250GodzinTak 810 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Bo kupony i duble przy zakupie 90 gier nie ma szans żeby to zrobić idealnie bez zwrotow i mieć najtańsze oferty Na co ci 90 gier, kiedy nie masz co jeść.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 5 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: W ublizaniu to jesteście mistrzami ale i tak jest wygryw bo nawet jeśli na kimś wam zależy to on was nie chce i to jest beka huh Sam ubliżasz ja tylko wyrażam swoją opinię gdyż mnie wywolujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 114 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na co ci 90 gier, kiedy nie masz co jeść.. Żeby sprzedać kilkanaście razy drożej i mieć dużo pieniędzy w przyszłości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Na co ci 90 gier, kiedy nie masz co jeść.. Inwestycji nie rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 129 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, senna lampucera napisał: Sam ubliżasz ja tylko wyrażam swoją opinię gdyż mnie wywolujesz A co Leżajsk ma z charakterem, że wg ciebie przypomina nim "leskę"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, _RC+ napisał: A co Leżajsk ma z charakterem, że wg ciebie przypomina nim "leskę"? Znałam leski i takie som trendi lewaczki i lubią takie kocopoly co on lubi, zboczone, leniwe, podobnie beblaja swoją nowomowa no taki podobny styl bycia ma do tych lesbijek Edytowano 1 godzinę temu przez senna lampucera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżny Koczkodan 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Żeby sprzedać kilkanaście razy drożej i mieć dużo pieniędzy w przyszłości Co za down Edytowano 1 godzinę temu przez Śnieżny Koczkodan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 810 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Żeby sprzedać kilkanaście razy drożej i mieć dużo pieniędzy w przyszłości Inwestycja dobra dla dzieci i nastolatków. Ale skoro tak lubisz, to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Inwestycja dobra dla dzieci i nastolatków. Ale skoro tak lubisz, to ok Jest poradnik od zera do milionera. On źle robi powinien wydzielić na życie a część zainwestować. On chce być bardzo szybko milionerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 129 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, senna lampucera napisał: zboczone, leniwe podobny styl bycia do tych lesbijek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 810 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jest poradnik od zera do milionera. On źle robi powinien wydzielić na życie a część zainwestować. On chce być bardzo szybko milionerem Nie pytam ciebie, tylko jego, więc nie bardzo rozumiem, po co się wpieprzasz i bełkoczesz. Daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 727 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Prześcieradła jusz tak napisał: U mnie bylo 60 woda 40 net 590 czynsz 10 telefon i kilkadziesiąt zl allegro dwa razy U mnie sam gaz 1000 miesięcznie w okresie zimowym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 114 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Inwestycja dobra dla dzieci i nastolatków. Ale skoro tak lubisz, to ok Kiedyś na allegro zarobiłem 50tys a w tamtym roku 11tys na około 50szt dokupie jeszcze ze 400gier bedom warte 100tys pozostala kolekcja 100tys razem będę miał 200tys towaru do sprzedaży 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 609 Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, _RC+ napisał: A te rankomaty online to syf jest straszny i te ich "najlepsze oferty na rynku". Sam sobie lepszą opcję przed chwilą znalazłem poza sraankomatem, a babka z biura, idę o zakład, jeszcze lepszą znajdzie xD Ja też zawsze kupuję polisy ubezpieczeniowe przez pośrednika. Kiedyś korzystałam z jakiejś porównywarki i sprawdzałam ceny na stronie ubezpieczyciela, ale i tak w biurze zawsze miałam lepszą opcję, więc już się nawet nie fatyguję. 32 minuty temu, Śnieżny Koczkodan napisał: Ewa to ty masz prawo jazdy Mówiłam ci juz że nie jestem ewa, ale najwyraźniej nie dotarło bo dalej wymyślasz własne wersje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 727 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na co ci 90 gier, kiedy nie masz co jeść.. Dlaczego sama łazisz za Leżakiem a płaczesz od rana że "masz ogony"? Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu Leżaczek każdy milioner ma tą książkę a kosztuje 14zl https://allegro.pl/oferta/od-zera-do-miliardera-18-regul-bogacenia-sie-15378732000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 114 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Inwestycja dobra dla dzieci i nastolatków. Ale skoro tak lubisz, to ok Nawet dla kolekcji warto sprzedaż 5-10% pokryje reszta towaru za darmo dla mnie Czekam na giełdzie dobre warunki ale gry i tak będę zawsze jusz robił na boku bo warto i lubię to hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu Andres Pira jest seryjnym biznesmenem. W wieku trzydziestu lat został milionerem, jako trzydziestopięciolatek posiadał majątek wart miliard dolarów. Jest też autorem książek i filantropem z głębi serca. Lubi się wspinać w górach i skakać ze spadochronem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 727 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja też zawsze kupuję polisy ubezpieczeniowe przez pośrednika. Kiedyś korzystałam z jakiejś porównywarki i sprawdzałam ceny na stronie ubezpieczyciela, ale i tak w biurze zawsze miałam lepszą opcję, więc już się nawet nie fatyguję. Mówiłam ci juz że nie jestem ewa, ale najwyraźniej nie dotarło bo dalej wymyślasz własne wersje. U nas tak samo. W ogóle to zdziwiłam się ostatnio gdy w tym roku ubezpieczaliśmy kilkuletniego qashqaia i oc wyszło taniej niż nasz stary peugeot. Może wychodzą z założenia, że nowszym jeździ sie ostrożniej, czy coś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 114 Napisano 1 godzinę temu Z rtv będę warty 250tys ładnie na samych rzeczach ruchomych elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 810 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nawet dla kolekcji warto sprzedaż 5-10% pokryje reszta towaru za darmo dla mnie Czekam na giełdzie dobre warunki ale gry i tak będę zawsze jusz robił na boku bo warto i lubię to hobby Nigdy nie grałam i niczego nie sprzedaje Zarabiam i to co mam jakoś wystarcza. Musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 810 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Andres Pira jest seryjnym biznesmenem. W wieku trzydziestu lat został milionerem, jako trzydziestopięciolatek posiadał majątek wart miliard dolarów. Jest też autorem książek i filantropem z głębi serca. Lubi się wspinać w górach i skakać ze spadochronem. Większość tych ludzi ma bogatych rodziców, którzy odpalają coś na start lub dają większość... Jan Kulczyk kiedyś powiedział, że pierwszy milion dostał od ojca, a później to już poleciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu Andres Pira był żulem teraz nie jest milionerem jest blionerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Większość tych ludzi ma bogatych rodziców, którzy odpalają coś na start lub dają większość... Jan Kulczyk kiedyś powiedział, że pierwszy milion dostał od ojca, a później to już poleciało Żulem był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 129 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie grałam i niczego nie sprzedaje Zarabiam i to co mam jakoś wystarcza. Musi Leżak by spał na forsie zamiast prześcieradła dziś, gdyby na forum mu nie radzili wyjścia z Nvidii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 810 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Żulem był Był czy nadal jest i co to ma do rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 810 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, _RC+ napisał: Leżak by spał na forsie zamiast prześcieradła dziś, gdyby na forum mu nie radzili wyjścia z Nvidii Siedząc na bezrobociu różne rzeczy i interesy przychodzą ludziom do głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Był czy nadal jest i co to ma do rzeczy? Homelles Bilionare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 129 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: U mnie sam gaz 1000 miesięcznie w okresie zimowym. Ocieplenie macie zrobione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu Nieraz lubi być homelles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach