Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominisia

Klub Mamuś z kujawsko-pomorskiego

Polecane posty

Witam :) jestem mama 5 letniego Mateusza i 12 tyg Wiktorii Pozdrawiamy z Chełmna :)

Witam. Jestem z kuj-pom Jestem mama 2 dzieci i aniolka. Mam problem z synkiem,ktory to ma 2latka i 2 mies-problem z odstawieniem pampersow,a mianowicie boi sie nocnika jakby mial go ugrysc.Krzyczy piszczy jak chce go posadzic.chociaz teraz daje sobie zalozyc majtki,bo predzej tez byl problem.Niestety nie chce wolac.Moze i ma czas jeszcze,ale ja byc moze niedlugo wroce do pracy i dlatego wole aby nauczyl sie na nocniczek robic swoje potrzeby,tym bardziej ze od grudnia idzie do przedszkola.Jezeli ktoras z was miala z swoim dzieciatkiem taki problem,albo ma sprawdzone sposoby to niech napisze.Corka moja ma 6 lat,ale ona w ciagu 3 dni sie nauczyla.Pozdrawiam. Dziekuje.

cześć dziewczyny mam 33 lata,dwie córki- 8 lat i 3,5 roczną .. pracuje.. mężatka od 9 lat, od 2 i troche mąż za granicą.. więc prawie sama wychowuje dziewczynki.. mieszkam też w kuj-pomie.nadaje sie??

Kamilo bedzie synek jak wykazało usg ;),no chyba ze jakaśniespodzianka bez ogonkawyskoczy :) Kasiu mamy tez problem z nocniczkiem,jak Krzys biega z gołą dupką to usiądzie na nocniki zrobi alejakpielucha lub majty sa na pupci tojuz mu sie nie chce ,noi nie potrafi zawołac,wiec cochwilke sie go pytam czy mu sie chce. anula123 no ja mysle ze jak najbardziej sie nadajesz ;)

wow własnym oczom nie wierzę ;) jaki się tu ruch zrobił ;) witam nowe mamusie 🌼

Witam! Jak miło zobaczyć tyle wpisów:) Witajcie wszystkie nowe mamusie:) Będzie nam bardzo miło jeśli będziecie tu często zaglądać.

Nochciałam się troche rozpisac i nici z tego bo koszmarnie sie czuje i bolimnie wszystko i w głowie sie kręci.Ale obiecuje jak jutro bedzie lepiej. miłej nocki pa pakochane

i znowu pusto się zrobiło:( no i Dominisi nie było dawno, może poszła już rodzić?

Gość mama_22
hej mamusie jestem z Grudziadza i mam 10 misiecznego synka Oliwiera wlasnie dzis skonczyl rowne10miesiecy!! straszny urwis z niego a wy tez macie takich psotnikow???

Gość MamaWikusi
Domisia - i jak tam maluszek? pogoda troszke sie popsuła ale może i to dobrze bo już upałów mam dość, grunt żeby nie padało. Jestem a topiku Luty 2006 , kiedyś było nas tu mnóstwo dziewczyn :D teraz jesteśmy na innym forum tak więc pomimo różnych przejśc jesteśmy i trzymamy się razem od około 2 lat :) jeśli ktoś miałby ochote nas odwiedzić serdecznie zapraszam :)fajnie że jest taki topik o mamusiach które mieszkają blisko mnie Anula - jak sobie sama dajesz rade z dwójką dzieci? podziwiam, tez pracuję i od września mój mąż zaczyna prace w Wa-wei więc będzie przyjżdżał na weekendy, potem my się tez przeniesiemy jak wszystko dobrze pójdzie ale to kwestia roku - dwóch dlatego zdaje sobie sprawe że to znaaacznie trudniejsze niż wychowywanie wspólnie.

Hej 🌻jestem!!! Jeszcze nie poszłam rodzic.Dzisiaj robiliśmy urodzinki Krzysiowi i dopiero sie skończyły a wczoraj to same przygotowania były.Jutro postaram sie cos wiecej napisac bo dzisiaj juz troche skonana jestem.

witam i dziekuje za mile przyjecie :) Wiki juz spi a Mateusz sprzedany do dziadkow a ja siedze sama w domciu bo moj Ł wroci pewnie ok 24:( ale tu ciiiiiiicho

Witam 🌻🌻🌻!!!! Jak juz pisałam mieliśmy wczoraj impreze urodzinnowa synusia.Wszystko wypaliło tylko pogoda sie nie spisała bo co chwile lało.Ale zabawa była a najwazniejsze ze dziecko czuło sie wyjatkowo i dobrze sie bawiło :) Ja już na nogach no nie wiem w sumie dlaczego,albo mnie bezsennośc w nocy łapie albo nad ranemwstaje na siusianie i juz koniec spania. Dzidzia od wczoraj szaleje mi w brzuszku (podejrzewam że tańczy ;) ).Chłopaki jeszcze śpią dlatego można troche wiecej naskrobac.Grill był przepyszny(teściu robił)objadłam sie niesamowicie(może to już ostatni porzadny posiłektego lata;) ).Teściowa pomagała jakszalona,nosiła na stół,myła naczynia,wcalesie nie wymęczyłam SUPER SUPER SUPER.Tylko dzisiaj coś zakatarzona jestem,podejrzewam ze to przez ten deszcz co nas złapał na wczorajszym spacerze??!! OKI a teraz uciekam co pierwsza łazienke zajme ,bo póżniej to u nas kolejka sie ustawia. Z samego ranka życze miłej niedzielki🌻

Napisałam się i skasowało mi się:( a teraz nie mam juz czasu pisać wszystkiego od nowa.

Witajcie! U mnie od wczoraj padało i dzisiaj do południa też; nawet nie mogłam wyjść z małym na zakupy. Dziewczyny czy któraś z Was była z dzieckiem w Famili Parku? Czy jest tam coś odpowiedniego dla dzieci około dwóch lat?

Olka ja nie byłam ale mielismy zamiar siewybrac tylko teraz to jest juz niemozliwe bo czasami akcja porodowa by sie zaczeła toby mimusielijedna wanne doporodu udostepnic ;)

Hej! Tynka-78, Facelia gdzie się podziewacie? Reszta mamuś też niech skrobnie chociaż słówko:) Ale mamy brzydką pogode. A ponoć cały lipiec ma być taki zimny:( A my za 9 dni jedziemy nad morze, i jak będzie taka pogoda to nie wiem co my z małym będziemy tam robić:(

Hej 🌻 u nas pogod super paskudna,ja kocham jesien alenie latem??!! nawet nie można na krótki spacer sie wybrac bo cały czas sączy z nieba! wczorajmiałam jakies dziwne skórcze i myslałam ze tojuz ale przeszły o 4nad ranem i co czekamy dalej! jeju dziewczyny taka brzydka pogoda a wy nic nie piszecie,gdzie wy sie lokalizujecie???? zajrze póżniejmoze któras cos tak napisze,teraz trza posprzatac pohydrauliku be be narobił i sobie poszedł

oo.. inawet nową stronkę udałomi sięrozpocząc,no teraz to mus odzywac sie kazda po kolei???!!!

Witam❤️❤️❤️ dziś są moje imieninki wiec wszystkie zapraszam na kawke ,herbatke,piwko,winko,drinole i co tylko sobie życzycie.Ciacho też bedzie i pamietajcie ja stawiam;) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Domninisiu wszystkiego naj... naj... naj... a przedewszystkim szybkiego i bezbolesnego porodu no i oczywiście zdrowego dzidziusia:) A ja mam podły nastrój:( popsuł nam się samochód, a mieliśmy jechać na wieś:((( a do tego jeszcze taka pogoda:(