Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychoza

kardiolog - Warszawa

Polecane posty

Gość Psychoza

Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego kardiologa z Warszawy?? Ale ,żeby był naprawdę dobry...i kobietą:]

Gość wow.wo
na białostockiej jest lecznica demeter, tam jest bardzo dobry karidolog

Gość gość
Idź na Bobrowiecką 9, tam jest przemiła i wykwalifikowana Pani, która wszystko Ci wytłumaczy. Dla niej nie ma głupich pytań :)

Gość gość
Centrum Kardiologii w Józefowie, to jest obok Wawy ale się opłaca jechać.

Gość gość
Dr Maciej Zarębiński jest dobrym fachowcem, wszystko przebiega u niego miło i sprawnie :) Namiary znajdziesz na www.zarebinski.pl

Gość gość
albo zadzwoń na infomed.waw.pl ja tak trafiłam do dr Zarębińskiego na Płockiej :)

Gość mikulskajustyna67
Swego czasu mój ojciec sporo chodził po kardiologach. Wiem, że nie ze wszystkich był zadowolony. Jednak trafił w końcu do http://cardioteam.pl/ gdzie zajęli się nim profesjonalnie i do dziś jest pod ich opieką. Ma tam fachowe podejście i ja jestem o jego zdrowie spokojna.

Gość helio33
Najlepiej iść do dr Andrzeja Folgi do Porta Medica, bardzo dobry lekarz. Na tylu co byłam dopiero on przebadał mnie kompleksowo zanim wypisał receptę, cudów też nie obiecywał tylko spokojnie wytłumaczył w czym problem i jak będziemy sobie z nim radzić. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem i zaangażowaniem, oby więcej takich specjalistów na mojej drodze.

Gość gość
Doktor Aleksandra Czepiel. Mistrzyni w swoim fachu. Teraz przyjmuje na placu konesera w CMD.

Gość gość
Najlepszy u jakiego byłam doktor Marek Chmielewski. Gorąco polecam, bardzo empatyczny i dokładny. Zleca dodatkowe badania, kiedy coś wzbudza jego wątpliwości. Przyjmuje w Centrum Medycznym DoktorA. Dokładny adres znajdziesz w linku https://www.doktora.pl/

Gość gość
Dobrych kardiologów w Warszawie znajdziesz na pewno w Enel Sporcie!

Gość Juljju

Odnośnie do pytania o Gliwice, to ja kardiologa polecam stąd przychodnia-sikornik.com naprawdę bardzo dokładny, można w pełni mu zaufać. Przebadał mnie bardzo dobrze i jestem mu za to ogromnie wdzięczna. Cieszę się, że mi go polecono. Ja też polecam. 

Gość Katrayyzna

Ja chodzę do doktora Prejbisza do Rex Medica Sport i sobie chwalę. Zlecił mi kardiowersję elektryczną, migotanie przedsionków udało się ustawić, teraz odwiedzam doktora kontrolnie aktualnie jest w miarę okej 🙂