Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMICHA

SUSZARKA PROSTUJACA-MA KTOS???

Polecane posty

Gość wooooooowwwwww
ja tez jestem zainteresowana tym produktem, chcialabym sie cos wiecej dowiedziec na ten temat :))

Gość fgfgfgfgfgf
wiem, ze moja kolezanka miala, ale wymienila ja na prostownice, bo nie byla z tego zadowolona tzn miala rowenty

Gość nauczucielka
tez bylam zainteresowana ale byl topik juz o tych suszarkach i podobno lipa straszna wiec sobie darowalam (dokladnie nie przytocze dlaczego lipa ale poszukajcie sobie tego topiku mam nadzieje ze jeszcze nie skasowany )

Gość mmicha
szukałam tego topiku...i niestety nie moge znlesc...ale jak mówieciem ze to pic na wode...to chyba zrezygnuje z tego zakupu

Gość woooooooooowwwww
ja tez wyjatkowo szybko ochlonelam hehe no coz od tego sa fora, lepiej sie tak dowiedziec niz rozczarowac po zakupie ;)

Gość mmicha
aha a ta suszarka o której napisałas wwwooowww (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78785258)jest gorsza od tej co ja podałam.Zobacz na funkcje suszarki...ta która ty podałas jest bez jonizacji...ja mam prostownice pełnoceramiczna(z efalock) i ona własnie ma jonizacje...dzieki temu moje włosy sie nie elektryzuja...i ogólnie wydaje mi sie ze lepiej dołozyc juz te 30 zł i miec ta z jonizacja

Gość woooooooooowwwww
tak zgadza sie, zauwazylam to wtedy, ale podalam bo akurat znalazlam:)

Gość woooooooooowwwww
ale jakby nie patrzec to obie sa do bani hehe niestety... tzn. z tego co tutaj o niej pisza

Gość mmicha
no tak...ale ja sie jeszcze postaram znalesc inne wypowiedzi na temat tej suszarki...Bo pamietam jak kiedys czytałam wypowiedzi na temat mojej prostownicy...no i były rózne...choc prawda jest ze przewazały pozytywne komentarze na jej temat...no i ja jestem z niej zadowolona.Niestety nie moge nia prostowac zbyt czesto moich włosóe...bo wiadomo to strasznie niszczy włosy...a suszarki i tak zawsze uzywam9no prawie zawsze0

Gość woooooooooowwwww
hm no moze sie okazac dobra, dla jednego jest dobra dla drugiego nie:/ a na czym to dokladnie polega? najpierw trzeba wlosy wysuszyc a potem zmienic koncowke i prostowac tak??

Gość mmicha
piszesz o tej suszarce...a ja...myslałam ze to od razu na mokre włosy sie stosuje (tą koncówke)

Gość mmicha
a wydaje mi sie ze to tez zalezy od długosci włosów...np zanim kupiłam moja prostownice czytałam rózne wypowiedzi na jej temat na www.wizaz.pl no i dowiedziałam sie ze na dłuzsze włosy lepsza jest flat master a jak tos chce miec efekt powywijanych koncówek to lepsza jest flat ...(nie pamietam nazwy0...zreszta nie pamietaj za bardzo tych wypowiedzi...to było ponad 6 miesiecy temu

Gość woooooooowwww
ja nie wiem, ja sie tylko pytam, bo na zdjeciu widzialam fotki i to z 2 roznymi koncowkami, jedna jak od suszarki a druga z czyms innym, zobacz na te fotki :)