Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholożka

___FAJNY TEST___

Polecane posty

Gość psycholożka
ktoś jeszcze? :classic_cool:

Gość brunchilda
ja mam 7w6

Gość grrrrrrrr
jak wy zaznaczacie te odpowiedzi? normalnie myszka? bo mi cos nie dziala...dziwne:/ chyba cos z kompem ;(

A ja jestem 4 :D i opis jest bardzo trafny, poniekąd zgadza się z moją prawdziwą osobowością... wrażliwa, czuła, melancholijna.. heh...ale ja naprawde nie potrzebuję wielu komplementów... ;)

Gość xapsel
robilem ten test jakis rok temu, wyszlo mi 7w8, powtorzylem kilka dni temu i rowniez 7w8 ...zawsze bylem indywidualista o slomianym zapale snujacym fantastyczne plany na przyszlosc, to ja w 100%! a! i czarujacy narcyz ;] oczywiscie wszystko sie zgadza :) http://www.enneagram.e-delta.com.pl/ dla tych ktorzy widza swoje cechy w kilku numerkach, poczytajcie sobie, troche sie wyjasni pozdrawiam

4w3 - \"Arystokrata\" :P ja wiedzialam, ze tak bedzie ;-) nie zgodze sie z tym zdaniem: "Często okazuje zły gust." :-) reszta w miare ok ;-)

Gość a ja też 4 w 5

7w8, spodziewałam się troszkę innego wyniku :D no ale cóż ... ogólnie fajny test, tylko czasami byłam bardzo niezdecydowana co do odpowiedzi.

Gość ja tam
8w7 ale mnie wkurwia, jak robia błędy ort---------------->chojnie!!!!!

Gość This is me
Mi sie zgadza!!!!!1 4 w 5

Gość ups ups ups

4 w 3 :) \"Cele stara się osiągać poprzez zazdrość, zemstę\" - ale z tym to się akurat nie zgodzę, może kiedyś tak było, ale teraz już nie. co do kontrowersyjnego ubierania to się częściowo zgadza, ale z tym złym gustem to przesadzili :o Ja bym tego tak nie nazwała. Reszta się zgadza, zwłaszcza z tą rozrywką :D

Gość a jaaa
6w7 :D:D

Gość aluśka/1972
Ja też mam 9 w 1 i wszystko mi sie zgadza!

Jedeyne co mnie zastanawia to to,ze tak wiele 4 jest wsrod nas.no to dlaczego czujemy sie samotni,niezrozumiani i uciekamy w swiat wyobrazni skoro jest nas tyle?Jakos chyba mijamy sie w tlumie,wloczymy sie(4 w5 -wloczegi)samotni po tym swiecie kazdy swoja droga...

dzisiaj, kiedy topik ten wyskoczyl, zrobilam test ponownie i wyszedl tak samo [7 w 8] Entuzjasta -Realista, czyli w mym szalenstwie jest metoda ;) obserwuje sobie, ciekawe to co piszecie o 4, fajnie gdyby topik byl czesto odswiezany i coraz wiecej osob go robilo pozdrawiam :)

Gość pewna kobieta
ja tez 4w 5 wow fajowo:)