Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorelelelele

Zbyt częste miesiączkowanie.....

Polecane posty

Gość trelemorelelelele

witam! mam drobny problem... gdyz od jakiegos czasu mam bardzo rozregulowany cykl, najpierw mialam okres co okolo 38 dni, a teraz co jakies 19-22 dni... zaniepokoilo mnie to troche dyz dawniej mialam zawsze okolo 29-31 dni wiec tak optymalnie... a teraz od pol roku najpoierw duze odstepy teraz znow bardzo krotkie, nie wiem czego moze to byc przyczyna :/ moze wiecie cos o takich "dolegliwosciach"

Gość trelemorelelelele
prosze powiedzcie co moze byc przyczyna :(

Gość upupupupu pu pup pupupu pupupu
up

Gość ja tez tak mialam
za bardzo mlodych lat. A przyczyna tego byla nieumiejetnosc liczenia dni cyklu miesiaczkowego. Pierwszym dniem cyklu jest pierwszy dzien krwawienia miesiaczkowego a ostatnim dzien przed pierwszym dniem krwawienia

19-21 to trochę za krótkie cykle (o ile prawidlowo mierzysz długość cyklu), dopiero powyżej 22 uwaza sie za prawidlowe. Przejdz sie moze do myszkologa, cio? :)

Gość trelemorellleee
no wiem jak sie liczy dni :P hehe :) akurat to to dobrze wiem :P:P wiec dobrze licze dni, i to napewno blad w obliczeniach nie jest przyczyna zbyt czestych miesiaczek przyklad z ostatniego miesiaca w grudniu @ zaczela sie 19 a w styczniu 7.... wiec liczyc chyba umiem ;)

Gość ja tez tak mialam
wiec marszem do gina lec:)

Gość trelemorellleee
no w sumei to sie wybieram, ale wolalabym wiedziec co moge teoretycznie od niego uslyszec...

Gość trelemorellleee
up up

Gość chusteczka
hello, mam podobny problem do trelemorellelee ... umoweilam sie juz na wizete do gina na 23 stycznia, ale wlalabym cos wiedziec wczesniej, jesli etz tak mialyscie, to z jakiego powodu?

Gość u p u p uuuu

ja mialam kiedys miesiaczke co 14 dni :( pobieglam do gina i okazalo sie, ze mam torbiel na jajniku....dostalam Cilest i po 2m-cach wrocilam na kontrolne usg, ktore wykazalo, ze torbiel wchlonela sie :) Druga przyczyna moga byc hormonki....

Gość Danuta 27
Ludzie! nie wiem co robic. nie wiem co sie dzieje z moim organizmem. moje miesiaczki byly bardzo regularne co 28 dni, czasami jakas dluzsza przerwa , a ostatnio po 2 tyg. od zakonczenia okresu dostalam natepny, i za 2 tyg. znow nastepny. Nie wiem co moglo byc tego powodem. Wczesniej zazywalam Hydroxyzinum i stosowalam masc Loriden C do miejsc intymnych, i tak sobie mysle ze to moglo byc powoedem zbyt czestych miesiaczek. Ale tak naprawde to sa tylko moje przemyslenia. Dajce znac jak jzu z czyms takim sie spotkalyscie.

Gość yja
ja mam miesiaczke praktycznie ostatnimi czasy non stop z 4 dniowymi przerwami a lekarze nie potrafia powiedziec co jest nie tak i tylko truja tabletkami to jest dopiero katastrofa

Gość Mariola79
witam w tym miesiącu mam okras bardzo często wcześniej miałam 29 28 dni jak myślicie ci to może być

Gość Mariola79
prosze napiszczie co może być grane

Gość zau
co to znaczy bardzo często? A co gin na to?

Gość gość
Cześć , mam problem. Za wcześnie dostałam okres. A dokładnie ostatnio miałam 23.10 z kolei 5.11 oddawałam krew a 7.11 znowu dostałam okres ? Czy to przez to oddawanie krwi ?