Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasaja

CWICZENIA NABIODRA!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Nasaja

moze wile juz takich tematow bylo ale nazloze kolejny.... mam problem bo mam szerokie biodra szczuple nogi i chuda pupe... miedzy nogami mam przerwemoje uda od poczatku sie nie dotykaja to okropnie wyglada .... chciala bym zmniejszyc biodra ... czy sa jakies cwiczenia na to... BŁAGAM pomozcie mi !!!! ja chce jakas mniec figure a nie ladne nogi ktore przy takich biodrach wygladaja ochydnie ...;(

Gość masz taką budowę
i nie zmienisz tego i ciesz się, że nie masz otłuszczonych, złączających się udziorów jakie ma np. Doda

Gość jakizapach
a ja chce z kolei poszerzyć bioderka bo jestem okropnie prosta brak taliiiiii )-: na to są ćwiczenia ?

Gość a uwazacie
ze pzrerwa miedzy udami powinna byc?czy powinny uda byc złaczone?

Mówią, że kobieta powinna mieć \"między nogami\" 3 dziury - właśnie między udami, pod kolanami i między kostkami - i wówczas jest OK, nóżki są zgrabne :) A najlepszym sposobem będzie odpowiednie umięśnienie ud, bioder sobie nie zmniejszysz, bo tu chodzi o rozstaw kości, za to uda można utuczyć lub wyćwiczyć troszke :)

Gość a uwazacie
a jesli ja nie mam chudych nog, a mam miedzy udami przerwe, tzn moje uda sa szerokie a miedzy nimi jest wieksza szpara, nie jestem z nich zadowolona, czy jest sposob, aby cos z tym zrobic, tzn aby te przerwe zmniejszyc aby moje nogi były ładniejsze? moze jakies cwiczenia pomoga, czy nie?

Mnie się wydaje, że szerokości bioder sobie nie zmniejszysz, podobnie jak umocowania kości udowych w miednicy...

Gość a uwazacie
a nie jakichs cwiczen na uda, aby je sobie wyprofilowac?

Ja chodziłam na siłownię, tam było takie urządzenie specjalnie na wewnętrzne mięśnie ud. Przybyło mi trochę mięska, i wygląda to lepiej, ale ja miałam bardzo szczupłe nogi, przy trochę szerszej, niż przeciętna, miednicy. Jak masz nóżki już nie najchudsze, to nie wiem czy nie lepiej zostawić jak jest... Lepsze takie niż jakieś mega balerony :)

Gość a uwazacie
''nie zmniejszysz umocowania kości udowych w miednicy..''. a wczesniej pisałas ze uda mozna wycwiczyc troszke.wiec jak?

Tak, bo można wyćwiczyć mięśnie ud, tak by nogi stały się \"od środka\" szersze i wypełniały tę dziurę. Natomiast umocowania kości udowych w miednicy nie zmienisz, to układ kostny, szkielet, miednicę masz szeroką i raczej nie ma możliwości by ją zwęzić. Kombinować możesz z mięśniami, z tłuszczykiem ewentualnie, ale nie z układem kostnym...

Gość a uwazacie
ale ja nie cche miec baleronow, ja cche po prostu miec zgrabniejsze uda, no ja mysle ze po siłowni wcale nogi nie musza byc grubsze, jedynie zgrabniejsze

Gość a uwazacie
ale mi własnie chodzi , aby wypełnic te dziure w srodku, miedzy udami!!jak to zrobic?

Ale na czym ci zależy właściwie - bo jak chcesz zminimalizowac tę szparę, to musisz naprodukować sobie mięśni w wewnętrznych partiach ud, prawda? Ćwiczysz intensywnie, jesz masę białka, masz przyrosty, jest super :) - tak miałam ja. A gdy grubość nóg jest ok, a chcesz żeby nabrały one lepszej formy - to ćwiczysz na siłowni i jesz w miarę normalnie - nie chudniesz, bo spalany tłuszcz jest zastępowany przez mięśnie, waga jest stała, nóżki nie robią się grubsze, za to o lepszym kształcie, nie galaretowate - to przypadek mojej przyjaciółki.

Gość a uwazacie
chce zminimalizowac tę szparę,nogi miałam chude, ale ostanio przytyłam i sa ciut za grube wg mnie, ale moj problem to ta szpara, jest za duza pomimo nie chudych nog,wiec co mi poradzisz??

Gość ponawiam