Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikitaka

ups a ja wzielam tabletke 2 godziny za wczesniej Moze cos doradzisz ?????

Polecane posty

Gość tikitaka

a wiec moj problem wyglada tak Zapomnialam wziasc wczoraj tabletki zawsze biore o 1830 no i dzisja zorintowalam sie ze zapomnialam wziasc wiec szybko lece po tabletki no i szybko wzielam ta zapomniana ale po chwili wzeilam druga tabletke ta dzisiejsza bo myslalam ze juz jest 1830 i No i nie dosc ze zapomnialam tabletki wczoraj to jeszcze dzisjeisza wzielam 2 godziny za wczesnije :/ hmm czym to moze grozic ???

Gość moze ci odpaść kawalek ucha

Gość czarny koala
ciążą:p

Gość od razu zjedz całe opakowanie

Gość dokładnie przeczytaj
ulotkę dołączoną do tabletek,wtedy wszystko będziesz wiedzieć i nie będziesz musiała pytać

Gość tikitaka
na ulotce nie pisze nic o moim przypadku Pisze ze jezeli przerwa wynosi ponad 12 godz czyli tak jak w moim przyadaku to nalezy ja pominac ale ja gdzies indziej czytalam i to nie raz ze nalezy wziasc nawet dwie pod rzad i tak to jest tu pisza inaczej gdzies indziej jeszcze inaczej :/ pogubic sie mozna

To, że wzięłaś dwie tabletki to dobrze ale radzę abyś podczas stosunków zabezpieczała się dodatkowo, ponieważ różnie to bywa... Lepiej zawsze dmuchać na zimne :) Albo skontaktuj się z swoim lekarzem i on Ci napewno wszystko powie co i jak