Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suni

Pozwolic mu iść na tą studniówke??....Już to i tak zrobiłam

Polecane posty

Gość suni
no zgodziłam,i niewiem po co,ona bedzie miała ucieche a ja bede siedzieć sama,i bede sie zadręczac,ehh ,,niezamartwiaj sie na zapas''jak mam sie nei zamartwiać,on nic nie zrobi,ale i tak mnie slzag trafia,zaraz ktos napisze pewnie ,,skoro jestes taka i go puściłas to sie teraz zamartwiaj'' ,żałuje tego tak cholernie :( to ebdzie cieźki tydzień dla mojej głowy i oczu pzdr

No właśnie... najpierw pusciłaś, a teraz jak ktoś Ci mówi \"nie zamartwiaj się\" to Ci się nie podoba... Dziewczyno, skoro nie chciałaś go puścić to po prostu nie trzeba było tego robić i koniec! A co Ci to teraz da ze się będziesz zamartwiać? A może po prostu to jednak odwołaj? Powiedz chłopakowi że jednak nie chcesz żeby poszedł, że to przemyślałaś i będzie Ci przykro.

kfiatuszku - gdybys czytala jej wsyztskie posty to bys zaczaila ze ta laska sama nie wie czego chce... jest jeszcze dzieciatkiem a jej facet to jej pan i wladca... ktos tu dobrze mowil - niech sobie bravo girl kupi...moze tam znajdzie odpowiedz na swoje problemy..

Kffiatuszku :) ale ja wiem i widzę to. Po prostu chciałam dziewczynę jakoś... nie wiem, pocieszyć? uspokoić? bo to przecież bez sensu żeby się tak motała. Ale ona najwidoczniej nie wie nawet co chce usłyszeć. Jak ją krytykują - źle. Jak ją pocieszają - źle. Faktycznie, Bravo Gilr to chyba niezły pomysł.... ;)

na bezzebna tak sie wsciekla ze az w histerie wpadla;P no coz dziewczynka nie znosi krytyki.. ale jak jest taka naiwna i glupiutka to niech potem nie placze ze zostawil ja dla innej.. sorry, ale moim zdaniem facet ktory ma 20 lat i swoja dziewczyne a idzie z kolezanka i jeszcze swojej lasce taki kit wciska ze biedna nie ma z kim isc i kasa przepadnie - jest dla mnie smieszny..

Gość suni
nie idzie :) koniec temat zamknięty