Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciorka

Okres w ciąży, jak to jest...

Polecane posty

Gość maciorka

czy to prawda ze moze pojawiac sie do 6 miesiaca i moze byc tak obfity z kawalkami endometrium jak zwykly? Otoz ja po wpadce czy nie wpadce mialam juz 2 okresy jeden po 29 dniac a drugi po 41 dniach. nawet gin 8 tygodni "po" nic nie wykryl choc mu o tej mozliwosci nic nie mowilam...a ja nadal schizuje...Piszcie!

nie bardzo rozumiem o co chodzi... co gin mial u Ciebie wykryć?? Ciążę?? --- więc może wcale niejesteś w ciąży? Wydzilina podobna do okresu może sie pojawiać 2-3 miesiące po zajściu...ale na pewno nie jako jasno-czerwona krew tylko raczej brunatne plamienia.... i to tylko w czasie w ktorym normalnie pojawiłaby się miesiączka... Każde takie plamienie tak czy inaczej trzeba skonsultowac z lekarzem bo może swiadczyc o zagrożeniu ciąży.

Gość maciorA
COOZ tak juz schizuje...ten pierwszy po tym okres byl z taka ciemnobrazowa krwia a drugi normalny... \

Gość maciorka
ech zadalam tak dla uspokojenia nerwow pytanko edukatorowi:p i odpisala mi z e ten okres jest raczej nieregularny...sama juz nie wiem co mam myslec;/gdzie indziej pisze ze w terminie wzyklej mies.a tam...:(

Gość lalllka
hmm w ciazy nie ma tak nieregularnych okresow i nie sa do 6 miesiaca z krwia bo wtedy jest lozysko i nie ma co sie zluszczac:p...

Gość nieznajoma 25
mysle ze podczas ciazy nie moze to byc normalny okres tylko wlasnie ciemne plamienia ktore do zludzenia przypominaja normalne krwawienie..moja kumpela tak miala dlugo po zajsciu i dopiero po piersiach zaczelasie zastanawiac ze chyba jest w ciazy..teraz ma juz dwojke dzieci;)

Gość maciorka
no wlasnie ja mialam taki pierwszy a potem z krwia...ale objawy PMS typu bole piersi i bruzcha mialam tylko wtedy ajk mialam okresy a biust mi wcale nie urosl...wiec juz nie wiem