Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbiepoznan

mutsy najlepszy wozek na rynku? prawda czy falsz?

Polecane posty

Gość nie masz co robic

Gość kjhkjhk
barbie, a co cie tak te wozki zajmuja? ile mozna???

Gość FALSZFAŁSZ FAŁSZFAŁSZ

Gość fkxsrxh
a ta znow o tych wozkach!!

Gość TEŻ POZNANIANKA
Mutsy jest przereklamowany!Drogi,ciężki i z małą gondolą! Dałam się nabrać na ten lep ale po 3 miesiącach sprzedałam (niech ktoś inny się z nim użera..)

Gość weź się za
robotę barbie...a nie wypisujesz bzdury..a który jest najlepszy ,a mi zazdrościsz, a wieśniara jesteś, a głupia jesteś... qrwa jaka głupi babsztyl!!!!!!! no nie wytrzymam!!!!!!!!!!! gorzejniz 3 letni dzieciak!!!!!!! IGNORUJCIE JĄ!!!!!!!!!

Gość livia25
a ja mam mutsy i jestem bardzo zadowolona gondola moze niejest dla dziecka olbrzyma ale spokojnie dziecko do 6 miesiaca zanim zacznie siedziec sie zmiesci, mialam pare tanszych wozkow i szlak mnie trafial i wreszcie trafilam na mutsy i mam go juz 2 lata i bardzo jestem z niego zadowolona fakt ze jest ciezki ale ja na szczescie zamiast go nosic to nim jedze z moim dzieckiem:)

Gość jaja
mialam ten wozek 3 lata i bardzo sie sprawdzil, godny polecenia cene adekwatna do towaru

Gość tak jest
najlepszy..... szcześliwa?????? i nie zakładaj więcej takich tematów bo spiepszyłas całą kafeterie tymi durnymi tematami chwalicie gówno za tyle kasy ?????ciężki, niewygodny rumor....uffff ludzie wy chyba fajnych wózków nie widzeliscie albo kompletnie się nie znacie....tragedia

Gość super
tylko ta cena to wozek dla wybranych, super sie prowadzi ogladalam go kiedys w sklepie

Gość co to znaczy dla wybranych
chyba idiotów? Zrozum kobieto ja miałam ten wózek ale go sprzedałam, bo był za ciężki i na serio nie czuje się wybrana tylko dlatego że mnie było na niego stać.Społeczeństwo jest taki , ze mysli że jak już sobie kupiłaś super wózek to ale musisz miec kasy. NIEPRAWDA PRZECIEŻ MOŻNA DOŁOZYĆ...ALBO DOSTAĆ W PREZENCIE PRZECIEŻ....DLA MNIE TEN WÓZEK JEST PRZEREKLAMOWANY.! pozdrawiam serdecznie!

Gość co to znaczy dla wybranych
miało być uzbierać i kupic wózek;) pozdrawiam

Gość ja lubię wesela
MOZE JEST CIEZKI ALE CHYBA MASZ ZAMIAR NIM JEZDZIC A NIE GO NOSIC?SUPER SIE PROWADZI, DUZA GONDOLA, FAJNE KOLORY GODNY POLECENIA

Gość sdefi
dobry tekst z tym ze sie nim jezdzi a nie nosi to na pewno fakt.Moja kolezanka kupila sobie wozek graco super lekki rurki puste podchodzila pod kraweznik i trach rurki pekly to z dwojga zlego wole ciezki ale pewny