Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukrlalalaa

Powiedzcie Czy Warto????

Polecane posty

Gość kukrlalalaa

No wlaśnie. Bardzo dlugo juz jestem samotna. Powiedzcie czy warto czekąc na tego jedynego czy lepiej byc z facetami do ktorych nic sie nie czuje , ale urozmaicic tym sobie zycie. Pozatym ludzie juz sie na mnie dziwnie patrza i myśla czemu ciagle jestem sama.

Gość kvika
warto poczekac uwierz mi :D a ile masz lat?

Gość jezeli masz byc
z kims, do ktorego nic nie czujesz, to nie warto, byc dla samego bycia - bez sensu, a ludzie to niech sobie patrza, jak w tym powiedzeniu u kogos widza słomke a u siebie belki nie

Z własnego doświadczenia wiem że nie warto bo gdy jest się z kimś tylko dla zabawy to człowiek nie jest aż tak nastawiony na poznanie kogoś na poważnie (zakładając że obecna znajomość jest z góry przewidziana jako tymczasowa)

Gość kukrlalalaa
W tym roku skończe 20 lat .

Gość kasia 1982
---->kukralalalaa-- jak to sama ?? :D życie z osobą z przyzwyczajenia jest nudne ;)

Gość kukrlalalaa
Normalnie im sie to wydaje dziwne. Dodam że nie jestem jakaś szpetna , zawsze sie znajdzie adorator , ale ja jakos nigdy sie nie zakochuje.

Gość kasia 1982
--->jeśli masz być -- tu chodzi o ` drzazge ` ;)

Gość 30
Rany masz dopiero 20 lat,wszystko przed tobą.Teraz wydaje ci się,że to dużo ale z czasem okaże się,że byłaś wtedy dzieckiem.Warto poczekać.W twoim wieku należy się śmiać,czuć szczęśliwą.Masz czas na poważne związki.Nie przejmuj się. Możeczujesz presję bo twoje koleżanki już kogoś mają,wychodzą za mąż ale wierz mi nie ma się do czego spieszyć.Spokojnie sobie poczekaj i uszy do góry.

Gość shovel
nie czaje... chyba zanim sie trafi taki któremu chciałabyś rodzić synów można sie chyba trochę poruchać z uroczymi absztyfikantami???

Gość kukrlalalaa
No pewnie tak się schizuje wlansie rpzez koleżanki. Można powiedziec ze one juz sobie zycie ułozyly. Jesli romawiaja o facetach to rpznajmiej mają o czym . Jam moge jedynie poradzic jak delikatnie splawić albo jak ubolewac nad tym ze sie zostało spławioną. Nic pozatym żadnych głębszych uczuć.

Gość Dzaga22
ja tez jestem sama a mam 22 lata i doskonale Cie rozumiem.Dla kogos to moze byc mlody wiek,ale dla kogos kto patrzy na iinych,szczesliwie zakochanycj to jest do dupy uczucie.Jestem sama od 2-och lat i juz nie daje rady.

Gość 30
Rozumiem,że wam jest ciężko ale może właśnie wy będziecie szczęśliwe,kiedy one już będą znudzone swoimi patrnerami wy będziecie wolne lub właśnie zakochane.Związki różnie się zaczynają,w róznym wieku i często się kończą lub ludzie w nich będący wcale nie są szczęśliwi lub wręcz zmagają się z poważnymi problemami. W każdym razie nie patrzcie na koleżanki tylko na to jak się czujecie z danym chłopakiem,jaki jest dla was,jaki ma charakter,być z kimś tylko dla zasady nie ma sensu. Oczywiście zakochać się głupio w jakimś bałwanie,pijaku itp.to też nie ma sensu.Dziewczyny nie przejmujcie się.Moja koleżanka z powodu presji otoczenia wyszła za mąż,właśnie się rozwodzi.

Gość kukrlalalaa
Dziekuje za rade :) Widze ze są na tym forum miłe i sympatyczne dziewczyny :) Pozdrawiam 🌻