Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholożka

___FAJNY TEST___

Polecane posty

jakbyscie wiedzialy jacy slawni sa u mnie to... :D kurde, ale wszystko sie zgadza, podesle to kumplom :) niech sobie zrobia test:) czyli 8w7 tylko ja?????? :D ach, zawsze wyjatkowy ;)

Gość IZ
a ja jestem 6 w 7....chyba jestem pierwsza z takim wynikiem ;)

7w8... no czy ja wiem? To chyba jednak tylko miła rozrywka.... nic więcej. :-)

ja też w mniejszości: 1w2 echh, tym razme wolałabym chyba być w większości ;)

Gość latte21*
Hehe, ja mam 9 w 8 i nie widzę by ktoś jeszcze tak miał. Ale zgadza się w 95 %. Niesamowite :)

Gość jajko na twardo
Czwórka ze skrzydłem pieć: 4w5 - "Włóczęga" Skrzydło 5, daje czwórce introwertyczne zachowanie, odsuwanie się od innych, złożoną osobowość. Ta czwórka może być intelektualistką ale posiada wyjątkową głębię uczuć. Jest otwarta na duchowe i estetycznie doznania. Znajduje wiele znaczeń dla prawie wszystkich zdarzeń. Może posiadać silną potrzebę i umiejętność aby realizować się artystycznie. Samotnik, wygląda tajemniczo i jest trudna do "rozszyfrowania". Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów. W stresie, 4w5 bardzo łatwo popada w alienację i depresję. Wiele czwórek z tym skrzydłem ma odczucie zupełnej inności, jakby pochodziły z innej planety. Narzeka na swój obecny los, wspomina i przeżywa wiele razy zdarzenia z przeszłości. Dość często ma posębne oblicze, odsuwa się od innych z uczuciem zawiedzenia lub poczuciem wstydu. Żyje we własnym świecie bólu i straty. Może mieć bardzo chorą duszę, wyobrażać sobie i interesować się własną śmiercią. Słynne czwórki ze skrzydłem pięć: Vincent van Gogh, Kurt Cobain, Edgar Ellen Poe, Johnny Depp, Bob Dylan, Ingmar Bergman. wszystko sie zgadza:O

To jeszcze nic, jako (jedyne tutaj) 5w6 moim \"kolegą\" jest m.in. Sigmund Freud... :-0

sexoholck jestem drugim szefem :D 8 w 7 z tymże coś mi chyba źle wyszlo :P :P

Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji. - to się zgadza ale to już wogóle :D - Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie.

Gość dobre to jest
1 w 2 zgadza sie troche ;)

jej pasja życia i potrzeba stymulacji, oznacza pracę do późnych godzin, intensywną zabawę i mocną hulankę. Zbyt dużo, zbyt głośno, zbyt wiele. Jeśli coś jest dobre, to chce tego więcej Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji. ósemka lubi partnerów, którzy są silni i niezależni i którzy traktują walkę, seks i przygodę jako sposoby na kontakt z innymi. Ponieważ ósemka silnie odczuwa radość w odbiorze seksualności partnera, chce aby partner jej dorównywał siłą i z równą intensywnością to takie wybrane i 100% prawdy ;)

Gość 6 w 7
no no!

Ech, ale jak zobaczyłam Van Gogha, Cobaina i Poe... to zwątpiłam:P Choć zdecydowanie Freuda bym nie chciała mieć w tej elicie:D Cóż, najwieksi psychole są na tym forum... patrząc na elite 4w5:P

wyszło mi że jestem intelektyalistką. zawsze tak wychodziło więc myślę, że test jest wiarygodny

melaniaC - ja tez 2w1 - test zrobiony szybciutko, ale trochę się zgadza :)

He, he... no dobra STALIN bije wszystkich na łeb...:P Skąd tacy ludzie sie biorą swoją drogą?:D Tylko Stalin czy Hitler to że tak sie wyraze inny rodzaj psycholi niż Van Gogh czy Cobain:) Cóż... psychol psycholowi nie jest równy:)

Gość 7ww8
ale jestem porypana