Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ara

CZY ZIELONY KOLOR KUPKI U NIEMOWL TO ŻLE?

Polecane posty

Gość ara

CZASAMI SIĘ TAK ZDARZA MOJA CÓRCIA MA 2 M-CE I BOJE SIE ZE COS NIE TAK KARMIE JA NAN 1 I HRBATKĘ TEŻ DAJE Z KOPERKU Z HIPPA CZY TO Z HERBATKI??? NIE ULEWA NIE PŁACZE TROSZKĘ TYLKO CZASAMI ULEJE ALE TO ZNIKOMA ILOŚC ODPISZCIE PROSZĘ!

to po co rodzilas?jak podstawowych rzeczy o niemowletach nie wiesz??!!;/kazde dziecko kilkumiesieczne ma zielonkawe kupki, i to jest calkiem normalne....a wiesz czemu??bo jak dziecko zylo w brzuchu.bylo calkiem inne srodowisko...i dlatego, jest to tak jakby pozostalosc.ale to minie.gdy sie przyzwyczai dziecko do nowych warunkow...itd

Gość lalamamisia
zielone kupki to też często efekt podawania żelaza, jeśli nie podajesz nawet, to sam kolor nadal jest o.k. , ważniejsze jest to czy w kupce nie ma śluzu i czy nie cuchnie( kupki niemowląt karmionych naturalnie prawie nie pachną, mieszanki mleczne dają efekt w postaci kupek '' pachnących '' podobnie jak u dorosłych, chociaż też oczywiście delikatniej) , jeśli dziecko ma już ponad pół roku i dostaje mięsko, zupki, to wiadomo, jaki efekt... sam zielonkawy kolor nie jest jednak powodem do paniki, dopytaj pediatry przy wizycie kontrolnej.... ale popisałam..

Gość Iwka26
nie masz co sie martwić zielone kupki mogą byc po mleku modyfikowanym mój mały tez tak miał:)

Gość do morphina
myslisz, że każda kobieta odrazu wszystko wie o dzieciach??? coś ty taka agresywna??? ty napewno pozjadałaś wszystkie rozumy i już od pierwszych swoich urodzin wiedziałaś wszystko o niemowlętach :-0 spałzuj kobieto (o ile jesteś kobietą)

do \"do morphina\"...od urodzenia wszystkiego nie wiedzialam, ale jasli mam zamiar miec dziecko.to zanim je zrobie, to poczytam sobie fachowa literature na temat niemowlat, a nie zadaje glupie topiki...i tyle na temat...popatrz ile tu \"madrych topikow\", po prostu brak podstawowej wiedzy na temat zycia..