Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominisia

Klub Mamuś z kujawsko-pomorskiego

Polecane posty

Witaski!!! Olu Krzys nie był z nami w kościele z tego wzgledu ze nie wytrzymyje całej mszy.1o minut może tak,a wtedy mówi ,,dosc juz idziemy na spacerek,, My jedziemy zaraz do Chojnic na zakupy i do meza babci pokazac nasze malenstwo. Ide pakowac maluchy. Wieczorkiem zajrzę.

Witam!!! Może dzisiaj któraś zajrzy?? Miłej niedzielki życze wam mamuśki i uciekam bo mam dosłownie czomolungme do prasowania (zaległości z 3 tygodni).

Witaj! Cały weekend byłam poza domem (bylismy na wsi). Ale teraz w tygodniu postaram się zaglądać od czasu do czasu w zależności jak mi synek pozwoli:)

Olu zazdrozcze ci weekendu na wsi-kocham przyrodę i przebywanie na świeżym bezspalinowym powietrzu. Zapraszam na babkę ,upiekłam jogurtową!!!

Dominisiu my ma wieś jeździmy co dwa tygodnie do rodziców:) Mały ma wtedy radość, biega i szaleje ile sie da. Ja jestem chętna na tą babkę jogurtową, jeśli jeszcze jest:) Dominisiu prosto się robi tą babkę? Jeśli tak to podaj mi przepis, prosze.

barodz prosty przepis podam ci wieczorkiem,bo teraz paczki na poczte jade powysyłac ciekawi mnie gdzie jest reszta babek

Też jestem ciekawa gdzie się podziewają pozostałe kobietki:) Zostałyśmy tylko my Dominisiu na posterunku:)

Dominisiu przez weekend sama będziesz musiała trzymać warte;) bo u mnie będą goście i raczej nie dam rady tu zajrzeć. Więc miłego weekendu życze:)

szkoda aledzieki olka a moze któras jeszcze sie odezwie jutro tez mozemnie nie byc bo wyruszamy na 2 imprezy

Dominisiu dzielnie trzymałaś warte:) Nie wiem teraz jak będe tutaj zaglądać bo synek już nie spi w dzień (a do tej pory właśnie ten czas poświęcałam na neta). Dominisiu a Twój syn, oczywiście pytam o starszego, śpi jeszcze w dzień?

Olu on potrafi spac niekiedy do 4 godzin w ciągu dnia,zdarzyłosie juz pare razy ze budziłamgona dobranocke ;),taki śpioch za tatusiem jest/ Maleństwonam troszke zagorączkowało,mamnadzieje ze nie rozwinie sie z tego jakieśwstretne choróbsko:( Zaraz lece do apteki po czopki przeciwbólowe.

nikt nie pisze,zaraz mnie deprecha dopadnie z tego powodu,i to jeszcze w taki dzień :(

Już pisze Dominisiu:) Znowu mnie nie było kilka dni. Byliśmy u rodziców bo tam mamy wszystkie groby, które chcieliśmy odwiedzić w ten dzień. Fajnie masz, że starszy synek jeszcze tyle śpi w dzień. A na noc o której chodzi spać? Co do zabawek to zastanawiamy się nad \"kulkami\" - takimi piłeczkami plastikowymi żeby mu do baseniku wsypać bo On uwielbia takie zabawy. Dominisiu trzymaj się dzielnie i nie daj żeby dopadła Cię deprecha;)

Jak tu cicho po weekendzie:( Nas dopało przeziębienie, chyba bede mysiała się jutro wybrać do lekarza z Małym.

Dostałam maila na poczte ,że ktoś sie oezwał więcestem!!! Olumy też 2dni temu zaliczylismy lekarza,bo malutki dostał kaszelek.Mamy teraz syropek,krople do nosa i witamine c do podawania. Teraz troszke mniej zaglądam na cafe,bo postanowiłam trochewiecej czasu poświecic dzieciaczkom i miec tez czas wolny dla siebie.Ale to wcale nie znaczy ze nie będe tu zaglądac ipisac.

witam, też jestem z kuj.-pom. :) Urodziłam się w Bydgoszczy, wychowałam w Świeciu nad Wisłą a wybudowałam w Sulnowie koło Świecia. Któraś pisała, że jest z Chełmna, więc dodam, że w Chełmnie się uczyłam w LO :) Jestem więc kujawsko-pomorskie pełną gębą. Pozdrawiam i obecuję zaglądać.

Ja dzisiaj mówie tylko \"dzień dobry\" i znikam bo nie mam czasu na większe pisanie. Oczywiście witam Nową Mamusię, licze na to że będzie często tu pisać:)

hej lipenko nonaprawde jestes kuj.pomką całą parą :) ja dzisiaj troche buszowałam po allegro przyszła nawet przesyłka organki dla krzysia pod choinke niestety uszkodzone,tzn graja tylko w dwóch miejscach są połamane buuu nie chce mi sie juz tego odsyłac spowrotem i znowu czekac,po prostu wystawie odpowiedni komentarz ten kto pakował zabawke do kartonu dokładnie widział teniedoskonałosci szkoda gadac oby tylko reszta zabawek była w całości mykam teraz kąpac małego

Witajcie:) Dominisiu to nie ciekawie wyszłaś na zakupie na allegro:( niestety są tacy nieuczciwi sprzedający. Ale ostatnio jest pogoda..., u nas rano padał śnieg, tylko niestety wszystko się rozpuściło:(