Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowo Liliowa

Pomocy...

Polecane posty

XXXXXXXXXX < -- popieram. Np. wolałabym, by facet zdradził mnie raz fizycznie, ale przeprosił, przyznał się i powiedział, że tego nigdy nie zrobi, niż by miał mnie notorycznie zdradzać emocjonalnie ( taa :( )

Gość xxxxxxxxxxx
Tak. Tka Ale ja nie mówie tylko o zdradzie.

Gość ksenofaryna...
ty jestes ladnie pizdnieta w glowe:D ale cie i tak lubie:D

Dante...to, co zrobiłeś to było mądre...0po co się bić-akurat przemoca nic się nie wskóra...Ale to nie znaczy, że nie mamy prawa ponarzekać i się trochę \"podenerwować\":P.Każdy tego czasem potrzebuje...To pomaga po rpostu. Może nam przejdzie, może i nie, a jak nie to biada wszystkim przedstawicielom płci brzydkiej :P:P A jak tam mija dzień członkinie FIUTa?? Pozdrawiam Was goraco

No dobra! Posłuchałam się waszych rad i olałam! Totalnie! A on i tak stwierdził, że z cizią mógłby być szczęśliwy ( ach! och! ) ale ona taaaak daleko mieszka, więc to niemożliwe ( straaaszne 😭 ) i tamto owamto i tak powoli w trakcie rozmowy klapki mi spadły i pomyślałam: \" jak ja mogłam się kochać w takim kretynie? :O \" :P dziekuje kochani!!

Oj...Kochana...wiem, wiem, że boli. MNie boli za kazdym razem jak \"mój\" prześle mi maila, jak zadzwoni...Może to i lepiej, ze nie ma go w kraju, bo go nie widzę...I szybciej mi przejdzie... Trzeba być silnym :).

Trzeba.. trzeba być silnym i nie okazać słabości wobec tej świni! Kurdę.. może jak wyjadę.. nie .. nie wiem.. jasna cholerka.. pozabijać ich!

no...powybijac...wtedy by było lepiej ;)...Przynajmniej nie musiałybysmy ich ogladać...:P:P:P. Tylko kto nam bedzie wtdy naprawiał krany i sprzatał w ubikacjach?

A ja bym facetów nie zabijała tylko tak sprawiła, żeby mieli okres! O! To by była kara na poziomie. Ale pewnie nie wytrzymaliby nawet roku O_o :O

Cooooooooooooooooooooo????????/ Bo chyba nie kumam :P. Ząb go boli i nie może skupić sie na myśleniu???

A mój, że zeby pokochac mnie musi pokochać samego siebie :D.A wg mnie to własnie mi się wydaje, że jak kochamy to odnajdujemy swoją duszę w duszy innej osoby i jakos tak bardziej siebie lubimy...Ale kto ich zrozumie??No i jeszcze ta była, pierdolnieta w głowę suka :/ zaprzata mu łeb...mimo, że nie ma z nia kontaktu... 28 lat?? Ojej...na pewno mamusia już mu cos tam poradziła i jeszcze do snu utuli.bleeeeeeeeeee

Teraz rozumiem Waszą frustrację:) Popieram istnienie takiego klubu, może jak paru pseudo-facetów dostanie kopa w tyłek to coś się zmieni, na lepsze...

No widzisz...Dante...Nie jestesmy takie złe ;). Tepimy poprostu robactwo :). A jak znajdziemy jakiegoś normalnego i wporzo to go ominie nasza ręka sprawiedliwości. Najprawdopodobniej ;)

A jaki według Ciebie jest \"normalny wporzo\"? Nie wiem czy jutro mogę bezpiecznie wyjść z domu... :p

Heh...jak nie mieszkasz w centralnej Polsce to spoko, możesz ;)... NORMALNY-co ma we łbie poukładane, wie, czego chce, szczery, co to nie \"mierzy temperatury\" innym laskom, kiedy jest ze mną, nie trzyma ich za ączkę, nie sadza na kolanach i nie wpycha jęzora w ich gardła.Nie musi mi przynosić codziennie kwiatów, ale ważne, żebym czuuła, że mu zależy, zeby mi pomagal w ciężkich chwilach, chociaż rozmową, żeby dotrzymywał obietnic, spotykał się ze mną częściej niż raz na tydzień i nie tylko w celu pofiglowania w poscieli i żeby się nie odwracał dupą do mnie po wszystkim....To chyba tyle...Jak mi się przypomni, to jeszcze dopiszę :P

Przypomniało mi się-żeby deske opuszczoną zostawiał :P. Skarpetki porozwalane po pokoju albo gacie jesczze wybaczę...ale deski za żadne skarby!!! :P:P

I macie problem żeby kogoś takiego znaleźć? Myślałem że stworzysz listę której każdy facet się przerazi, ale tutaj widzę cechy które są na porządku dziennym.

Może u Ciebie :P.Nie, no trafił sie taki \"ideał\"...ale to ten ostatni, po którym nie wiem ile jeszcze będę chorowała...:/...A generalnie to uwierz mi-ciężko jest znaleźć takiego, co by spełniał moje warunki "normalności"...:(

Bez udawanej skromności mogę przyznać że spełniam warunki normalności, które podałaś:) To znaczy spełniałem, bo od ponad roku moja druga połowa zdecydowała że nie chce być ze mną. Okazało się że ktoś inny się spodobał, gdy ja już się przejadłem. Ale nie mam jej tego za złe, przynajmniej zdałem sobie sprawę z tego, że nie można dziewczynom dawać wszystkiego, czego potrzebują. Potem przestają to doceniać... Ps. Te warunki to normalka u prawie każdego mojego kumpla:0