Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioIeczek

Najlepszą książkę pisze życie...

Polecane posty

Witajcie:) Wiem, że nie ma dla mnie usprawiedliwienia, i dlatego bez tłumaczenia witam sie z wami i informuje że wracam na forum:) Zanim zacznę zdawać relacje z wydarzeń jakie miały miejsce w czasie mojego milczenia, chciałabym pogratulować naszej mamusi blondi najpierw gratuluje zdrowej dzidzi, wytrwałości i tego że tak dzielnie sobie radzisz ze wszystkim no i oczywiście podziwiam Twoja decyzję o odejściu o Marka, potrafisz postawić na swoim a tym samym walczyć o dobro dzieci i swoje , i bardzo dobrze, wierze że ta decyzja znajdzie na długo odzwierciedlenie w odpowiedniej postawie Marka i że będziecie szczęśliwi razem. Kasiulena Tobie gratuluje zdanych egzaminów i pracy, mam nadzieje, że dobrze Ci tam, teraz wracasz po urlopie więc pewnie naładowana jesteś pozytywna energią:) Anula, widze, że średnio znosisz ciążowe niedogodności, ale musisz być twarda, to juz tylko 2 miesiące, i niebawem zobaczysz swoja śliczną laleczkę, której widok w jednej chwili zmyje kryzysy przeszłości Veronika nie myśl o pigułach tylko bierz sie do roboty i myśl o drugim dzidziusiu, teraz puki siedzisz w domu i puki jesteś w rytmie. Potem się rozleniwisz a i z doświadczenia wiem, że im dłużej sie odwleka to jest trudniej. Majena, Ty jak zwykle zabiegana i pochłonięta pracą a i tak znajdujesz chwile na forum, podziwiam:) widzę, że w staraniach o bejbiszcze nie ustajesz i ciągle drążysz, bardzo dobrze. Ostatnio kilka osób spotkałam, które maja problemy z zajściem z powodu podwyższonej prolaktyny, skąd to sie bierze?? życzę Wam dużo szczęścia i powodzenia, niech ułoży sie tak jak zaplanujecie:) Aniszcza u Ciebie walka z domem trwa ale widze że i plany powróciły co do powiększenia rodziny, super, Alku tak mi przykro z powodu babci, trzymaj się ciepło i zbieraj wspomnienia o niej one pozwola zachować Ci ja w serduchu. Dziewczyny , bądźcie szczęśliwe z brzuchami:)Wszystkim , które pominełam powodzenia i pozdrowienia.

A teraz czas na relacje z minionego czasu, więc : Jak wspominałam na urlopie byliśmy w Borach Tucholskich-jak się ma dzieci to wczasy planuje sie w Polsce, ale to nie ważne , że w Polsce my jeździmy żeby odpoczywać a to sie udało. Wszędzie las i woda, do miasta daleko więc spacery i kapiele wodne i słoneczne to główne zajęcia, a że pogoda dopisała to mogliśmy czerpać do woli:) Od czerwca jestem na diecie (o tym tez pisałam) i chce abyście poznały wynik w 3 miesiące 9 kilogramów mniej, jestem bardzo szczęśliwa bo wreszcie osiągnęłam wagę jaka miałam po ślubie:) Ta dieta początkowo pochłonęła mnie i mój czas, czytałam, wertowałam materiały. Dodam że razem z mężem jesteśmy na Montignacu (dieta) wiec jest nam łatwiej:) przydało sie schudniecie bo we wrześniu miałam wesele więc mogłam sie zaprezentować:) zdięcia znajdziecie jutro w skrzynkach. Od 15 do końca lipca czas spędziliśmy ciesząc sie wizyta mojego taty, który wyjechał do pracy do Szkocji (w lipcu miał urlop) praktycznie od rana do nocy gril, i piwko,jeziorko itd. Od września walczyłam z remontem, postanowiłam otworzyć sklep z odzieżą używaną i dopięłam swego , udało się, nie jest lekko bo praca w przychodni, rozliczanie świadczeniodawców po godzinach i do tego sklep otwarty po południu, ale jest z tego kasa i nawet mi sie to podoba. 19 wrzesnia otrzymaliśmy straszna wiadomość, mój 30 letni kuzyn zmarł, zostawiając żonę, nie dożył 4 rocznicy ślubu, do dziś nie mogę się otrząsnąć, tym bardziej że staramy sie być kontakcie z rodzina najbliższą i staramy sie odwiedzać ich jak tylko możemy bo wyobrażam sobie co przeżywają i jak potrzebni jesteśmy im my wszyscy. To najsmutniejsza wiadomość i wydarzenie w tym czasie, które do dziś mnie trzyma i wstrzasa mną.

Jak wiecie i ja od dłuższego czasu staram się o dziecko, ostatnie miesiące przytłaczały mnie bo ciągle nic i nic i powiedziałam sobie w końcu, co ma być to będzie dość walki na siłę i liczenia dni........... i ......... moje drogie , stało się..................udało sie :) jestem w ciąży ....................... co prawda to dopiero początek (6 tydzień)) więc w moim przypadku jeszcze wiele może się wydarzyć, ale jestem bardzo szczęśliwa, pełna nadziei i wiary w to że sie uda, na razie jestem na lekach podtrzymujących i rozkurczowych, za dwa tygodnie jadę na kolejna wizytę, na której wiele sie dowiem. Moja waga (spadek wagi) to dobry moment bo teraz na pewno nadrobię utracone kilogramy:) Pozdrawiam i życzę dobrej nocy

Dodotko -serdeczne gratulacje. Ciesze sie z Twojego szczescia i zycze powodzenia :) A ja zbieram sie do pracy, o 7.35 mam pociag do Basingstoke i wroce pewnei okolo 8. Takze wszwelkie zaleglosci lacznie z opisem wakacji i wyslaniem zdjec zrealizuje jutro -obiecuje. Serdecznie pozdrawiam K

Witajcie:) Łączę się z Wami z pracy, zimno u mnie jak cholera, dobrze że mam farelke którą mogę dogrzać nogi:) Pozdrawiam i zyczę miłego dnia:)

Dodotka witaj i GRATULUJE :-) i nie pracuj tak ciężko ale cieszę się że własny interes dobrze prosperuje. Buziaki dla was (dla ciebie i małej kruszynki) 😘

czesc dziewuszki, widze ze troche napisalyscie. Dopiero co zdazylam to przeczytac i juz pisze :) Na poczatek wszystkich serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze wszystkie (razem z bobaskami) jestescie zdrowe i cieszycie sie juz weekendem. Wszystkim tym, ktore stracily kogos bliskiego, skladam najszczersze kondolencje. Ja smierc mojego dziadka bardzo przezylam. Kochalam go nad zycie, a to juz prawie 3 lata :( tym kobiszczom, ktore zaciazyly tez z serca gratuluje. Ja jestem juz po badaniach krwi i teraz czekam na wynik z toksoplazmowy i rozyczki. Bo nie bylam chora na zadna chorobe zakazna oproc swinki :) Niby to dobrze ale mnie nastraszyla wiec wole zrobic to badanie krwi. Oczywiscie uslyszalam od mojego lubego, ze jak zwykle przesadzam bo to wcale nie jest powiedziane ze bym ta rozyczke dostala. Ale jak znam moje szczescie to wiem, ze moglabym gdzies to cholerstwo zlapac :( gratulacje dla tych, ktore utracily sporoooooooo wagi (dodotka) :) co do domu, to ja ciagle nie mam czasu na zgranie tych zdjec ale na pewno zrobie to w ten weekend. Jak bede miec chwilke to wysle wam z domeczku. Ale fajnie tak jest sie budowac, teraz juz myslimy o wykonczeniach, oknach, tynkowaniu itp itd. Po prostu super. Brakuje mi tylko tego malego brzdaca latajacego po podworku. No ale widocznie tak ma byc i maly(a) na pewno sie pojawi jak sie odkujemy z tego remonciku :) Dlatego mam pozytywne mysli. Dodotka, a czy zalozyc taki sklep z uzywana odzieza jest trudno?? I czy trudno jest znalezc dostawcow??? Jeszcze raz z serca pozdrawiam WAS WSZYSTKIE i czekamy na jakis znak zycia (Majena, Anulka, Ania-blondi, katie-witt, Meg i wszystkie inne kobietki) Miłego weekendu :) PS nie dostalam zadnych zdjec :(

Czesc wszystkim! Dodotka gratuluje! Tez postaram sie niedlugo napisac cos wiecej, a tymczasem przesylam pozdrowienia!!!

Od dłuzszego czasu nie moge wysłać wam zdjęć, prosze o cierpliwość, jak tylko dam rade bedziecie mogły mnie oglądać:) A jesli chodzi o otwarcie sklepu to żaden problem, towar można kupic wszędzie za niewielkie pieniądze. wyposażenie sklepu nabyłam na allegro. cały plan zajął mi 2 tyg. nie musiałam szuklać lokalu bo ma to w własnym domu, wykorzystałam garaż:), wyremontowaliśmy i jest.

bry Juz niedlugo leniwy weekend dobiegnie konca :( Wczoraj wybralam sie z M na zakupki i udalo mi sie kupic fajne butki i ladniusi plaszczyk na jesien - jestem happy :D W miedzyczasie produkuje esej o moich wakacjach (cos mi strasznie wolno to idzie- za co wielkie przeprosiny) - takze byc moze juz wieczorem wrazenia to zamieszcze. Zdjecia tez powysylam w okolicach popoludnia :) Seredcznie pozdrawiam i zycze milej niedzielki :) pa

czesc 1 Ok Zacznijmy od poczatku- jak to bylo po kolei???? NA wakcje wybralismy sie w piatek w okolicach poludnia, takze do Aten do hotelu dotarlismy w oklicach polnocy. Hotel byl polozony w samym centrum miasta i z jego dachu (gdzie znajdowala sie restauracja i basen :)) mozna bylo podziwiac widok na Akropol. Nastepnego dnia postanowilismy rozpoczac zwiedzanie. Jak wiecie zalazkiem Aten byl zamek warowny z okresu mykenskiego (polowa II tysiaclecia p.n.e.) na wzgorzu Akropolis; pozniej wokol niego, na sasiadujacych wzgorzach powstalo rozlegle miasto z agora, Areopagiem (miejscem sadow), szeregiem swiatyn i gmachow uzytecznosci publicznej. Akropolis przeksztalcilo sie w miejsce kultu (Akropol Atenski). W 480 roku p.n.e. miasto zniszczyli Persowie, odbudowe Temistokles rozpoczal od wzniesienia nowych murow. Szczegolny rozkwit przypadl na panowanie Peryklesa, ktory m.in. polaczyl Ateny z Pireusem (calosc otaczajac murami) oraz z modernizowal Akropolis. W okresie starozytnosci Ateny byly panstwem-miastem o ustroju demokracji bezposredniej, jednym z najwazniejszych w starozytnej Grecji. Ateny liczace w tamtych czasach ok. 100 tys. mieszkancow staly sie centrum umyslowym Hellady, prmieniujacym na owczesny swiat (m.in. Fidiasz, Sokrates, Platon, Arystoteles) oraz silnym osrodkiem politycznym. W roku 338 p.n.e. utrata niepodleglosci na rzecz Macedonii, pozniej wladcow hellenistycznych, a wreszcie Rzymu. Po zdobyciu i zlupieniu miasta przez Sulle (86 p.n.e.) wyraznie utracily na znaczeniu, choc nadal otaczane opieka, m.in. przez Hadriana (luk, dokonczenie Olimpiejonu). Ateny zostaly spustoszone m.in. przez Herulow i Wizygotow. Sprowadzone do drugorzednej roli przez panujących od 1458 Turkow (Turcy nigdy ni wrozyli nic dobrego- dzicz po prostu dzicz. Niszczyli wszytsko co kojarzylo im sie z inna cywilizacja, to co stanowilo wartosciowego zrownywali z ziemia badz rozkradali). W XIX wieku odzyskaly range jako stolica niepodleglej od 1834 roku Grecji. Niestety wszelkie zabytki jakie pozostaly w Aten sprowadzaja sie jedynie do Akropolu, ktory prawde mowiac mozna zwiedzic w przeciagu kilku godzin. Dodatkowo potrzeba duzo wyobrazni I wiedzy historycznej by moc docenic to co pozostalo nam po tej cywilizacji. Z takich ciekawostek moge jeszcze dodac ze jako miasto Ateny nie robia tak wielkiego wrazenia jak np Rzym. Mozna sie latwo rozczarowac. I musze przyznac ze jesli juz wybierac sie do Grecji to polecalabym jedynie wyspy (I ewentualnie na dzien na kontynent – nie dluzej). Poza tym jedzenie w wielkich miastach (odgrzewane z mikrofalowki I drogie) nie jest tak smaczne jak na mniejszych wysepkach (gdzie jedzenie domowej roboty wyczuwa sie siegajac po pierwszy kes) Ok. Dosc zanudzania. To chyba bedzie koniec czesci pierwszej - w wolnej chwili dopisze czesci kolejne opisujace wycieczki po wysepkach. Serdecznie pozdrawiam ps. zdjecia w drodze - kto nie dostal prosze krzyczec :)

🖐️ Kasiulena a gdzie 2 czesc? :( Mowisz,ze Rzym robi wieksze wrazenie niz Ateny? Dobrze to wiedziec:) A przeciez wydawaloby sie,ze Ateny porzadnie rywalizuja z Rzymem,ale chyba atenczycy za malo sie staraja. Dodotka kope lat!! 🌻Jak fajnie,ze znoww do nas zawitalas! :) No to radosna nowine nam przynioslas:) Gratuluje! Dbaj o siebie! A jak tam Antos?Nic o nim nie wspominasz. Ja tak na moment,bo gotuje zupke,a potem lecimy na spacerek.Mam nadzieje,ze bedzie dzis cieplo,bo kurcze ostatnio nas pogoda nie rozpieszcza. Przesylamy 🌻🌻🌻 i link do naszej stronki: http://www.bobasy.pl/anioleczek1981 Aha i Meg 🌻wpadnij do nas i napisz cos wiecej. Na razie. Ciao 🖐️

Powoli, powoli :D W poniedzialkowy poranek wybralismy sie promem na Santorini –podroz trwala 4 godz ale oplacalo sie. Ze zblizajacego sie do wybrzeza promu cala wyspe moglismy zobaczyc w calej swej okazalosci. Santorini jest skalista wyspa na Morzu Egejskim. Ona i kilka podobnych wysepek to w istocie wierzcholek ogromnego, zanurzonego w morskiej toni wulkanu (na ktorym rowniez mielismy okazje byc). W poblizu krateru unosi sie zapach siarki. Na szczescie od dawna Wulkan ten nie wybuchnal. Niegdys Santorini byl dosc spora kolista wyspa. Jenak ok. 1500 lat p.n.e nastapil wybuch wulkanu, ktory zatopil centralna czesc wyspy pozostawiajc jedynie jej obrzeza.Erupcja ta byla najpotezniejsza erupcja wulkanu w historii (z ciekawostek: poglos detonacji czterokrotnie obiegl kule ziemska) wyspa zostala doslownie rozerwana na strzepy. W niektorych czesciach wyspy zachowaly sie pozotalosci po cywilizacji ktora ta wyspe zamieszkiwala (fragmenty budynkow przysypane popiolem, ktory ocalil bezcenne teraz malowidla scienne, ktore mozna ogladac w atenskim muzeum). Wybuch wulkanu byl tak potezny, ze spowodowal czesciowe zapadniecie sie wyspy tworzac tak zwana „caldera”, czyli ogromne urwisko w ksztalcie polksiezyca. Mowi sie, ze jest cudem wykreowanym przez nature. Urokiem Santorini jest kontrast bialej zabudowy domow na tle wulkanicznych zboczy i czerni piasku pokrywajacego plaze. Santorini jest jedna z najbardziej znanych wysp na Cykladach. Surowosc krajobrazow (latem: ziemia wypalona przez slonce), wspaniale panoramy (nie wiem czy wam wyslalam zdjecia robione z wielkej gory– na ktorej znajduje sie baza radarowa NATO- na panorame calej wyspy), wielokolorowe plaze uformowane przez lawe i gleboki blekit morza tworza obraz imponujacej urody. Na wyspie znajduja sie 2 glowne miasta: Fira (stolica) i Ia. Wyspa jako calosc ma dlugosc ok 30 km takze na jej zwiedzenie wystarcza w zupelnosci 4 dni (wykopalisk jest niewiele i w sumie najwieksza frajde sprawia ogladanie architektury o zachodzie slonca). Wyspa jest romantyczna i pelna niespodzianek. Kiedy zamawialismy hotel przez internet (poniewaz obawialismy sie ze nic nie znajdziemy na miejscu) szukalismy czegos na uboczu z klimacikiem. Ale wierzcie mi ze wrzesien to praktycznie koniec sezonu i smialo mozna negocjowac ceny nawet w 4* hotelach. Ten, w ktorym bylismy, owszem byl polozony malowniczo na jednym z krancow wyspy, na wysokiej skale (widok przepiekny – wyslalm zdjecia :)) - ale niestety tak wialo ze w nocy nie dalo sie zmruzyc oka (pzry okazji dowiedzielismy sie za Santorini zwana jest inaczej wietrzna wyspa - ciekwe dlaczego ;) ?). Tak wiec po 2 takich nocach znalezlismy sobie hotel w zacisznej czesci wyspy- tuz przy deptaku (z mnostwem knajpek i dyskotek) i pomimo tak bliskiego polozenia uciesznych klubow i klubikow cisza w nocy byla nieporownywalna (do tej jaka przezylismy w wietrznym hoteliku) – jak makiem zasial. A poza tym byczylismy sie na plazy i probowalismy lapac opalenizne. Niestety musielismy/chcielismy dalej ruszyc w droge. Zakupilismy wiec bileciki i siup na prom w kierunku wyspy Ios (znanej za najgoretszych imprez nocnych) –o czym opoiwem w czesci kolejnej. Pozdrawiam i do napisania nastepnym razem :)

cześć dziewczyny - melduję że żyję i to jeszcze 2w1 :) Kasiulena dzięki za zdjęcia są śliczne 🌻 Dodotko - nawet nie wiesz jak się cieszę ❤️ wszystko będzie dobrze - zobaczysz trzymam kciuki :D My mieszkamy już w swoim własnym mieszkanku wprowadziliśmy się 2 tygodnie temu. Jak na razie to tylko sprzątam i sprzątam no i trudno mi jest się odnaleźć na tak dużej powierzchni :) bo do tej pory to zawsze mieszkaliśmy w jednym pokoiku :) a teraz mam do dyspozycji salon sypialnię no i pokój dziecięcy :D coś niesamowitego. Kredyt będziemy spłacać baaaardzo długo ale to już nasze mieszkanie. Spróbuję wkleić fotki może mi się uda :) Acha obiecałam wam że wkleję foty naszego gniazdka oto one: kuchnia [URL=http://img213.imageshack.us/my.php?image=img3579ef5.jpg]http://img213.imageshack.us/img213/4029/img3579ef5.th.jpg salon [URL=http://img213.imageshack.us/my.php?image=img3577qv8.jpg]http://img213.imageshack.us/img213/817/img3577qv8.th.jpg sypialnia [URL=http://img213.imageshack.us/my.php?image=img3581hn1.jpg]http://img213.imageshack.us/img213/3331/img3581hn1.th.jpg i widok z przedpokuju, po lewej jest kuchnia a po prawej salon [URL=http://img208.imageshack.us/my.php?image=img3587mb3.jpg]http://img208.imageshack.us/img208/1604/img3587mb3.th.jpg a to nasz blok z zewnątrz [URL=http://img301.imageshack.us/my.php?image=img3589mv0.jpg]http://img301.imageshack.us/img301/936/img3589mv0.th.jpg no tak mniej więcej nasze mieszkanie :D Już zdążyłam się zameldować w nim teraz tylko czeka mnie jeszcze zmiana dowodu osobistego i prawa jazdy. Dziś od fotografa odebrałam zdjęcia do nowych dokumentów. Na szczęście nie musiałam robić nowych :) pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i całuję mam nadzieję że foty da się obejrzeć jak nie to spróbuję wkleić inaczej

no tak przepraszam wszystko się pokręciło ale zdjęcia da się obejrzeć - jeszcze raz przepraszam za rozstrzelenie strony ❤️

Hej Anu-La Sliczne jet to twoje mieszkanko - takie wychuchane :D Oj jak ja Ci zazdroszcze - chcialabym miec wreszcie swoj kat i moc dekorowac i sprzatac wlasne M. Pewnie przyjdzie nam poczekac jeszcze rok- bo mieszkania tutaj sa strasznie drogie i trzeba sie dobrze zastanowic w ktorym miejscu kupic mieszkanie by potem moc nim w razie czego szybko obrocic. Kuchnia cudna- lubie niebieski - poodba mi sie najbardziej pomysl na ten malutki okraly sniadaniowy stoliczek. Jak bede robila swoja warszwzawska kuchnie to chyba od ciebie pomysl sciagne :) -jesli pozwolisz :D Salon tez bardzo ladnie urzadzony :) Widac ze masz zmysl dekoratorski :) Podoba mi sie tez sypialnia -tez chcialam pomalowac na taki marmurkowy pomaranczowy- wiec zobaczymy :) Pozdrawiam serdecznie

Anula mieszkanie cudne najbardziej podoba mi się salon. Domyślam się jaka musisz być szczęsliwa, na tych zdjęciach brakuje tylko pokoju dziecka ale mam nadzieję że się doczekamy. Naprawdę cudne mieszkanko!!!! Aniszcza dzięki za zdjęcia dach widzę że dzielnie pomagałaś, masz podobny domek do mojego tylko dach ładniejszy bo z mojego zaczyna schodzić farba :-(

Anula mieszkanie super, szczególnie wpadł mi w oko salon, tym bardziej że sama myslę o jego zmianie, a jesli chodzi o kolory to wiszę że gustujesz w pdobnie:) wyobrażam sobie jak dobrze musisz się czuć siadając, kładąc się spać juz we własnym m:) GRATULACJE Aniszcza z tym dachem to kupa roboty, prawda, ale widze że dzielnie pomagasz i zostawaisz na nim swój wkład roboczy:) przed wami jeszcze trochę, ale przecież nie ma nic lepszego jak robienie swojego własnego gniazdka:) Dla siebie i swoich piskląt. Ja jestem na etapie myslenia jak rozwiązać problem mieszkaniowy tzn. musimy tak przerobić salon, który jest połączony z kuchnią żebyśmy mogli w nim spać (chciałam zrobić przeszkloną sypialnię w miejscy klatki schodowej ale okazało się to zbyt wielkim problemem) bo w miejscu mojej obecnej sypialni musimy zrobić na kilka lat pokój dziecięcy, bo ani my nie możemy iść na poddasze i zostawić dzieci na dole ani one bo są za małe.Więc czeka mnie mały remont i zmiana mebli:) ale co Tam dzidzia jes w brzuszku, to ona pcha do działania, kiedy byłam w ciązy z Antkiem to robiliśmy zmiany dla niego a teraz to już dla nich. Dziś byłam na pobraniu krwi, znowu się zaczęło:(, brrr i nawet jesli robią to kolezanki to jest to bardzo nieprzyjemne.we wtorej jadę na kontrolę do lekarza, mam nadzieję że założy mi kartę ciąży. Pozdrawiam Was wszystkie

dzięki dziewczynki to prawda to fajnie mieć świadomość że to już nasze mieszkanie :) cieszę się z tego i martwię bo kredyt będziemy spłacać do starości. No ale cóż coś za coś ... Kasiulena - nie ma sprawy my już w takim stanie zastaliśmy tę kuchnię i jeśli ci się podoba to proszę bardzo :) a meble w pokoju odkupiliśmy od poprzednich właścicieli bardzo nam się podobały i bez sensu byłoby kupywać takie same nowe skoro te są nowe praktycznie bo kupione na początku tego roku no i 1000 zł. na nich utargowaliśmy ;) komplet wypoczynkowy nabyliśmy w ten sam sposób za nowy trzeba byłoby zapłacić 3500 zł. a ten mamy za wiele niższą cenę jak mała podrośnie to sobie wymienimy na nowy :) Alku - pokój dla dziecka stoi jeszcze pusty stolarz zrobi meble na koniec miesiąca oczywiście jak będzie urządzony to wkleję foty :) Dodotka - zmiany takie to sama przyjemność :) napewno ze wszystkim sobie poradzicie. A kartę ciąży napewno dostaniesz, ja miałam założoną właśnie w 6 tyg. ciąży :) całuski papa

Witajcie:) Jakie to fajne uczucie wstać ze świadomością że to juz piątek, wreszcie pośpię sobie do woli:D dziś z tej radości nawet bez problemów wstałam i nawet kawa zaczęła mi smakować:) kurcze myślałam że teraz jak schudłam będzie inaczej niż z Antkiem, a tu masz już zaczyna mi guzik w spodniach przeszkadzać:( pewnie znowu będę gruba jak beczka):D:D:D Ale fajnie bo w moim sklepie z odzieżą uzywaną wynalazłam sobie kilka fajnych ciążowych bluzek i to dobrej jakości bo z H&M, więc nie będę musiała wydawać majątku na ubrania ciążowe:) Pozdrawiam i życzę miłego dnia a jak nie odezwę się już to i wekeendu.

czesc dziewczyny nie ma mnie długo bo siedzę z Kubusiem w szpitalu, ma zakażenie dróg moczowych jak Maciuś też e-coli tylko strasznie oporne do wytępienia w niedziele pojechaliśmy z 40 stopniową gorączką, wyjdziemy najwcześniej we środę to wtedy dam wam znać pa

Blondi zrówka życzę Kubusiowi Dodotka 🖐️ fajnie masz z tymi ciuchami.

🖐️ AnuLa piekne mieszkanie,fajne gniazdko uwiliscie:) Blondi🌻zdrowiejcie szybciutko!!😘dla Was! Aniszcza dach imponujacy,dom duzy:) Dodotka Ty optymistko,jestes przykladem naszym i chyba przez Ciebie zaczne myslec o drugim bejbiatku;) Kasiulena dziekuje za szczegoly i zdjecia:)😘 Co jeszcze mialam napisac? Skleroza,wybaczcie:) Maly z mezem u babci to dorwalam sie szybko do kompa.Ciagle cos do zrobienia.Zeby doba byla dluzsza!!!!Podziwiam pracujace matki. Zycze milego weekendu i do nastepnego:)🖐️

:(No i masz, wekeend dobiega końca, a ja wciąż chciałabym spać, a roboty mam tak dużo, nie wiem kiedy się wyrobię bo jak narazie to nie mogę się za nią wziąć:( Veronika M drugie bejbiszcze to podstawa dla pierwszego zobaczysz za jakiś czas,jak mał pokaże pazurki, to wtedy zrzumiesz że najlepszą temperówką dla niego będzie rodzeństwo:) Pozdrawiam i do jutra, a zapomniałabym, zajżyjcie do skrzynek.

Hej! A co tu tak pusto?????????????? Jest tu ktoś?????? Meg dzieki sliczne za zdjecie Twojej księżniczki!No doczekalismy sie! Ojej jaka ona juz duza:) I coraz piekniejsza:) A dlugosc wlosow imponujaca! Dodotka czytalam o diecie,ktora testowalas i ja zielona:P Nic nie kumam o co w niej chodzi.No ale pewnie ja testowac nie moge co?Bom karmiaca matka Polka:P:P:P :) Odzywac sie dziewuszki,gdzie WAS WYWIALO??????