Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naprawde

Macie jakis sposob na podrazniona, czerwona i luszczaca ...

Polecane posty

...się skore na twarzy ? Cos co szybko pomoze, wszelkie nawilzacze, odzywcze i tluste kremiska nic nie zdzialaly... Moze jakas maseczka, ale jaka ??

Gość ałfas
wizyta u dermatologa

Gość Pinka81
krem Pityval firmy La Roche-Posay, tylko niestety trochę drogi

Wlasnie o to chodzi, ze podraznilam sobie skore dermatologicznym srodkiem, objawy zupelnie normalne, ale moze jest cos co je zlagodzi...

Gość Pinka81
no to może Sudocrem? Dzieciaczkom sie pupe tym smaruje to chyba juz nie moze podrażnic? Zalecany na odparzenia, rany, trądzik...

Gość ałfas
ok, skoro dermatolg Ci kuku zrobił to polecam: spryskaj twarz wodą termalną Avene (droga ale polecam), lekko osusz po chwili, potem solidna warstwa kremu Bambino, albo kremu dla dzieci z Rossmana Babydream. Jeśli to zwykłe podrażnienie, powinno pomóc. Acha - pij sobie wapno przez kilka dni

Acha, Sudocremu jeszcze nie wyprobowalam w tym przypadku ;). Dzieki za przypomnienie o jego istnieniu :). Wysmarowalam sie nawet potworna tlustoscia mianowicie kremem Bambino, ale jak czerwona bylam tak jestem ;). Wiem ze po 2-3 dniach zniknie to bez sladu, ale niecierpliwa bestia jestem i aktualnie z przerazeniem patrze w lustro ;).

Gość przemywanie
twarzy naparem z rumianku jesli nie jestes uczulona, ewentualnie z zielonej herbaty

Gość luczyjja
maseczka nawilzajaca kojaca Avene.rumianek jak nie masz uczulenia okłady, dermalibour a dermy krem.