Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlodne kolory

Jak uzyskac pasemka w chlodnych odcieniach ?????

Polecane posty

Gość chlodne kolory

Dziewczyny ,czy miala ktoras z was robione pasemka lub baleyage na wlosach farbowanych na braz? Ja juz 3 razy robilam pasemka na tych farbowanych i zawsze po rozjasniaczu wychodzi mi brzydki zoltawy blond :( Czy juz nie ma zadnego sposobu zeby uzyskac jakis chlodny odcien blondu? lub jasnych brazowych pasemek ,ale w chlodnym odcieniu? ?Jak to zrobic ? Poradzcie kobiety.Jestem zalamana :(

heh mialam ten sam problem mialam robiony blond aleyage na ciemnych wlosach (oczywiscie farbowanych) i zawsze wychodzi mi paskudny żółty blond ale mam na to recepte :D kupuje sobie srebrna płukankę za 12,50 zl wlewam ok 30 kropel do miski z ciepłą wodą i moczę włosy jakieś 5 minut jestem własnie po dwóch takich seriach bo po pierwszej nie było jakiegoś specjalnego efektu a teraz moje pasemka są prześliczne :D oczywiście to nie jest srebrny kolor ale taki biało - popielaty a na pewno nie żółty :D tylko sie nie przestrasz bo po rozpuszczeniu w wodzie ta plukanka staje sie intensywnie fioletowa :D

Gość chlodne kolory
Teorio :D Chyba jestes aniolem :D dzieki dobra kobieto :) Podaj mi jaka jest nazwa tej plukanki bo ja sie nie znam na tym ,zadnej nie uzywalam dotychczas.Tak wogole to skoro istnieje taka prosta metoda na zlikwidowanie tej okropnej zolci pasemek to dlaczego nic fryzjerka nie powiedziala zebym sobie kupila plukanke :( wiedziala,ze chce miec pasemka w chlodnym odcieniu.Na te zolte blondy nie moge patrzec ,az mnie mdli :(

heheh mi też nie powiedziała :P dowiedzialam sie od kolezanki wiesz fryzjerka mi poradziła zebym przyszła 2 tyg po rozjasnianiu to ona mi ponownie nałoży farbę i bede miala jasniejsze pasemka a wogole to stwierdzila ze moje wlosy nie nadają sie do rozjasniania bo mam za grube i farba nie chce się przeżreć :D doslownie tak powiedziala ja mam płukankę ktora sie nazywa : FLOR 16 ILLUM srebrny zadnej nazwy producenta nie ma :) ale dostaniesz ją na pewno w jakiejś lepszej perfumerii ewentualnie w kazdym salonie fryzjerskim tylko pamietaj zeby kupić srebrną bo są też fioletowe ale po nich będziesz miała wlosy jak 60 letnia kobieta :D czyli taki jasny fiolet aha i nie kieruj sie zaleceniami na ulotce bo moje kolezanki z doswiadczenia mi powiedzialy ze tych kropli daje sie min 30 a nie jak pisze na butelce 5-10 i nie załamuj sie jak po pierwszym razie nie bedzie specjalnego efektu bo skoro masz wlosy podobne do moich (czyli ciezkie do farbowania) to musisz to zrobic przynajmniej 2 razy zeby bylo widac pozdrawiam i zycze powodzenia :D