Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

MASZ WIADOMOSC

Polecane posty

closer--> ten film ma akurat moja siostra to sobie od niej pozycze Ide spac Dobrej nocki Wam zycze

Gość Closer
Dobranoć i wielu fajnych i nie tylko maili w Nowym Roku....papa

Setunia w odpowiedzi na wcześniej zadane pytanie\"jolcia 26 ---> a duzo razy spotkalas sie w realu i po jakim czasie rozmow to bylo ??? \" odpowiem, że różnie to bywało. Do tej pory mam kontakt z dwoma facetami z których jeden to mój przyjaciel znamy się już 3 lata a drugiego znam od roku no i jest nawet trochę więcej jak przyjaciel ( ale to tylko dwa wyjątki) . Spotkałam się jeszcze poza nimi z około 6 facetami na początku czas oczekiwania na spotkanie to minimum pół roku, ale gdy po dwóch facetach na których czekałam pół roku się sparzyłam to właściwie potem spotykałam się po miesiącu by sprawdzić od razu gagatka w rzeczywsitości i nie żałuję, że tak wcześnie bo znów znajomość okazała się klapą a mnie uhcroniła od tracenia czasu na cudownych ale nic nie wnoszących rozmowach . Od kilku miesięcy nie rozmawiam z facetami na czatach nie mam ochoty ich poznawać i znowu trwonić czasu na kogoś kto wylewa tylko do mnie swoje żale i oczekuje wsparcia duchowego a gdy nabierze sił odchodzi w siną dal bez słów \" dziękuję, żegnaj\" po prostu głucha ciszaaaa

Gość czytelnick
nie podoba mi sie Meg Ryan ni ma w sobie sexu za 2 centy w sam raz dla T. Hanksa ale ksiegarnia fajna...

Gość dewianci
zdarzaja sie w necie, uwazajcie dziewczyny, sprawdzalismy z mezem kilku takich i potwierdzilo sie przypuszczenie, ze internet to bagno....uuuuuu, uuuuuu

Gość soraya
Też bym chciała dostawać wiadomość !!!!!! Ajeszcze lepiej stokrotki!!!!! które uwielbiam ..... oczywiście nie od Henksa!! bo go nie trawię!!!!!

Gość
Temat miłości internetowej jest wprost stworzony dla mnie, ciągle czytam o tym jak się ludzie poznali, co ich do siebie przyciągnęło, lubię oglądać filmy o tematyce znajomości internetowych, ale sama w to nie wierzę, owszem wierzę w to, że innym ludziom się udaję, ale sama jestem do tego sceptycznie nastawiona. Kilkakrotnie rozmawiając z moimi znajomymi muszę stwierdzać, że większość facetów liczy na spotkanie swojej miłości w internecie, idealizują swoją wybrankę, potem się spotykają, czar pryska, a oni potem nie mają odwagi, żeby się spotkać i powiedzieć dlaczego nie chcą utrzymywać dalszego kontaktu. Bohater filmu był taki sam jak inni, wysłał swojego kumpla do kawiarni, żeby ten zobaczył jak wygląda dziewczyna z którą się umówił i pierwsze o co go zapytał to: \"czy jest ładna\", następnie stwierdził, że jeśli jest tak samo atrakcyjna jak jej teksty, to on z miejsca się z nią ożeni. Typowy Facet!!

Gość soraya
Wiesz Magda masz w stu procentach rację !!!! I to tak jest !!!

Jola----> ale prznajmniej dwa spotkania pozytywne:) Ja wsumie to znam ok 6osob w realu z ktorymi wczesniej mialam stycznosc w sieci ale to nie byly spotkania sam na sam tylko wlasnie tak wszyscy razem sie spotkalismy taki maly zlocik , z 4rka to nawet mielismy u mnie ognicho ifajnie sie bawilismy:) razem z moimi siostrami Magda--> masz racje faceci tacy sa ale szczerze mowiac to ja tez najp[ierw wolalabym sie upewnic jak wyglada i tez nie wiem czy bym podeszla gdyby facet by jakis nie w moim typie , chbya juz tak jestesmy skonstruowani ze wyglad ma dla nas bardzo wazne znaczenie i zawsze zwracamy na to uwage i oceniami kogos po wygladzie , jest to udowodnione wieloma badaniami, Closer ----> thx za zyczenia , a tobie nie wiem czego mam rzyczyc? moze spelnienia marzen:) A czytaliscie \"samotnosc w sieci\"???? Ja czytalam tez oczywiscie ematyka milosci internetowej

co tylko w filmach :) zdarzaja sie takie znajomosci jak w \"masz wiadomosc\". Nie wierzycie w to???

życie jest jak film, film jest jak życie, skoro tracicie nadzieje, to występujecie w wyjątkowo nudnym filmie. Zmiencie rezysera, badz zrezygnujcioe z tej roli, jest malo dochodowa...

Gość sertunia
szakal ---fajnie to ujales:) Masz racje w koncu kazdy z nas jest aktorem i jednoczesnie rezyserem swojego zycia lol

to bylam ja nie podszywacz:D Jestem troche zakrecona , boli mnie glowa , chbya bede chora:(

nie ty jedna chora, po sylwestrze :) mnie boli gardlo, mowic nie moge i teraz pytanie. Czy to od spiewania, czy to od wyjscia na dwor w rozpietej koszuli bez szalika, bez kurtki, czy od tej zimnej wodki pitej na mrozie, czy poprostu wirus jaki... :D

Szakall---> nie mam pojecia:( a najgorsze jest to , ze zawsze jestem chora kiedy nie mam czasu na chorowanie, bo jutro musze na uczelnie wrrrrr wlasnie slyszalam w wiadomosciach radiowych , ze do lodzkiego szpitala trafila dziewczynka , ktora miala we krwi 2 promile alkoholu :o MASAKRA

Gość fajną masz stopkę setunia
;)

ja tez nie mam czasu na choroby a najlepsze, ze prace mam raczej \"mowiona\" :) 2 promile u dziecka, rodzice pijani pewnie. 2 llatka i dwa promile, to co bedzie w wieku 25 lat????

fajna masz stopke setunia-----> thx: Ok ja uciekam bede chyba pozniej :)

szakall---> dziewczynka troszke starsza bo ma 5latek, podobno rodzice dawali jej alkohol, ktorzy zaczeli swietowac sylwestra juz od srody i caly czas pili , powinni im odebrac prawa rodzicielskie i chbya ak o sie skonczy , a biedna dziewczynka bedzie spedzala dziecinstwo w domu dziecka , oby jak najszybciej trafila na jakas normalna rodzine zastepcza.

:) jeszcze podwojnie widze :) sami dawali alkohol?? Nie do pomyslenia. Ale mnie rwie od kaszlu :( czlowiek jak wypije to glupi :( ale taaaaaka fajna zabawa byla :)

Gość kjby
--setunia --powodzenia w Nowym roku , szkoda że zrezygnowałaś z imprezki u mnie było super --pozdrawiam ;)

:) jeszcze podwojnie widze :) sami dawali alkohol?? Nie do pomyslenia. Ale mnie rwie od kaszlu :( czlowiek jak wypije to glupi :( ale taaaaaka fajna zabawa byla :)

Szakal----> tablety, syropek i do lozeczka:D Ja juz sie kocem owinelam bo mam dresze jakies:(ale nie wiem czy mam goraczke bo mi gdzies termometr wcielo A zaraz musze nalesniki smazyc:P

Gość smacznych naleśników
:-)Daj mi kilka,uwielbiam naleśniczki;) Życzę smacznego i pozdrawiam🖐️

ale ze mna i tak jes dobrze. Sa ludzie bardziej pochorowani. Wypadałoby, żebym pojechał do kolegi do szpitala zobaczyć co z nim, ale nie dam rady :)

smacznych nalesnikow----->🖐️ a lubisz nalesniki po meksykansku??? Ja pierwszy raz bede je robila i jadlam mam nadzieje ze beda dobre :)

Szakall ----> wiem , wiem, niektorzy sa nawet smiertelnie chorzy a ja mam glupie przeziebienie Nie chcialam zeby wyszlo , ze dramatyzuje z powodu przeziebienia:(

Gość smacznych naleśników
jakie to są naleśniki po meksykańsku?Ja je się robi?Napisz potem jak smakują bo jeszcze nigdy ich nie jadłam;)