Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hormonallka

Zmiany nastroju przt tabletkach........

Polecane posty

Gość hormonallka

Dziewczyny, czy w ogóle jest mozliwy brak wahan nastroju przy braniu tabletek? brałam juz rozne i wszystko ok jesli chodzi o fizjologie ale psychicznie siadam. W jednym momencie płacz a po chwili radosc i tak na zmiane... Czy jedynym rozwiazaniem jest nie branie hormonow WCALE??? Jak jest z Wami?

Gość Julies
ja mialam takie problemy przy logescie, choc u mnie nie objawialo sie to placzem tylko bylam niesamowicie nerwowa wrecz agresywna, wszystkiego sie czepialam.jak ludzie wtedy ze mna wytrzymywali do dzis ie rozumiem. teraz biore silniejsze tabletki (yasmin) i jak narazie wszystko jest super, nie mam zadnych zawirowan a spokojniutka jestem jak nigdy ;).

Ja też miałam coś takiego w czasie brania tabletek, w szczególności w drugiej połowie cyklu. Przed okresem to był już płacz i depresja. Pomogła zmiana faceta na mniej stesującego ;) i odstawienie tabletek na kilka miesięcy. Teraz znów je biorę, ale widać organizm wrócił już do normy i nie mam AŻ takich problemów.

Gość Julies
no no....ja ostatnio sie dowiedzialam ze na spadek libido spowodowany tabletkami tez pomaga zmiana faceta ;).Jakiz to uniwersalny sposob ;).

Gość maratika
jak brałam microgynon to żadnych zmian nastroju nie miałam!

Bo faktycznie jeśli po tabletkach dwufazowych kobieta źle się czuje to może jej pomóc zmiana na tabletki trójfazowe. Tyle, że to większa dawka hormonów, więc nie każdemu może służyć. Tak czy siak najlepszym sposobem jest chyba pójście do ginekologa i podzielenie się z nim tym problemem ;)

Gość kinga20
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Gość brałam logest
bralam logest przez 6 miesiecy i mialam staszne doooly, na szczęście zmienilam na mercilon i nie mam żadnych skutków ubocznych, humor świetny, na libido te znie narzekam :)