Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Gość Dotka23
Nie ma żadnego skorpiona na forum ??????? :(

Gość Do Amanta
Tu chodzi o sex z męzczyną skorpionem a nie o kobiety skorpiony ;) Pytanie było: jak zadowolić faceta skorpiona....... No właśnie, jak !?

Gość do oj prawda
a mój jest Strzelcem i jest taki sam, jak opisujesz! więc nie tylko Skorpiony zdradzaja a wynmagają wierności od swoich partnerów :p Chyba wszyscy faceci są tacy sami, bez wzgl na znak zodiaku :p

Gość kwestia osoby a nie znaku

Gość Nie wiem kogo szukają
skorpiony ale wymagania mają nie z tej planety!!! ;) Z jednym byłam przez 3miesiące i sex był na pierwszym planie!!!!

Gość może mi powiesz że faceci
spod innych znaków nie myslą wyłącznie o sexie, tylko Skorpiony? :o

Gość Nie wiem kogo szukają
Pewnie tak, ale skorpiony myślą w sposób opętany! ;) Tak mi wskazują moje doświadcznia. Budzisz się - seks, po obiedzie - seks, wieczorem -seks, itd. !!! Która kobieta to wytrzyma???!! ;) ;)

Gość do nie wiem kogo szukaja
kobieta Skorpion ;) ja bym chciała, aby mój Strzelec był taki :( (no moze nie opętany ale mógłby miec większy temperamencik :( )

Gość Wytrzymają nieliczne
które tez lubią seks! :) To proste i oczywiste. I jeszcze będą miały z tego radość ;)

Gość Nie wiem kogo szukaja
no widzisz to sie różnimy. Ja nie wytrzymałam, wciaż chciał i chciał więcej i więcej !! ;) Teraz mam kogoś spokojniejszego i jest lepiej :)

Gość pani skorrpion
A co panowie powiedza na temat skorpionic? Jakie jestesmy?

Do Mikki: To co opisałem to jest to co ma miejsce. No wiec tak.... ostatnio spotkałem na swojej \"drodze\" ;) pewną wspaniałą kobietę która \"pozwala\" mi na realizowanie takich \"zachowan\" ;) i powiem ze to jest to.... gra ciał, gra temperamentu, naturalność.... Ale ale.... czytając to forum mam wrażenie że wiekszość z was zakłada ze skorpiony to dominanci i muszą górowac w sexie przez caly czas.... ok juz tłumaczę, skorpionowi moze troche zalezy na tym aby byc na gorze ale nie jest to zadna dominacja na zasadzie... mam zabaweczke i bede sie nią bawil a ona ma siedzieć cicho. Tu chodzi o pewną walke, oczywiscie lubie byc \"na gorze\" ale nie przez 100% czasu.... (najlepiej tak przez 98% ;) ). Tu bardziej chodzi o to co ktos napisal, uwielbiam patrzec na podniecenie partnerki, to jest jak paliwo, daje satysfakcje, podnieca.... bo czy nie o to w sexie chodzi aby sprawiac drugiej stronie i sobie przyjemnosc.... Skorpion

Witam Was ... Dziewczyny, sprawdza się w 100% to co napisano powyżej...... proszę bardzo: co robi Skorpion po przebudzeniu........ o czym myśli....... ??? ;) Greg_ - przesyłam rozgrzewające pozdrowienia.... Takkkkk..... sex jako pole walki! ;) A najlepiej.... atak wyprzedzający ;) Rozpoznanie terenu.... Analiza.... Plan.... Atak........... Zadowolenie!! A w tym wszystkim oczywiście ekscytująca intensywna namiętność........ mmmmm :) Dziewica orleańska się do takiego aktu raczej nie nadaje ;) Jedno jest pewne - będąc ze Skorpionem kobieta musi być zawsze gotowa na dziki, długi i erotycznie głęboki seks... Tu i teraz! A właściwie nie musi ;) tylko powinna................... chcieć tego sama, pragnąć instynktownie, to powinno wynikać z jej Pasji......... bo inaczej nie uda się NIGDY okiełznać i zaspokoić Jego prawdziwych Pragnień........... ! Ok, może wystarczy jak na poniedziałkowy poranek... ;) Pucio – w sobotę o 8:04 Stella jeszcze śpi... Pozdrowienia 🌼

Gość Best29
Strzelec będzie średnio pasował do skorpiona.... za malo seksu ;) Poza tym są 3 znaki ktore powinien omijac szerokim łukiem: baran, wodnik i lew. Tak mówią wszystkie horoskopy....

Gość Best29
Może Greg się wypowie na ten temat ? :) :)

Gość Greg obmyśla jak tu teraz
przywalić Puciowi bo Pucio go zaatakował ! ;) (hihihhhi!) ! :) :) Pucio i ty się nie boisz zaczynać ze skorpionem ?!!

Gość czy skorpiony lubie oral
?? wiem,ze trywialne pytanie i raczej dotyczy wszystkich mezczyzn,wiec odpowiedz jest prosta,ale jakby skorpion zareagowal , gdyby kobieta dala do zrozumienia ,ze niebardzo lubi taki sex?

Gość musi
Kobieta skorpiona nie ma nic do powiedzenia. Musi lubić !!!!! i już! ;)

Gość musi
Pucio pokaż mi jednego skorpiona któy nie lubi !!! Lubi każdy ,problem tylko z dobraniem dziewczyny do takich zabaw ! ;) to już gorzej.... ;(

Gość musi
A jak już lubi to nie do końca.... ;) ehhh co za życie... !

Witam, Apropos dopasowania sie z innymi znakami, poweim tak, z mojego skromnego doswiadczenia wiem jedno na pewno, pisza to we wszystkich horoskopach, Skorpion z Wodnikiem nie ma szans na przetrwanie... nie wiem jakie dokładnie roznice sa wypisane ale duuuza roznica temperamentow. Co do sexu oralnego.... hmmm kazdy facet to lubi a biorąc pod uwage ze Skorpiony są \"upośledzone\" ;) na punkcie sexu to fakt ze partnerka tego nie lubi moze (ale nie musi) swiadczyc o pewnym polocie seksualnym... mysle ze mogło by mnie to z lekka zrazic..... hmmmm ciezki temat

Gość musi
co ty gadasz pucio??? Co innego może byc przyjemniejszego dla faceta?!! Greg, musi do konca czy nie bo z moja kobietą ja zawsze o to walczę... ! i niewiem czy kiedyś dobrniemy do celu... !!

Gość czy skorpiony lubia
..do musi----> co to znaczy walczysz? tzn z,e ona nie jest chetna na tego typu sex? a Ty nalegasz? jak to sie ostatecznie konczy ?

Ja na razie obserwuję wasze męskie rozgrywki....... i obnażę swój pogląd nieco później.... Ale przyznam, że temat nie sprzyja skupieniu się na pracy w pracy....... ;)

Gość musi
chętna jest i rozwija się w tym względzie ;) ale z zakończeniem bywa zawsze tak samo... czyli gdzieś indziej niż w ustach a o to by mi chodziło! jak zresztą każdemu facetowi!! i tak juz walczymy od dawna ichyba niedługo stracę nadzieję.. ;(

Gość no nie
dajcie spokoj, jak to czytam to robi mi sie słabo. To znaczy ze jak laska jst super seksowna a nie połyka to jej seks słabnie w oczach faceta!!???? Tak?!Co za podejscie... a miłość gdzie w tym wszystkim jest? Szacunek i akceptowanie drugiej osoby?!! Gdyby mnie facet zmuszał do tego to rzuciłabym go od razu!

Gość no i..........................
skorpiony to zapatrzony w siebie osobniki,które myslą ze wszystko robia najlepiej...ale kiedy dopada je szara rzeczywistość nie potrafia przyznac sie do błedu..w sexie tak jak w kazdym innym zodiaku-na to nie ma reguły..ale jak ktos lubi sie oszukiwac i wywyzszac to prosze bardzo :Dprzynajmniej przez ten topik widzimy jakie macie wysokie miemanie o sobie

Gość no nie
dzięki Pucio :) Facet jesteś ale równy z ciebie gość! :)