Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

MASZ WIADOMOSC

Polecane posty

Ogladalam po raz cieci :) Ogladal ktos Szkoda , ze takie cos spotyka sie tylko w filmach

oj , żeby spotkac w realu takiego Toma Hanksa ja spotkałam kilku z neta ale ........

Gość arawis
Uroczy film, też oglądałam go 3 czy 4 raz... I znowu rozpłakałam się na końcu przy słowach: Tak chciałam, żebyś to był ty...

Gość po raz cieci
????????????? co to jest cieci?????

Gość ja też oglądalam
i powiem że bardzo sie wzruszyłam. Myślę że takie rzeczy zdażają sie tylko w filmach.

Gość zjz
Ja go oglądałam kilka razy ... szkoda, że w rzeczywistość jest inna :-(

Gość arawis
ten film i Bezsenność w Seattle - Meg Ryan i Tom Hanks są po prostu świetni :)

co za debylni ludzie siedza w tym necie ze nie potrafia sie domyslec ze cieci to moze byc trzeci :O ja nawet nie zauwazylam ze tam jest cieci...w testach na inteligencje sa do odczytania zdania z takimi wlasnie bledami, dziecko wyszloby ze nie masz IQ 0 :O:O:P

był jeszcze jeden fajny film z Meg Ryan o ile nie pomyliłam tytułu to \"Miłość jak narkotyk\" super

sprostowanie i wiadomosc dla malodomyslnych:) cieci znaczy trzeci Piszac bylam jeszcze myslami przy filmie A tak wogole to troche bawilam sie w \"masz wiadomosc \" w wakacje ale ..szkoda gadac to byl chyba jakis zboczeniec bo schodzi na tematy ..wiecie jakie:D

Gość łezkabis
No ćóż... sądząc po zgodnej treści wypowiedzi jaką udzielacie widać że nie spotkalo was takie romantyczne przezycie. Mnie też nie......... Mimo że mam męża to daleko mu do takich "frazesów". Niby udaje jaki to o nie jest romantyczny (i nawet obejrzał ze mną ten film) ale.... hm.... teraz spi sobie w pokoju a ja siedzę z laptopem w kuchni i tyle z romantycznego wieczoru, po romantycznym filmie..........

Koniec jak zwykle w komediach romantycznych byl szczesliwy I pewnie zyli dlugo i szczesliwie jak w bajce ehh Jak zwykle na koncu chcialo mi sie plakac

jolcia 26 --------> zapewne tak bylo Ale troche nie moglam w to uwierzyc ze on taki jest bo byl inteligenty byl w trakcie robienia doktoratu , od pazdziernika mial cos tam wykladac na politechnice lodzkie A moze mnie oklamywal i tyle Pozniej uslyszalam w tv w wiadomosciach ze zatrzymali wlasnie jakiego zboczenca kolo lodzi i tak sobie pomyslalam ze to moze on bo pozniej juz maile sie skonczyly To tylko takie moje przypuszczenia bez pokrycia

ja już nie ufam facetom z netu i bardzo zradko zaczynam z którymś rozmowę sparzylam się i to mocno kilka razy

Gość seńiorita
A ja nawet nie zaczynam takich znajomości. ale jak oglada sie takie fajne filmy to az by się chciało :) Życie to nie film :(

jolcia 26 ---> a duzo razy spotkalas sie w realu i po jakim czasie rozmow to bylo ??? ja spotkalam sie z kolega po roku czatowania i rozmow na gg Widzielismy sie jzu kilka raz i teraz nawet z nim rozmawiam na gg Ale to tylko kolega i dobrze tak jest Z jednym kolega rozmawiam juz ponad chyba trzy lata na gg ale jeszcze sie nie spotkalismy I chyb anie spotkamy Tez juz nie ufam mimo ze jeszcze nie mam zlych wspomnien

Jeszcze jest jedna taka komedia romantyczna o milosci inernetowej , ktora tez ogladalam juz duzo razy bo mam ja na plycie , a mianowicie ---------> \"randka z ksieciem\"

Czy słabość do oglądania takich filmów jest uleczalna? Bo ja miałam przestać.... bo jak się człowiek naogląda za dużo, to potem mu się wydaje, że w życiu też tak się może zdarzyć. A może może?

BlackLady_ ---------> tez komedia romantyczna w stylu \"masz wiadomosc\" jesli \"masz wiadomosc\" czyli nie mlodziezowy,

angora ----------> ja jeszcze tego nie wiem czy moze sie cos takiego zdarzyc , bo mi sie to nie przytrafilo Ja tez sie obawiam , ze filmy tego typu moga wplynac zle na moja osobowosc, na moje wyobrazenie o milosci Bede szukala idealu jak z filmu , ktorego w rzeczywistosci moze nie ma I popadne w depresje, zostane singlem i tak sie zestarzeje

Ja kiedyś myslałam, że znalazłam taką idealną miłość. I tak byłam tym przejęta, że nie zauważyłam, jak po paru latach uczucie wygasło. Nauczyło mnie to oglądania komedii romantycznych z przymrużeniem oka, ale i tak wierzę w Coś Wielkiego. \"Marzenia, których nie ma się nie spełniają\" - cytat też z romantycznej komedii :D

Gość Closer
Kto ogladał film "Bliżej" pewnie pamięta rozmowę przez neta 2 facetów :) to tak ku przestrodze drogie panie no i dla uśmiechu bo setnie się ubawiłem tą sceną :P

angora----->ja tez troszke sceptycznie podchodze do tego co sie dzieje w takich romansidlach , ale milo jest sobie je poogladac a pozniej pomarzyc o wielkiej milosci z soba w roli glownej:D a z jakiego filmu ten sytat??? Closer------> chbya nie ogladalm albo nie pamietam, a to tez komedia romantyczna:D??

Nie pamiętam tytułu. Właśnie zaczęłam opisywać tutaj o co mniej więcej w tym filmie chodziło, ale zauważyłam, że opisuję połowę romansideł za jednym razem ;) (ale filmik był bożonarodzeniowy:))

Gość Closer
Niestety bardziej dramat o uczuciach, ludzie ciągle się ranią ale akurat ta scenka była zabawna, niby dorośli ludzie z jednej strony poważny lekarz na dyżurze (Clive Owen) z drugiej znudzony facio w szlafroku (Jude Law)....no i oczywiście jeden z nich udawał kobietę na jakimś czacie czy forum erotycznym.....trafił swój na swojego hehehe....nie psuje filmu bo warto obejrzeć a scenka ma świetne zakończenie i rezultat rzutujący na całą resztę filmu....aha że by nie było MASZ WIADOMOŚĆ chyba po raz 3 oglądałem.....pewnie dlatego że kino akcji mogłoby spowodować nagłe bóle głowy:P

Sprawdze sobie poczte bo chyba juz od 2dni nie sprawdzalam:D I tak na pewno beda tam same reklamy i maile z allegro:(

Closer--------. dramaty tez lubie Musze chyba obejrzec ten film bo mnie zaciekawiles