewne wiele z Was wie, ja trudno zaciągnąć faceta chociażby do dentysty... ale może któraś z Was ma jakiś swój sposób, by przekonać mężczyznę, że jest mu to naprawdę potrzebne. Bardzo Was proszę, pomóżcie nam radą! Kocham tego gościa, chcę mieć pewność, że nic mu się nie stanie. Pozdrawiam Was i czekam, Dzielna Ps. Mężczyzna, o którym piszę ma dopiero 22 lata:-(

Gość miniaturka
JA MAM KOLEGE KTÓRY JEST TAKI SAM TEŻ JESTEM W NIM ZAKOCHANA ale on jest w wojsku może dlatego musisz sama jakoś do niego dotrzeć

Gość miniaturka
chodzi mi o to że najlepiej będzie jak otwarcie z nim porozmawiasz powiedz mu że bardzo boisz sie o niego niech weźmie sie za siebie dla ciebie jak nie myśli o sobie