Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosienka24

co to znaczy jak nie mozna dlugo ustac na jednej nodze?

Polecane posty

Gość zosienka24

Gość zosienka24
a poza tym?

Gość ngLka
Może to znak, że masz za mało problemów? ;-) A stawiam na słabe niećwiczone mięśnie. I tyle filozofii.

Gość zosienka24
jaki blednik? moglabys cos wiecej o tym napisac?

Gość ngLka
Problemy z błędnikiem pojawiają się bardzo często po wypadkach, urazach głowy. niekoniecznie musi zacząć szwantkować teraz zaraz - może się "odezwać" np po roku ale ja na problemy z błędnikiem raczej bym nie zrzucała - dopiero gdybyś nie mogła ustać na dwóch nogach i wcale się nie nabijam - tak już po prostu jest - jak nawala błędnik to nie możesz ustać, nie możesz szybko chodzić, nie możesz się szybko schylać - bo upadasz. W celu sprawdzenia czy nie masz kłopotów z błędnikiem - wybierz się do laryngologa.

Gość zosienka24
ale ja szybko chodze, biegam itd, a na jednej nodze nie moge ustac kiedy mam zamkniete oczy, przy otwartych nie mam z tym problemu, wiec o co chodzi?

Gość ngLka
Chryste.. przy zamkniętych to trza było od razu pisać. Przy zamkniętych to większość ludzi ma problem by ustać na dwócch nogach.

Gość cha cha cha
dobre, ja z zamkni8etymi oczami tez nie umiem:-p tk chyb kazdy ma:-D do czego to doszło, żeby liudzie sie na kafeterii uczyli stac na jednej ndze z zamknietymi oczami:-p

Gość zosienka24
ale wczesniej moglam a teraz nie moge i niby co to za roznica czy przy zamknietych czy otwartych

Gość cha cha cha
jak nie wiesz niunia co to błędnik i jaka roznica czy z zamknietymi czy z otwartymi to ty lepiej lez w tym łóżku (skoro juz do szkoly nie poszas)

Gość ngLka
Gdyby nie było różnicy to mielibyśmy głowę zamiast d... a d... zamiast głowy ;-) Zapytaj lekarza.

Gość zosienka24
no przeciez nie pojde do lekarza z pytaniem, czemu nie moge z zamknietymi oczami ustac na jednej nodze. ale to jest naprawde dziwne i nie wyjasnione jak jakis matrix czy co..

Gość ngLka
Dostałaś odpowiedź. Nie wiem czemu kiedyś mogłaś, bo skąd mam to niby wiedzieć? Badania wskazują na to, że błędnik wariuje jeśli chodzi o skupienie uwagi na utrzymaniu równowagi przy zamkniętychoczach. Nie wiem, kiedyś mogłaś - to może kiedyś było coś z Tobą nie tak?

Gość zosienka24
tzn ze to jest naturalne i nikt z zamknietymi oczami nie potrafi utrzymac rownowagi?

Gość ngLka
tak