Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholożka

___FAJNY TEST___

Polecane posty

Gość też
w gruncie rzeczy wypadłam podobnie jak "większość", tyle że na odwyrtkę :D

Testy są fajne, jak się czyta tylko swoje wyniki. Poczytałam te inne i też w sumie by mogły być...nie mogę sobie tego wytłumaczyć...;) [dramatyzuje po dwakroć bardziej ;) ]

a ja wlasnie przeczytalam inne i wcale bym nie powiedziala, ze moglyby byc.. moze wlasnie jeszcze 5w4, byloby, ale tak ogolnie.. to naprawde zadziwiajace :)

To tak jak z horoskopami [upiera się przy swoim] czasem jak się czyta inne, to też się zgadzają...;) [wprowadza zamęt] [bo przecież nie czyta horoskopów ;) ]

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez 4 w 5 i wszystk sie zgadza, wszysciutko

Gość staś
4w3

również 4w3 :) i właściwie się zgadza :)

4w5 no coz dozo prawdy koniec mnie przeraził\" zastanawiaja sie nad smiercia\"tzeba sie nad soba zastanowic

...taaaa.... [zastanawia się nad sobą...] Coś trzeba dodać, coś ująć. Nie ma 100%. :)

czy ja wiem, horoskopow tez nie czytam, ale to ma przynajmniej jakies tam podstawy (tzn. nasze odpowiedzi na pytania w tescie), a nie jest tak calkowicie z palca wyssane, jak te glupie horoskopy :) ide spac, okropne, jak ten komputer mnie trzyma, a ja jutro musze wczesnie wstac :( dobranoc 🖐️ 😴

ja 9 w 1 oj bolesna prawda....czas się wychylić czemu to zawsze ja mam być kozłem ofiarnym...

ja 4 w 3 - \"arystokrata\"...:-D czemu az tyle sie zgadza??? az sie nieswojo poczulam....

Gość po prostu kasia
dzieki ze link do tego testu,naprawde mi sie spodobal,tzn wyszlo mi dokladnie tak jak jest,i sama nie umialabym siebie tak dokladnie opisac aha,jestem 4w5 pozdrawiam wszystkich zadowolonych i zaskoczonych wynikiem :)

Gość po prostu kasia
a,jeszcze zeby bylo smieszniej,to fascynuje sie/fascynowalam sie wszystkimi znanymi 4w5! to dopiero!hehee

Gość psycholożka
:) jakie zainteresowanie widzę:D hehe...no to niesamowite,ze tyle z nas ma taki sam wynik - ja 4 :) zgadza się w zupełnosci-szczególnie co do skłonności melancholijnych oraz zdolności słuchania innych... może ja na prawdę powinnam isć na psychologię? nie znalazłam jeszcze swojej życiowej drogi,ale postanowiłam iśc na beznadziejnie nudną ekonomię..-tak z braku laku... a może nadawałabym się na psychologa? dużo ludzi chwali mnie,ze mogą mi sie zwierzyc,ze ufają mi,że potrafię słuchać i "nienachalnie"radzić.... hmm...

Gość phiphaphe
4w5 duzooo w tym prawdy

Gość taka jedna mala
klucha ---> 🖐️ tez 9 w 1

Gość jajko na twardo
i ja 4w5:)

to ja dołączam do grupki mniejszościowej 9w1 straaaasznie dziiiiwny typ nie wiedziałam że mam coś z perfekcjonistki ,całe życie człowiek się uczy i wraz głupi umiera .

9w1, Was to chociaż jest kilkoro. A ja... samotne 5w6... ale skoro i tak mam skłonności do schizofrenii, to przynajmniej jestem w stanie zapewnić sobie jakieś towarzystwo... :-0

A ja bede baaaaardzo unikatowa... 4w5:p, he he... Kurcze, ale wszyscy Ci sławni to tacy... mali psychole, nie no TO JEST pozytywny aspekt:D Niektóre rzeczy smutne, ale... niestety prawdziwe... Pozdrawiam wszystkich 4w5:)