Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kde napisał: Twoja przyjaciółka Magda Salowa też go podrywała Bycie odrzuconym zawsze generuje stek bzdur i pomyj wylanych na obiekt nieszczęśliwego zauroczenia przez pokrzywdzonego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Świat się kończy. To chyba za wiele na mój umysł. Dla mnie też niepojęte. Alkoholik po gimnazjum, bez pracy hejtuje całe forum. Kiedyś jeden recydywa się wkurzył i pojechał do Łyszkowic. Dopadł Pravika i kazał, no wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dla mnie też niepojęte. Alkoholik po gimnazjum, bez pracy hejtuje całe forum. Kiedyś jeden recydywa się wkurzył i pojechał do Łyszkowic. Dopadł Pravika i kazał, no wiesz Co takiego? Ten Kotarba? A co z nim, włazi tu jeszcze? Kojarzę tylko ze słyszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Co takiego? Ten Kotarba? A co z nim, włazi tu jeszcze? Kojarzę tylko ze słyszenia. Siedzi w więzieniu w pasiakach. Nie czas i miejsce na takie pogaduchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu Wpadłam na genialny pomysł! Może tak sfrustrowaną Bonipantsiare zeswatać z nim? Skoro oboje zioną nienawiścią do świata i ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wpadłam na genialny pomysł! Może tak sfrustrowaną Bonipantsiare zeswatać z nim? Skoro oboje zioną nienawiścią do świata i ludzi. Boni i Owsik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Siedzi w więzieniu w pasiakach. Nie czas i miejsce na takie pogaduchy Rozumiem, że siedzi za to co zrobił? Ja rozumiem, że można popisać głupoty, ale że do rękoczynów doszło to się nie spodziewałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Boni i Owsik? Da! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 1 godzinę temu Iskra da ja nic nie dam chyba że kijem w zad tobie i twojej kobyle Magdalenie haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Da! Ty sypniesz ryżem, ja zrobię zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ty sypniesz ryżem, ja zrobię zdjęcie A kto wypuści gołębicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach