Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepoprawny Marzyciel

Podróż dookoła świata!!!

Polecane posty

Gość Niepoprawny Marzyciel

Tak mi się zamarzyła... podróż dookoła świata. :) Oczwiście bez szans na realizację, chyba że wygram w totka, to wtedy tak. ;) Czy ktoś z was ma takie marzenie, albo je po prostu już zrealizował?

Gość kjby
--niepoprawny ... ja marze o takiej podróży i oczywiście wygram w toto , moje marzenia spełniają się , ostatnio miałam --4 w toto , życzę szczęścia :D;)

chcialbym pojechac szczegolnie w dwa miejsca na swiecie: starozytne miasta Inkow i Majow i do Nepalu.a w Europie co realne do Serbii.

jak wygrasz to nie zapomnij o Niepoprawnym Marzycielu ;) :D Najwyższa wygrana w totka to u mnie 70zł :) Ma też już pierwszą trasę tej wyprawy: Warszawa->Monachium->Delhi->Bankok->Singapur->Sydney->Auckland->Papeete->Los Angeles->Nowy York->Frankfurt->Warszawa Oczywiście trasa może być inna, albo jeszcze lepiej tych wypraw dookała świata może być więcej ;) :D Co do wyprawy do krajów latynoskich to warto skupić się tylko na nich w jednej wyprawie np. trasa Meksyk->Gwatemala potem Peru, ale ja bym nie ominął jeszcze Kuby :) _________ http://www.nationalgeographic.pl/national2/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=562&layout=3

Gość accept
-->Niepoprawny Marzyciel - zapomniałeś o Chińskim murze , ja tam już byłam jest okazały mam fajne fotki ;)

Gość accept
moja ostatnia wygrana w toto - 117 PLN ... mało ale to tylko 4 :D

Ja też, ja też chcę wyruszyć w podróż dookoła świata! :D

Gość eeeeeee kto by miał czas
i kasę :P

Gość ela bnb.
ACH>...............................

ja raczej realizuję tego typu marzenia małymi kroczkami :) znaczy, jakieś fajne biuro podróży, atrakcyjna oferta I JEDZIEMY :D aktualnie mogę polecić wyjazdy z ok-tours, są naprawdę rewelacyjne!