Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarta

Żony uzależnionych od o-game.

Polecane posty

Gość hehe_
beznadziejna jest ta gra, strasznie wolno chodzi

Gość Tarta
hehe, to czemu moj maz tyle w nia gra??? Pociesz mnie i powiedz ze kiedys mu sie znudzi....

Gość gracz ogame
przeczytalem wasze posty i jestem zdania,ze nie jestescie wyrozumiale!!!!same spedzacie cale dnie na kafeterii a mezom nie pozwalacie na chwileczke relaksu przed komputerem.wiecej zrozumienia kobiety!!!

Gość Nyatka
Moj chłopak takze w to gra .. gdy tylko o tym wspomni doprowadza mnie do szalu .. czasami wydaje mi sie jakby to bylo dla niego wazniejsze niz ja :( ostatnio dawno nic o tym nie slyszalam wiec moze w koncu troche wydoroslal albo przynajmniej zauwazyl ze mnie sie to nie podoba :P pozdrawiam :) "wychowujcie" dobrze swoich mezczyzn

Gość hehe_
Tarta kiedyś napewno;)

Gość gigi54
przez przesiadywanie mojego faceta w sieci (gry, gry, gry) nasz związek się rozpadł...

witam w klubie :) też przez to przechodze od czerwca. a to wstawanie o 3 w nocy bo wtedy najłatwiej wysłac flote..... a najgorsze jest to ze wszyscy nasi znajomi w to graja. oczywiście tylko faceci.:) no i na imprezach przez cały czas jest tylko jeden temat...

Gość Tarta
Czy ja siedze w necie wieczorem, gdy powinnismy spedzac ze soba wiecej czasu tyle co on? Nie.

Gość żonkaaaa
a mój właśnie zaczął w to grać - poleciłam mu. Ciekawe czy będę żałować:-)

Gość żonkaaaa
własnie postawił elektrownię słoneczną i coś tam jeszcze:-)

Gość tarta
Nyatka, mnie tez to doprowadza do szlau. Z jednej strony sie ciesze ze odnosi tam sukcesy, a z drugiej strony boje sie co moze wyjsc z tego jego zaangazowania. I tez mnie rozbraja czasami, gdy zamist sie polozyc ze mna to lozka, mowi ze musi statki wyslac..............................

Gość tarta
ogame a nie o-game chyba...

Gość tarta
no tak nikt sie ni wypowiada bo faceci okupuja kompy......

Gość tarta
jovik - pogadamy? :-(

Tarta!!! U mnie sprawa wygląda troche łagodniej- jesteśmy po ślubie już 16 lat...jak mu nie szkoda czasu, to niech sobie siedzi na tej grze ile chce. Byle by mnie dopuścił do kompa od czasu do czasu.........No fakt, troche sie wkurzam, jak słysze te deuter, flota, sojusz etc. a pranie dalej nie wywiieszone..........

Gość kasia25
nie sądziłam ze problem jest takiej skali by zakładac o tym topik, mój brat poszedł w swieta do pracy by grac w o game nic sie nie liczy tylko o game a ma słon 28lat i wierzcie mi nie przeszkadza mi to ale gdyby tyle czasu poswiecił innym sprawom to zył by zupełnie inaczej niż jak zyje dzis!

Gość Doyle
Bo to tak jest, zazczyna się niewinnie na początku, póki ... E....co tu dużo mówić ja naprawdę rozumiem tych waszych panów i ich troskę o flotę. Sama tak mam. Godzinowe wizyty na kompie bo flotka wraca, bo mogą ją zezłomować. Poprostu ogame to cholernie wciągająca gra. Co do znudzenia, hmm...bardziej liczyłabym na porządne łubudu, ale i to nie gwarantuje niechęci do gry. Ja po każdym wjeździe, zaciskam zęby i stawiam nowe ow. Kobietki a może tak zaproponujecie swoim lubym bardzo długiego fs, no choć takiego na 2 dni.

Gość upupupupupu

Gość tarta
fs? a co to? znaczy urlop?