Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia 22

czy sa na tym forum osoby które umiałby doradzic jaka fryzura jest najlepsza

Polecane posty

Gość madzia 22

mam włosy długie do pasa i chciałabym je troszke podciąć no i moze pocieniowac i zrobic pasemka albo coś ale jestem niezdecydowana a nikt nie potrafi mi doradzic tak bym wyglądała ładnie mam cienkie włosy które mi strasznie wypadają i do tego przetłuszczają sie mam tez pytanie czy na tak długie włosy trwała bedzie sie trzymała

Gość jasne trwala bedzie pasowala
i bedzie sie trzymała

Gość nienawidzę długich włosów
Jak masz cienkie przetłuszczające się włosy, to lepiej je obetnij co najmniej do ramion. Po co mają ci zwisać takie smętne przylizane strąki?

Gość sdfsfsdf
TRWAłA NIEE!!!!!!!!!!! Jak masz cienke i wypadające to trwała kom0letnie je zniszczy. Ja bym proponowała jaki jednolity kolor ale taki nie nasycony , czyli nie extra rudy , extra czarny lub extra blond. Inne posrednie kolorki , brązy miedzie, złote, czekolady , kasztany wiesz cala reszta ok. Niech ci pani tak do polowy plecow podetnie i pocieniuje zeby sie wydawalo ze jest ich więcej.

Gość madzia 22
a najkrótsze pasma jakie zrobic najlepiej i czy przedziałek lepiej na srodku czy lepiej z boku prosze dziewczyny doradzcie ja farbuje włosy szamponem koloryzującym palet sredni brąz ale myslałam tez nad zrobieneim pasemek z róznych odcienie brazu np.

Gość DZiewczyno ja nie mogę
Masz 22 lata i jeszcze nie rozumiesz, że przedziałek zależy od kształtu twarzy itd...? W ogóle trudno dyskutowac o fryzurze, jak się nie widziało chociażby zdjęcia..

Gość upupupupupupupupupp