Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala19

dziewczyny ktore braly/biora microgynon wejdzcie prosze

Polecane posty

witam! mam krotkie pytanie w zwiazku z tymi tabletkami. Czy po nich sie tyje lub odczuwa glod? biore diane 35 chce zrezygnowac i przerzucic sie na microgynon, po diane przytylam i dzien w dzien mam wilczy apetyt-koszmar :-( moglabym prosic o wasze opinie? z gory dziekuje i pozdro dla was wszystkich :-)

Gość fitopa
Ja przeszłam z logestu na microgynon i właśnie od micro mam apetyt za czworo:o jak dla mnie to koszmar. Wydaje mi się, ze kazde tablety indywidualnie działają na poszczególne osoby. Tak poza tym makabrycznym apetytem to toleruje ok. Nastrój w miarę ok, plamien brak,( tylko pierwszy miesiąc brania).

Gość odpowiadam...
Biorę mircogynon od wielu miesięcy i nie przytyłam ani grama, a szkoda! Bo przydałoby się choć dwa, trzy kilogramy więcej.

Gość Rozia
Ja tez bralam microgynon ale nie przytylam od niego, z tabletkami jest tak ze kazdy organizm reaguje na nie inaczej, mozna powiedziec ze branie tabletek to poprostu sprawa indywidualna,wiec nikt Ci nie powie czy przytyjesz czy tez nie poprostu musisz sie sama przekonac :) badz dobrej mysli :) pozdrowionka

dziekuje dziewczyny wiem ze kazdy organizm reaguje inaczej ale chcialam zassiegnac opinii, a tak wogole to mam jakiegos stracha przed ta zmiana no ale musze zaryzykowac :-) 3majcie sie cieputko papa

Gość Rozia
lala nie masz się czego bać, musisz znaleźć tabletki po których będziesz się czuła najlepiej, one maja zapewniac nam komfort (jeśli są dobrze dobrane dla naszego organizmu) a nie być źródłem kompleksów i złego samopoczucia :) pozdrowionka

hey, ja tez zmienilampigulki z diane 35 na microgynon21. diane musze przyznac sluzyla mi calkiem dobrze (bralam ja ok 2lat), biust urosl (choc mimo tego nie musze narzekac :P), cera sie poprawila, libido OK, choc w ostatnim okresie jej brania zaczelam tyc. nie zeby jakas masakra, no ale apetyt mi sie zwiekszyl. nie to jednak bylo powodem zmiany. chcialam zmniejszyc dawke hormonow (wiadomo ze w diane jest ich b.duzo) no i wybralam microgynon jest tani a i hormonow ma troche mniej niz diane. pierwszy miesiac brania to tragedia- glowa bolala mnie dzien w dzien, mialam hustawki nastrojow. teraz nie mam juz bolow glowy (a koncze dopiero 3 opakowanie), z libido tez jest OK. troche balam sie czy po odstawieniu diane nie bedzie zmasowanego ataku syfow (glownie z tego powodu ja wybralam), ale na szczescie nie ma :) slyszalalm tez ze po microgynon moze pojawic sie suchosc pochwy(w sumie to po kazdych- bo kazdy organizm jest inny jak to juz bylo tu wczesniej powiedziane), ale poki co wszystko jest w jak najlepszym porzadku. pozdrawiam i 3mam kciuki za zmiane :)

przy dobrze dobranych tabletka się nie tyje. Brałam microgynon - u mnie wywoływał straszne migreny i huśtawki nastrojów, poza tym obrzęki nóg. Ale lekarz przepisał mi go na zasadzie loterii, bez badan... ________________________________ www.vanilla-cafe.net 🌻

Gość kinga20
hej mi tez lekarz przepisał z diane na mycrogynon czułam sie fatalnie spuchłam i wogóle nudniości bolre głowy depresje nie polecam teraz mam jeanine i jest ok ale tez mialam objawy ale mniejsze nie polecam ale kazdy ma inny organizm ja zainwestowalam w te drozsze i ok ale to nie znaczy ze ty tak musisz......pozdro

Gość kinga20
hej ja też zmieniałam z diane na mycrogynon czułam się po nim tragicznie nie polecam miałam wszystkie objawy w ulotce zrezygnowałam po 4dniach bo stwierdziłamze nie dam rady dłuzej ich zazywać.....

Gość akcejorts
brałam mcrogynon przez ok. 4 miesiące nie dość że przytyłama to miałam straszne migreny, ale wiadomo kazdy organizm reaguje inaczej.Pozdrawiam:)