Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Gość eks-skorpiona
Żyłam dekadę ze skorpionem i mogę powiedzieć tylko tyle, że gdyby w ciągu dnia był dla mnie taki, jak w nocy - byłabym najszczęśliwszą kobietą na ziemi. Niestety nie był. W nocy czuły partner, chcący mi dać jak najwięcej, skupiony bardziej na mnie niż na sobie, nie zasypiający zaraz "po" tylko obdarzający mnie głaskami, pieszczotami i czułościami. A w dzień? W dzień egoista, egocentryk i malkontent, facet bez polotu, bez inicjatywy za to z mega wymaganiami wobec partnerki. Odszedł, gdy byłam bez pracy, bez środków do życia. Spojrzał na mnie i zobaczył moją słabość - zamiast podać mi rękę i wspomóc, bo w końcu przysięgaliśmy sobie na dobre i na złe - poszedł dalej, nie oglądając się za siebie. Takie są skorpiony...

Gość do eks skorpiona
ja znam takiego Strzelca :o(mojego męża)świetnie wykorzystuje moją słabość , więc to chyba nie od znaku zależy a po prostu od charakteru :(

Gość nie skorpionica
Mój ex był skorpionem. Teraz mam w łóżku raka i jest o niebo lepiej.

Gość żyleta
skorpiony widze dużo kłapią dziobem na forum a mało chyba robią,siedza tutaj wbrew swoim instynktą sasasaaa skorpiony echh najmniej lubiany znak :o

Gość Greg_Skorpion
Do "eks-skorpiona" Dziwny był albo cie nienawidził, wiesz skorpiony dzielą ludzi prosto albo mają ich blisko jako przyjaciół i są dla nich bezinteresowni i zrobią wszystko (oczywiscie nie do konca bo skorpion musi cos dostac aby oddac 5 razy wiecej) albo nienawidzą i wtedy nie ma granic "chłodu".... mniej wiecej tak to wyglada.... wiem bo sam taki jestem, po co sobie zycie komplikowac, zasada jest prosta jestes ze mną albo giń. Skorpion

charakter to fundament seks to cement miarą dla mężczyzny-skorpiona jest satysfakcja kobiety

Gość Stella M.
To był sen Greg_ ..... :) ! Piękny i erotyczny ale dobiegł końca..... ;) Jak mnie teraz przekonasz żeby Sen się zmienił w realność ?? :) Skąd wiem....... ? Można to nazwać Pragnieniem, Instynktem..... który się nigdy nie myli. Magia Ekscytująca bez granic...... :)

Gość A tam co wy mowicie
jaka druga dekada !!! Greg_ z ktorej dekady jesteś ?

Gość piękna i bogata23
Pucio fifila masz 2 na 2 a mowisz nam jakie skorpiony są super,zalisz sie czy chwalisz bo nie rozumiem sensu tego topiku :o wy chwalicie skorpiony a jak ktos napisze,ze sa beznadziejni to juz obraza,prawda w oczy kole???:>

Gość piękna i bogata23
widze ,ze skorpiony chwala sie za wszelka cene,a w łózku smiech na sali,zeby tylko dotrwał drugiej rundy :P:P:P

Gość a jak się mają zachować
skorpiony? poczytajcie topiki o innych znakach zodiaku! :p każdy będzie bronił swojego znaku zodiaku, to normalka!

Gość nie wiesz..
oni maja tak fabrycznie,dużo gadają,chwalą sie jacy sa naj,a zamykasz drzwi od sypilani i czar pryska-a pozniej zdziwnie ,ze mamy kochankow echhhh,stndrom skorpionow duzo gadac nic nie robic

Gość Właśnie właśnie
Uwaga :) może być gorąco bo krytyki nie znoszą i są zakochani w swojej tożsamości skorpioniej !!

Gość romaS
ja miałam factea skorp.i miał fiuta 6cm w zwodzie..i z czym tu walczyc>?

Gość hahahaaaaa
bokazdy skorpion ma malego fiuta,pisza o tym nawet w w zodiakalnych ksiazkach :P

Gość Jaga123
on z w-wy, trafnie to ująłeś

Gość Greg_Skorpion
Do "A tam co wy mowicie" z konca pierwszej dekady, chyba ;) Do Stella M. Rozumiem ze to jest propozycja!!! bo pytasz mnie jak cie przekonam co oznacza ze jestes zainteresowana :) Ciezko mi cie przekonywac na forum bo tak naprawde moge tylko pisac ale ale ale wiedz ze nie pominę niczego co ci napisze na forum :) A czemu sie tak interesujesz tym jak ja cie przekonam??? Hmm ? Twoj wewnetrzny ognien pragnie szaleństwa? Skorpion

Gość hahahaaaaa
powiekszyc chcemy fiuty skorp.bo nie mają nic ciekawego do zaoferowania,procz 6cm i kłapania dziobem

Gość Greg_Skorpion
a ja mam 7cm i co łyso :classic_cool:

Gość Greg_Skorpion
Do " hahahaaaaa " Nie bede komentował ale zdziwiłabys sie, 6 cm to nawet nie ma jak "spi" ;) Jedyne co moge powiedziec to ze współczuje takiego partnera i w zasadzie jemu tez bo to nie jego wina i pewnie ma ogromne kompleksy z tego tytułu.

Gość Stella M.
Ponieważ Skorpionowi nie wypada się przechwalać w tym względzie... a `Dobry Produkt` reklamy nie potrzebuje ;) to powiem tylko że co do Parametrów (ehm, ehm...) jesteście w mylnym błędzie!! :) My tu nie mówimy o falsyfikatach... W Rasowym Skorpionie..... Wszystko jest rasowe :) !

A tak poza tym to ciekawe czemu zawsze na forum znajdą sie ludzie którzy zaczynają bezsensowinie agresywnie krytykować, macie swoje \"malutkie\" ;) dosiwadczenia to napiszcie a nie obrazajcie innych, nic nie wiecie o wielu osobach na tym forum a obrazacie. Jakas dziewczyna rozpoczęła temat wiec staram się jej narysowac moj punkt widzenia... Skorpion

Gość nie jestem Skorpionem
ale jak czytam niektóre wypowiedzi, to mi niedobrze :o znałam Raka ,który miał małego fiuta i był beznadziejny w łózku(na dodatek cholerny maminsynek,zarozumialec,zazdrośnik i materialista!), znam Strzelca, który tylko paple jęzorem (wszystkim i o wszytkim) a niewiele robi . Każdy znak ma jakieś wady a pisanie,że faceci spod Skorpiona mają małe fiuty to jakaś głupia dziecinada :o A ponoć to forum dla kobiet, a nie bachorów :o

Gość nie jestem Skorpionem
może ci co tak krytykują skorpiony, napiszą spod jakich są znaków :p pośmiejemy się i pokrytykujemy jakimi są kochankami :p

Gość Stella M.
Nie Greg_, to NIE BYŁA propozycja :) wbrew pozorom.... ;) Jako rasowy Skorpion próbujesz Zaatakować mnie `od tyłu`i zmylić przeciwnika ;) tak by wydawało mu się że to on prowadzi a tak naprawdę ty dyktujesz kierunek i warunki...... Powiem tak..... Dominująca Ekspresyjna Natura Skorpiona jest dla mnie Bardzo Pociągająca..... to jest to czego kobieta może pragnąć najgłębiej.... że tak to ujmę dyplomatycznie na forum ;) Ale to nie wszystko czego potrzebuję. Wiele oczekuję bo wiele mogę dać. Zasada jest prosta :) a wymagania Wysokie.... Próbujesz przejąć kontrolę choć jeszcze nie wiesz jakiej siły jest przeciwnik! ;) Zyskałeś drugi punkt... (pierwszy dostałeś za pierwszą dekadę Skorpiona) :)

Gość Stella M.
Do Pucia - Nie, nie jestem... choć mam chyba sporo cech bliskich naturze Skorpiona....... Mam ascendent w Skorpionie i niech ta odpowiedz wystarczy :)

Gość Bez Pucia bedzie smutno
:( Zajrzysz czasem >> ?