Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opona

Błagam was o SKUTECZNE sposoby na pozbycie się opony i boczków!

Polecane posty

Gość wystarczytylkomix
tez mam z tym problem ja robie tak:biegam tydzien tydzien na rowerze dieta i hula hop z takimi kulkami odpowiednie do twojej wagi takie hula hop mozna kupic na allegro to naprawde pomaga sproboj

Gość perfumeryjek
no to chyba jedyną i najszybszą opcją jest to co ja robi lm - częste szybkie spacery + rower + to co opisuje na swojej stronie z fotkami :) http://odchudzajsie.com Paweł

Gość 8mkowicz.
Dziewczyny moje kochane same cwiczenia hm "silowe" jak abs czy a6w nie dzadza wam duzo a mozliwe ze nic. Wyrobia wam moze i ladne miesnie brzucha lecz beda one schowane pod warstwa tluszczu. Kuczem do sukcesu jest dieta i cwiczenia areobowe. Rozumiem ze nie wszystkie jestescie wstanie utrzymac tak owej diety ale na pewno mozecie zmienic przyzwyczajenia zywieniowe. Pamietajcie:) Wysokobialkowe produkty i dosc mocno obfite sniadanie. Minimum 5 posilkow dziennie, Male posilwki ale czeste:) 30 min ruchu z 4 razy w tygodniu i w ciagu 3 miesiecy Wasi faceci moga was nie poznac. Jestem chlopakiem i przezylem swoja ciezka droge z grubasa do atlety:) WYTRWALOSCI

Gość 8mkowicz.
Do ALAWW cwiczenie na wyrobienie tali nie sa dobre poniewaz jeszcze ci ja poszerza a tluszczyk zostanie. UWIERZ. Hula hop moze byc traktowany jako cwiczenie arobowe wiec jest jak najbardziej ok:)

Gość fankaewy
Prosze bardzo cwiczenia z ewą chodakowska:) polecam dobre na wszystko

Gość gość
jakieś rady? jestem szczupła tylko te cholerne boczki:(

Gość gość
Witam mi pomógł ten suplement diety http://nplink.net/uLDsbzpO Do tego dieta i duuużo wody mineralnej,ja beż żadnych ćwiczeń pozbyłam się fałdek a teraz tylko trochę poćwiczę aby utrwalić i wyrzezbić mięśnie brzucha.Możecie mi wierzyć lub nie ja w miesiąc czasu pozbyłam się tych cholernych fałdek a latami nie umiałam się ich pozbyć i tylko rosły i rosły.Jak bym wiedziała ,że to takie proste,tyle lat kompleksów i stresu.Szkoda że nie zrobiłam sobie zdjęć przed jakie miałam fałdy zainteresowanym bym mogła przesłać na priv bo dużo osób może nie wierzyć w to bo ja sama bym nie uwierzyła a jednak.Pozdrawiam

Gość gość
Suplement diety może być tylko dodatkiem. Najlepsze są zabiegi lipolizy iniekcyjnej i liposukcji ultradźwiękowej. Miałam robione takie zabiegi w Poznaniu w salonie Beauty Premium www.beautypremium.pl. Polecam wszystkim osobom, które stosowały diety, ćwiczenia i nic im nie pomagało. To jedyny sposób na pozbycie się tłuszczu z boczków.