Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iksiczka

Na co mam się przygotować? Chodzi o piwo...

Polecane posty

Qmpela zaprosiła mnie na sylwestra i powiedziała, że dla każdego, czyli dla mnie też, będą cztery piwka. Będziemy tam u niej siedzieć przed telewizorem i opychać się chipsami no i pić te piwo. Tylko jak mam problem: w życiu nie piłam piwa!!! A to ma być jeszcze lech albo dog in the fog czy jak to leci a ona powiedziała, że to jest 6% czyli fajnie. Ale ja nie wiem czy mam to pic? Czy od razu po pierwszym będe żygała? Prosze ratujcie mnie, nie chce wyjsć na kretynkę , która zarzyga cały pokój...

Gość mlimlumla
jak nie chcesz to powiedz że nie możesz i tyle wypij jedno albo 2 na całą noc nawet jak sie pożygasz to tylko zrobi ci sie lepiej

Gość a co aco aco
a dlaczego od razu masz zygac?? Lech jest najlepszym piwem ja moge wypic 6, oj zygac po piwie to naprawde musialabys byc dziwna... A te 2 piwka ktore wymienilas maja troche mniej niz 6% a Warka strong to dopiero browar az 7%, kiedys bylo 7,8% Idź i pij, jak Ci od poczatku nie wejdzie to powiedz ze nia smakuje Ci ale watpie bo obydwa piwka bardzo pyszne a 4 to wcale nie jest duzo nie boj sie nic i sprobuj!!!

Gość Roxy-Foxy
Matkooo a ile ty masz lat?? Z takim podejsciem :D:D buahah

Gość taki se gość
Pamiętaj nie pij tego na jeden łyk i zjedz coś przed bo cie szybko kopnie znam takich co nawet wódke piją z gwinta a jak ich kopnie to nawet lerzeć nie potrafią :O

Gość Zerka55
Może najpierw zapytaj się mamusi czy pozwoli ci pić poza tym: to piwo, a nie te piwo Fajna perspektywa:chipsy przed Tv, współczuje

Gość piwo jest ohydne
i ohydnie smakuje

Gość Scholastyka
moze powiedz, ze wolisz np wino i przynies butelke

Gość dog in the fog666
jest bardzo dobrym piwem, takim babskim troche slodkim. Do piwa mozna dolac tez troche soku i dodac plasterek cytryny bedzie wtedy lepsze. Nigdy nie zygalam po piwku jedynie po winie i po wodce

Gość to moze jaaaaaaa
Mozesz dolać sobie soczku albo spraite. Z tym ostatni piwko jest bardzo smaczne. POLECAM