Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zanetaA

Czy kobeta samotna z dzieckiem moze ulozyc sobie jeszcze???

Polecane posty

Gość do it yourself
ile masz lat? jaka sytuacja, konkretniej tak ogolnikowo to mozna ;/

Gość ti
pewnie, że może!!!!wszystko jeszcze przed Tobą, nie martw się na zapas.Będzie co ma być!!!

Zastanwiam sie nad tym czy kobieta samotna z dzieckiem moze ulozyc sbie zycie z mezczyna.Czy sa faceci ktorzy by chcieli kobiete ktora nie jest do konca wolna.I czy byli by wstanie pokochac ja i dziecko jak swoje wlasne.?Co o tym myslicie???????

Nie mam jeszcze 30stki a moja perelka jest malutka.I wiem ze to dobry monet poniewaz malenstwo moglo by pokochac nowego tate. Ale czy to jest realne.?

Gość ti
jesli mężczyzna będzie Cie kochał, to nie bedzie miało to dla niego znaczenia że masz dziecko. Znam parę takich związków.

Gość do it yourself
no oczywiscie ze jest, ty jestes młoda, malenstwo. Tylko gdzie spotkasz takiego wspanialego faceta?! Niekiedy goscie mowia ze bedą traktowac dziecko tak samo a po narodzeniu ich, traktują "inaczej" znam takie przypadki ;/;/;/ przykre

No wlasnie tego sie obawiam.Chcilam bym stworzyc prawdziwy dom dla mojej corki. Ale niestety mam wrazenie ze jest to niemozliwe. Czyli co juz do konca mam byc sama.

Gość ti
wszystko jest możliwe, nigdy nie wiadomo kiedy dopadnie Cie miłość,może za miesiąc może później.Ale nie myśl, że do końca życia będziesz sama.Zawsze miej nadzieje, że trafisz na człowieka który pokocha Ciebie i dziecko.Poprostu nie rób nic na siłę, nie szukaj za wszelką cenę.

Czyli co czekac a zmilosc sama mnie znajdzie.Oj nie brzmi to przekonywujaco. Ale tak mi chyba pozostanie poniewaz nie wiem gdzie szukac takiego... Zycie potrafi dac w kosc...Jak kiedys powiedzial mi znajomy rzeba byc twardym nie mietkim bo tacy nie daja sobie w zyciu rady.No i to chyba prawda. A moze powinnam uwierzyc ze bedzie dobrze i ktos zechce stara panne z dzieckiem. Gdzie oni sa Ci mezczyzni????????????????????????

Gość SPOKOJNIE ŻANETKO
życie jest przed Tobą dziewczyno teraz są inne czasy, nie piętnuje się dziewczyn z dziećmi, a nawet rzekłbym taka moda nastała, że takie "są w cenie" nawet przepraszam za wyrażenia, ale naprawdę nawet z obserwacji znajomych moich tak wynika, dziecko nie zamyka Ci prawa do budowania i układania sobie życia wszystkiego najlepszego i powodzenia

Gość haaalllooo
oczywiscie ze to mozliwe i jak najbardziej realne...szkoda ze nie mam wplywu na siostre bo chcialabym zeby zostawila swojego meza, kawal gnoja z niego i tylko rani siebie i coreczke...szkoda mi strasznie mojej siostrzenicy, dziecko nie powinno wychowywac sie w takich warunkach...zaluje ze nic nie moge zrobic w tym kierunku..radze Ci zebys zostawila go, nie mecz sie..chyba ze chcesz zeby tak wygladalo cale twoje zycie...napewno masz wiele obaw, ale ja wierze ze uda Ci sie:)powodzenia

Gość Elroy 27
przeciez dobrze sama wiesz ze moze . nie mow ten sposob bo to brzmi jakby dzeicko Ci ciazylo (chociaz zapewne tak nie jest ). dziecko to nie zbedny balast i powiem Ci za faceci w moim wieku inaczej patrza na kobiety z dziecmi szczegolnie te ktore sa dobrymi matkami , mnie akurat dziecko w niczym by nie przeszkadzalo ale musialbym widziec w tej kobiecie nie tylko dobra dzieczyne, kochanke ale i bardzo dobra matke - poprzeczka wysoko. Kiedys nawet przez krotki okres utrzymywalem kontakt z taka dziewczyna i bylo super - przez jakies 2 miesiace - niestety okazalo sie ze ona ma meza w wojsku i w ogole mi o tym nie powiedziala dowiedzialem sie przypadkiem od kolegi ... ogolnie zenada bo niewiem jak ona to wszystko sobie wyobrazala ... ehhhh zycie co robic

Dziekuje bardzo za wypowiedzi.Staram sie mocno wierzyc ze zycie jest jeszcze przede mna.A moja perelka mi nie ciazy raczej dodaje sil zebym walczyla o lepsze jutro. Zastanwiam sie gdzie takiego mezczyzne znalezc jak nigdxie nie wychodze. przez internet chyba raczej nie.co wy na to? Oczywiscie nie jestem az tak zdesperowana.Ale gdzie w takim razie moze mi ktos podpowie

Gość Elroy 27
dlaczego jestes nie do konca wolna ? separacja ? a co Ci szkodzi zeby sprobowac przez internet ? miejsce dobre jak kazde inne szczegolnie jesli Twoj wolny czas absorbuje "mala" i nie bardzo jak sie masz ruszyc z domu . Napisz tu z jakiego miasta jestes czego oczekujesz od faceta , co mozesz dac , o co Ci z grubsza chodzi i juz . porozmawiac zawsze mozna a noz widelec znajdziesz kogos interesujacego :)

Gość nie bądź naiwna
Nie ułożysz sobie życia. Żaden facet nie zechce kobiety z bękartem i napewno tego czegoś nie pokocha.

Ja Ci życzę jak najlepiej, ale zawsze w opinii faceta kobieta z dzieckiem będzie uważana za \"drugi sort\", ewentualność kiedy już nie można znaleść nic lepszego...

Do nie badz naiwna. Dlaczego uwazasz z e nie mam szans na to zeby byc szczesliwa. Bez przesady.Ja chce wierzyc ze mi sie jeszcze uda. Ja sama wychowuje dziecko poniewaz tatus malenstwa jak bylamw ciazy mnie zostawil. Napewno przez ten fakt bede ostrozna i to bardziej ostrozna. Bede wierzyc calym sercem ze mi sie uda

Gość Bedzie dobrze....
Uwazam ze masz szanse byc szczesliwą ... jesli chodzi o poznawanie ludzi przez internet to jest dobry pomysl ,ja tak poznalam mojego chlopaka i jestesmy szczesliwi .Z twojej strony potrzeba rozwagi i ostroznosci.Pozdrawiam.

Gość najzwyklejszy
A ja sobie tak marze zeby zaopiekowac sie taka samotna kobieta z dzieckiem :) Nie wiem dlaczego ale mam do tego jakis taki sentyment i z checia bym przygarnal no ale niestety nie trafilem na nikogo takiego :)

Widzisz jak to jest ludzie sie w kolko szukaja i nie moga odnalezc. No mam nadzieje ze Ci sie uda. A dlaczego kobiete z dzieckiem?

Gość najzwyklejszy
dlaczego z dzieckiem ? hmmmm bardzo kocham dzieci ... tak bardzo ze mialem nawet wyrok za to 8 lat , ale wyszedlem po 4 :)

uwazam że masz szanse .Ja mam troje dzieci i mysle że w koncu los sie do mnie usmiechnął.czekalam cierpliwie od dwoch lat i mam nadzieje że w koncu szczęście jest ze mną.Jak sie ulozy czas pokaze ale jestem dobrej mysli i to wlasnie on tego mnie uczy wierzyc że będzie dobrze, Powodzenia,.

Gość najzwyklejszy
ale poza tym jestem fajnym facetem ... szwagier (kotry wyszedl 2 lata przede mna ) zalatwil mi fajna posade elektryka ... w przedszkolu , wiec lajt jak se pomacam w robocie to Twojej malej juz nie dotkne po robocie ... a poza tym siedzialem tylko dlatego zze mialem za slabego papuge :(

Gość kurde no
przecież ta ostatnia wypowiedz nie jest najzwyklejszego !!!!!!!! Nie widzisz tego Zaneto>>>>>>>???????????????????????????????????????

Gość do zanety
a skad jestes zaneta ?

Osobiście nie chciałbym się związać z partnerka posiadająca dziecko, w momencie kiedy mam do wyboru wolne kobiety szukające związku..... a zdesperowany nie jestem .Być może niektórzy faceci co chcieliby się związać z taka dziewczyna posiadająca dziecko uważają że będzie ona bardziej wdzięczna losowi, i przez to oni sami będą przez nią w większej mierze doceniani ....no ale ja do nich się nie zaliczam .Poza tym cień pierwszego mężczyzny w związku co jakiś czas by się pojawiał ,...czy to chodzi o alimenty ,czy to inne urzędowe sprawy kiedy wymagana byłaby zgoda ojca dziecka .Jednak szukac możesz ,pewnie predzej czy później kogoś poznasz ,....pociesz się (o ile to może być pocieszeniem) że samotnym facetom z dzieckiem to dopiero jest trudno kogoś znaleźć .:)

Do kurde no A skad ja mam wiedziec kto to napisal. Wkuzraja mnie tacy ludzie.Sa irytujacy.Szczerze powiem ze ciesze sie ze nie mam takich w swoim otoczeniu. A jak masz chcice wloz sobie w gorocy kalorfer .....mam nadzieje ze Ci przy okazji odpadnie .......