Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Laseczki drogie! Dzięki za pamięć, za fotki- fajne z Was dziewczynki:) Ja wpadłam tylko na momencik- piszę z kompa koleżanki, bo do poniedziałku nadal w domciu. sweetkatie- gratulacje:) koniczyneczka- polecam Nivea mleczko nawilżające w białym opakowaniu lub mus do ciała Dermiki z czekoladą- oba świetnie nawilżają, a przy tym wydajne;) busia- ja lubię analizować, taka już mam naturę! Też chcę wiosny i niedługo ją będę miała;) lazurka- ja lubię często zmieniać wygląd, czaem nawet mnie znajomi nie poznają;) Polecam Ci Wiedeń- zakochałam się w tym mieście, a skoro masz blisko, to koniecznie! po 🌼 dla wszystkich

Witajcie! lazurka --- wielkie dzięki, fotki doszły :-) Jednak to nie tam byłam, ale już wiem co mi to miejsce przypominało. W podobnym (z daleka) dwoku byłam na weselu mojej koleżanki, ale to było w okolicy Barda Śląskiego. Fantastyczne miejsce na wesele! Szkoda, że koło mnie niczego takiego nie ma :-(

Cześć dziewuszki...ostatnio szukałam tego topiku i nie mogłam znależć poza tym mialam okropne dni:( Podziele się również z wami swoją fotką:P:P:P:P

Hej:) Wlasnie wrocilam z zakupow, ale nic ciekawego nie kupilam. Szukam buto, ale narazie nic mi sie nie spodobalo. Zawsze tak jest, ze jak cos chce to nie ma, a jak juz cos kupie, to nagle sie znajduja ladniejsze rzeczy.Ale jeszcze sie nie poddaje:) hopeless--- jak zamierzasz wyczarowac sobie wiosne?? bo narazie jedyne wyjscie to chyba tylko cieple kraje:) newt---- fajnie, ze Ci sie ten dworek podoba. ja sie w nim zakochalam i na 90% wybierzemy to miejsce. tyska----dodaj sobie topik do ulubionych i juz nie bedziesz miala klopotu:) i czekam na Twoje fotki Milego weekendu!!

hej! dzieki za rady dziewczyny 🌻 cos bede musiala wybrobowac bo jest coraz gorzej... :o tyśka po burzy zawsze wychodzi slonce ;) pokaz zdjecie! :D a ja ide robic obiadek... ps. ostatnio zrobilam sobie pyszne nalesniczki (takie cieniutkie), do srodka wlozylam surowke (z kapusty pekinskiej, papryki i ogorka kiszonego i to wszystko pokropione oliwą), tego nalesnika zlozylam na 4 i polalam takim sosikiem (smietana pomieszana ze startym parmezanem i podgrzane to w mikrofali zeby sie serek roztopil) PYCHA! polecam:) dzis sobie tez to zrobie

czesc:) wlasnie wrocilam ze spaceru z psem i zmarzlam strasznie. ale mi ochoty narobilas. jeszcze takich nalesnikow nie jadlam, moze jutro cos pokombinuje:)

no ok zaraz wyśle:P a moge poprosić jakieś fotki w zamian?;) wiecie co zerwałam z facetem:(

Witaj katalinko! Skąd przybywasz? Napisz parę słów o sobie.

Cześć dziewczyny! Ja znowu na chwileczkę, więc bedzie króciutko:) katalinka-- witaj 🌼 lazurka-- 🌼 co do wiosny, to wyczaruję ją sobie- wyjeżdżam do Hiszpanii w środę na pół roku, a tu ma być -11 stopni... współczuję I dla reszty po 🌼

cześć dziewuszki:) Wysłałam Tobie lazurko zdjęcie wczoraj bodaj.Potwierdż czy doszło:)

witam:) tyska---dzieki za fotke, bardzo fajna, lubie takie zdjecia. Wydajesz sie na niej wesola dziewczyna:) moje fotki wlasnie do Ciebie polecialy. wlasnie czytam, ze zerwalas z facetem..... kurcze, nie wiem, co powiedziec. mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko ok... katalinka----- czesc:) hopeless----- wow!! ale masz sie super z tym wyjazdem, zwlaszcza w taka pore roku. przeczuwalam, ze gdzies wyjezdzasz. to jest jakies stypendium? I mam nadzieje, ze bedziesz sie do nas odzywac z tej Hiszpanii:)

Cześć! lazurka---> 🌼 No pewnie, że będę się odzywać, o ile będzie to technicznie możliwe:) Ja też się cieszę, bo tz zima już mnie dobija tyśka---> 🌼 ja też poproszę Twoje fotki: topstick@o2.pl Też Ci cosik podeślę I po 🌼 dla całej reszty

Hejka!! Pochwale sie Wam czyms:) Wlasnie sie dowiedzialam, ze wygralam bilet do kina na przedpremierowy pokaz filmu \"Jak w niebie\". Taka komedia romantyczna, a ze walentynki wkrotce, to chyba w sam raz, hehe:) Ciesze sie, bo z 2 miesiace nie bylismy w kinie. Napisze Wam, jak mi sie podobalo:) Trzymajcie sie cieplo dziewczynki:)

Gość antoszka
czesc wy wszyscy pozdrawiam serdecznie starych i nowych topowichow. U mnie powoli zaczyna do normy wchjodzic bede czesciej sie odzywac narazie jestem zajeta szukaniem nowego mieszkania a raczej malego domku jak cos znajde to wam wszystko opowiem. czesc. antosia

Cześc dziewuszki!!:) Tak lazurka dostalam fotki:) Fajne pieski no i również uważam Cię za weoła,pogodną dziewczyne:) zerwaliśmy...teraz umówiliśmy się na rozmowe w środe...denerwuje się okropnie:( Buzaiczki dziewczynki:):*

hejka🖐️ widze, że dzis wszyscy maja pracowity dzionek :) ja sie rozchorowałam i z tego tytułu leże w wyrku :( tyśka----życze owocnej rozmowy z chłopakiem i oby wszystko ułożyło sie ok :) antoszka---jak tam postępy w poszukiwaniu nowego lokum? :) hopeless--- zazdroszcze wyjazdu, przyslij nam tu wiosne :) :) :) katalinka ---witaj, napisz cos o sobie :) dla wszystkich po 🌻 pozdrówka, :)

busia wracaj do zdrowia! Tak ja też mam dziś oberwanie głowy.. Ehh nie mam pomysłu na prezent dla kumpla:) chyba kupie mu takie wielki czekoladki:PPzeby przytyl bo dosc szczuply jest:P:P:P

a ja sie tylko witam byscie o mnie nie zapomnialy :D tez dzis zalatana.. :/ pozdrowienia dla wszystkich!

koniczyneczka nie zapomnimy:dbynajmniej Ja:D Może też podzielisz się ze mną zdjęciem hm?>wymiana??

Hej Ja wpadłam tylko się pożegnać, bo pewnie nie będę tu zaglądać przez kilka dni. Nie chce mi się jechać, ale może mi przejdzie. 🌼 dla wszystkich z osobna: busia, antoszka, sweetkatie, tyśka, koniczyneczka lazurka---. mam nadzieję że to tylko chwilowe i jakoś się ułoży 🌼 Do następnego:)

witajcie dziś tak z ranka szybciutko was odwedzam bo później nie będzie czasu... mam nadzieje że już niedaleko do wiosny...bo ta pogoda doprowadza mnie do szału... pozdrawiam wszystkiem dziewczynki🌼

Czesc :) Na dzis zaplanowalam pisanie pracy i musze!! Po prostu musze sie w sobie zebrac!! Trzymajcie kciuki:) Hopeless-----udanej podrozy, i bezpiecznej oczywiscie. Na pewno spodoba Ci sie tam:) I napisz, jak znajdziesz chwile, zebysmy wiedzialy, co u Ciebie. Tyska----Trzymam kciuki za dzisiejsza rozmowe, oby ulozyla sie po twojej mysli. Busia--- zdrowiej szybko!! Pozdrowienia dla wszystkich:)

hopeless udanej podrozy :) tyśka czy to Ty jesteś P.S.? Bo dostalam pustego maila :( lazurka wytrwalosci zycze ;) pozdrowienia dla wszyyyyyyystkich kobitek :) 🌻

hejka dzieki dziewczyny za życzenia zdrówka:) dzis tez kiepsko ze zdrówkiem :( lazurka---powodzenia w pisaniu pracy.....wiem co przechodzisz, bo ja od kilku dni po trochę pisze i bardzo ciężko sie zmusić. pozdrówka dla wszystkich, papa :)