Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Czesc dziewczyny, dzieki za pocieszenie. Brakuje mi psiaka bardzo, w koncu byl ze mna szmat czasu. Jeszcze sie na dodatek pochorowalam, jakis fatalny czas. Cala zime bylam zdrowa, a tu na wiosne klapa:) Madzia---- witaj:) milo Cie tu goscic, tym bardziej, ze ja tez ze slaska. Milej nocy

Gość WCZEŚNIEJSZE WYBORY
czy waszym zdaniem te wybory beda mialy jakis wplyw na rzeczywistosc, na polske czy dalej nic sie nie zmieni.

Gość antoszka
czesc dziewczynki dawno nie bylam tu, ale fajnie znowu moge troche pogawedzic . bylam na wspanialym urlopie mowie wam i chyba sie zakochalam i nie wiem co robic. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do rozmowy no chyba nie zapomnialyscie o mnie a co u was?-ANTOSZKA

hejka dziewuszki!! co u Was? pewnie wszystkie siedzą nad pracą:)) zresztą ja też:) Antoszka--jak fajnie , że sie odezwałaś:) super....że sie zakochałaś..........wiosna.................:) pozdrawiam i dajcie znać o sobie!!!!!!

hejka! jak u Was dziewuszki? u mnie praca wrze ;) w tym tygodniu ide do promotorki, pewnie bedzie peeeelno poprawek:( ale wiosna tez pelna gębą wiec jest ok! buziaki i podnoscie forum co jakis czas 🌻

Witajcie! Widzę, że nie tylko ja mam problem z regularnym zaglądaniem na nasz temacik :-) Ale wpadam od czasu do czasu żeby zobaczyc co u Was slychać i przesłać pozdrowienia! Pogoda zrobiła się taka cudna, że na miejscu nie mogę usiedzieć, ale niestety praca, praca... A co u Was?

Gość antoszka
hey dziewczynki pozdrawiam was wszystkie Busia zakochalam sie tak nieszczesliwiw bo on mnie nie chce co za dupek a to tak boliiiiiiiiiiiii pomocy ratunkuuuuuuuuuuu... Tyska to proste to co dobrego dasz innemu ten da innemu i kiedys to powruci do ciebie zpowrotem. tzn to co od ciebie to i do ciebie... albo inaczej jak ty komu tak on tobie ...

hejka dziewuszki!!!!! Antoszka-----współczuje:( mam nadzieje, ze wszystko sie jakos wyklaruje. koniczyneczka----jak tam spotkanie z promotorką??? mam nadzieje, że wszystko idzie ok:) Ja tez juz kończe prace, jeszcze jakies poprawki, bo po długim weekendzie oddaje promotoroowi do poprawy;) zobaczymy co to bedzie?? ;) a gdzie reszta naszych koleżanek??? meldowac dziewuszki co u was słychac:) pozdrawiam :):):)

hejka sweetkatie---nie przejmuj się, zauwazyłam, że faceci zawsze jak cos zgubią to zwalają to na kobiety..... ja mam obrone na pod koniec czerwca - na prace tez juz nie moge patrzeć, chciałbym miec to wszystko za sobą.........i jeszcze alergia mnie dopadła buuuuuu pozdrawiam:)

Gość antoszka
pozdrawiam was dziewczyny serdecznie i goraco wkoncu mai... dzisiaj u mnie taka piekna pogoda slonce wstalo juz wczesnie a ja siedze w pracy obecnie mam przerwe i rozmyslam nad planem jak mam ukochanego do siebie zwabic a moze cos mi poradzicie jak sie interesujaca zrobic i jak wzbudzic zainteresowanie no nie wychodzi mi on z glowy no co mam zrobic? Busia kochana a moze ty mi cos poradz? moze ty masz jakis wspanialy plan??? i rade.. wesole i sloneczne pozdrowienia dal wszystkich.

hejka dziewczyny! cos tu pustawo ;> nareszcie napisalam prace, lezy oprawiona i czeka na termin obrony! ale ulga... tyle nerwow mnie to kosztowalo ze hej! teraz czeka mnie ostatni egzamin... grrrrrrr ;) co u Was?! prosze mi tu szybciutko sprawozdania pozdawac! pozdrawiam 🌻

hejka Dziewuszki ale zaniedbujemy nasz topik!!! przywołuje wszystkie do pisania!!! koniczyneczka---ale Ci dobrze!!! ja jutro ide odebrac prace od promotora brrr, pewnie będzie mnóstwo poprawek, Antoszka---nie wiem co Ci doradzić.......:) pozdrawiam Was serdecznie i piszcie !!!!!

czesc busia, jak Twoja praca? kiedy masz ostateczny termin? a tak z innej beczki - dziewczyny macie jakies plany na wakacje? ja nie wiem teraz co mam robic jak skoncze szkole - wyjezdzac, zostac i tu szukac pracy... no nie wiem, czas pokaze... ;)

hejka koniczyneczke---praca ok, nastawiałam sie na wielkie poprawki a okazało się, ze nie jest tak źle, z czego sie ogromnie ciesze:) obrone mamy zaplanowana na koniec czerwca --- a ty? pozdrawiam wszystkie i nawołuje do pisania!!!!!!!!!!!!!!!!

jou busia :) a gdzie sie reszta podziewa??!! :( ja mam obrone w... we WTOREK - TEN WTOREK AAAAAAAAAA!!!! bedzie dobrze ;) mam nadzieje :D Tobie tez szybko zleci i bedzie po wszystkim :) Buźka :)

Czesc dziewczyny!! Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie :) Dlugo mnie tu nie bylo, ale pewne zawirowania mi przeszkodzily. Widze, ze Wy tez myslicie juz o obronie. Ja w sreode odbieram prace od promotora i umieram ze strachu.......... A obrona pod koniec czerwca. Koniczyneczka------trzymam mocno kciuki. Szybko masz obrone, ale przynajmniej bedziesz miala to z glowy i na pewno dobrze Ci pojdzie. Ja w poniedzialek zaliczam specjalizacje, ale tego akurat sie mniej boje. Pozdrawiam wszystkie

hejka koniczyneczka----powodzenia!!! bedzie ok!!!!!!!!!!! trzymam kciuki:) lazurka--jak fajnie, że sie odezwałas, ja tez mam obrone na koniec czerwca:) zycze wszytkim miłego dnia i udanego weekednu, pozdrawiam,

witka :) w koncu jakis ruch :D a wiecie co - ostatnio dostalam pouczenie od strazy miejskiej :P za to ze pies bez smyczy biegal, na łące... no comment... i nastepnym razem bedzie mandacik 200 zl, swietnie :O ale wietrzycho wstretne ale + sloko = :) Podnoscie co jakis czas nasze forum 🌻

hejka koniczyneczka jak poszło?????????????mam nadzieje ze juz mamy pierwsza panią mgr na naszym forum:):):):) pozdrawiam:):):)

czesc dziewczyny! kochane jestescie, dzieki!!!! jestem juz po i jestem pania magister :D stresior byl ale dopiero jak wyszlam, haha, tak szybko wszystko poszlo ze sama nie wiem kiedy sie skonczylo ;) teraz musze ochlonac, dopiero ze mnie wszystko schodzi... trzymam kciuki za wszystkie ktore przed! Bedzie dobrze :) Buźka!

Gość wkurzona jak diabli
a ja spac nie moge bo moj mily chyba tak zeby pokazac jak bardzo mnie kocha opowiedzial mi histryjke z wyjazdu naktorym teraz jest jakto jakas laska sie na niego rzucala i mowila ze ona nie ma nic przeciwko byc tą drugą a jaki on dzielny powiedzial zeby sie odczepila ........no chyba mnie tu cholera zje grrrrrrrrrrr

Koniczyneczka-------GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajowsko!!!!!! fajnie, masz to juz za sobą:) ja wracam do poprawiania pracy, pozdrawiam, i życze miłego dnia:)):)

Witam Panie. Czy mogę się dosiąść? Widzę tu jedną szczęściarę ja jestem w trakcie pisania pracy, obronę planuję gdzieś na lipiec. Chciałam się wyrobić na czerwiec, ale jeden magisterek zgupił mój obiekt badawczy i mam mały przestój w pracy hihi Pozdrowienia :-)

czesc babeczki :) dzieki za wszystkie gratki! wielka buzka dla Was :) to kiedy teraz trzymamy kciuki? Chyba Sweetkatie bedzie nastepna, co? jeny jaka pogoda :O nic tylko spac! a u Was jak? kurka i co tu teraz robic? hmmm. chyba najpierw wyremontuje swoj pokoj bo by sie mu przydalo a w miedzy czasie rozsylanie cv. najgorsze ze teraz bez doswiadczenia to kiepsko. no zobaczymy. Ja chce SLOŃCA! Pozdrowka!

hejka, oddałam prace, obrona koniec czerwca, zakuwania masa!!!! co u Was dziewuszki??? zimno jak ............ pozdrawiam :)

czesc Busia :D a o czym pisalas - jesli mozesz zdradzic? ucz sie ladnie a ja trzymam kciuki :) ja robie porzadki... i przegladam ogloszenia :/ w sumie to mam wakacje :D

hejka Koniczyneczka, ja pisałam prace na temat pedagogiczno-społecznych uwarunkowań zycia religijnego młodziezy szkoły podstawowej. :) Równiez tak jak ty, szukam pracy, juz rozniosłam kilka podań do szkół, ale czarno to widze...........:( a Ty gdzie szukasz pracy?? tez szkoła???? pozdrawiam, pa

Witajcie Dziewczyny! Znowu mnie nie było całe wieki, ale tak jestem ostatnio zalatana, że nie wiem w co ręce włożyć. W szkole koniec roku, na uczelni jeden wielki koszmar, a do wesela zostało mi trochę ponad trzy tygodnie! Jeśli to przeżyję, to już chyba przeżyję wszystko...:-) Pozdrawiam cieplutko i obiecuję zaglądać częściej!