Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieniek1971

o czym najtrudniej rozmawiać Wam z partnerem i dlaczego

Polecane posty

Gość Ka2
Zauwazylam, że zawsze kiedy ma jakis problem, cos go wyprowadzi z rownowagi od razu idzie do sklepu po jedno piwo. Robi to automatycznie bez zastanowienia.

ok troszkę się opuściłem, rozmowy o pieniądzach to plaga dzisiejszych czasów bo są niezbędne niemalże do wszystkiego i cały czas, ale nie są najważniejsze ( podobno tak mówią Ci co ich nigdy nie mieli). ooo xxx napisała że trudno jej rozmawiać o seksie ale nie wiem czy jeszcze ten temat przeczyta więc pytanie ogólne : o czym najtrudniej sie rozmawia jeśli chodzi o seks ? czy są to nasze pragnienia , oczekiwania czy może obawy ? miłego czytania choć chyba nikt tu dawno nie zaglądał jeśli do czegoś się nie ustosunkowałem a autor tego oczekiwał to bardzo przepraszam , zaganiany jestem troszkę. zapraszam ew. na GG 225296

bardzo chętnie coś dopiszę tylko nie bardzo widzę zainteresowanie tematem może taki problem w ogóle nie istnieje , tylko ja sobie go wymyśliłem :(.

witam temat umarł więc postanowiłem go troszkę \"pchnąć do przodu\",. wynika to troszkę z faktu , że takowe zjawisko jak unikanie pewnych tematów / z punktu widzenia zewnętrznego obserwatora / jest jednak dość powszechne. Po forum także widać że często zwierzamy sie i rozmawiamy z obcymi osobami , a nie z najbliższymi których sprawa dotyczy. Nie uważam że poruszanie nurtujących nas problemów jest czymś z natury złym i nagannym, w końcu zmierzam do tego żeby także nawiązywać kontakty i poznawać nowych ludzi. Niepokoi mnie tylko fakt , że większość bardzo chce poozostać anonimowymi i unika znajomości w realu jakby conajmniej były one niebezpieczne dla zdrowia i życia . Pozdrawiam wszystkich

Gość o124
my nie rozmawiamy ze sobą niestety, tylko informujemy się o pewnych sprawach, niezbędnych w życiu codziennym. Nasze próby rozmowy zawsze kończą się tak samo, awanturą: on krzyczy ja płaczę, on wychodzi z domu trzaskając drzwiami. . Dzisiaj też tak było.

Witam ponownie forumowiczów . Jak się Wam rozmawia o własnych potrzebach seksualnych ? Ostatnio kilka topiców zauważyłem , gdzie partnerzy narzekają na monotonię w życiu seksualnym , na utratę przez partnerów atrakcyjności czy też na to że partner nie potrafi ich zaspokoić ? Czy takie sytuacje nie wynikają z braku kontaktu ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji