Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Ależ się zrobiło erotycznie............ ! wiedziałam że do tego dojdzie jak zaczniemy ze Skorpionem zagłębiać się........... w temat... ;) (pomijam żenującą sekwencję która się tu wkradła w tzw. międzyczasie) Pucio, nieźle podchwyciłeś kierunek myślenia Grega z tą walką........ :) tak właśnie jest, walka tkwi w Magnetycznym Napięciu... pomiędzy Instynktem kobiecym i męskim..... a nie w zmuszaniu kobiety do tego czego nie lubi! To absurd... Do takiego napięcia, na poziomie o jakim ja myślę... dochodzi wówczas tylko... kiedy spotka się mężczyzna płci męskiej ;) (że tak to określę dyplomatycznie...) i kobieta naturalnie instynktownie rozbudzona i czerpiąca autentyczną radość z seksu........ Dobrą masz Intuicję Greg_ :) ja akurat uwielbiam....... sprawiać mężczyźnie Przyjemność w ten sposób, czy może wręcz.... czerpię zachłannie dziką przyjemność.... jak widzę to spojrzenie mówiące... Cały należę do ciebie....! :) To jest jak Akt Pierwotny! mmmmmmrrrr.......... Ale ale...... na wszystkie twoje pytania nie odpowiem tak od razu Skorpionie... i żeby było bardziej intrygująco jeszcze .... \"Tak czy tak opiszę bardzo niewiele bo gdzie ta cała tajemnica by sie podziała....\" /G_.S. 12.01./ ;) ps. Czy jestem misjonarką, Dziewicą Orleańską ;) czy żadną z nich.... hmmm :) Przewrotnie powiem że..... w każdym razie ja też uważam że... „Cóż bardziej zawstydzającego niż uczucie że nie zjadłeś śliwki, gdyż zabrakło ci odwagi, by potrząsnąć drzewem...” ?! Wątpliwości rozwiane.... ? ;) Może jednak wróćmy do rozmowy nt.Seksualnych pragnień mężczyzny - Skorpiona, bo topik niechybnie zmierza w niebezpiecznym kierunku... private... Pozdrawiam 🌼

Gość so nia
jestem ze Skorpionem , ja żywiołowy ,zmienny Bliżniak. Ja ciągle pragne seksu : tego z miłością i tego bez uczuć. Ach.......... mniamciu

Fakty mówią nie tylko za SKORPIONY bo w każdym znaku jest czarna owca.Niesądż nas wszystkich na podstawie kilku skorpionów:)

Mój facet jest Skorpionem. I muszę przyznać, że jest w łóżku rewelacyjny, nie przechwalam się, bo trochę facetów miałam i potrafię odróżnić który jest c...ta a który zna się na rzeczy. Co ciekawe, mój skorpionik nie miał wiele partnerek, ale tak się cudownie dograliśmy, że teraz nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu. Sex był już prawie(;)) na 1szej randce. Nie spotkałąm jeszcze faceta któremu tak bardzo zależałoby w tej kwestii na kobiecie. Jest niezmordowany, potrafi zadowalać mnie do upadłego:-P, jest niesamowicie zmysłowy, mógłby kochać się zawsez i wszedzie, w trakcie wydaje różne fajne odgłosy, lubi też od czasu do czasu na ostro... Ten męzczyzna jest po prostu fantastycznym kochankiem. Nie wygląda wcale na takiego, bo z wyglądu jest zupełnie przeciętny, ale ta pasja, oddanie które w nim drzemią...Wrrrr!!!

Gość fajna suka
miałam wielu facetów,nie wiem co wy widzicie w tych skorpionach?hmm bywali lepsi :P:P:Pchyba popadacie w samozachwyt,albo niezli z was marzyciele ;):Pnie wnikam i sie ulatniam,rozumiem ze kazdy skorpion powie,ze jest ogier a kazda laska ,ktora ma faceta z pod tego znaku powie,ze jest demon :o wiec o czym tu dyskutowac??????

Gość so nia
sa tez wady u skorpionów - duzo wymagają ale sami sa troszeczke rutyniarzami, za duzo gadaja i pytają Ale miłośc fizyczna to zabawa dwóch osób i kazda z znich ma wpływ na jakość

Gość a mój skorpion
byl do bani... Potrzeby przeciętne, zmysłowość średnia, możliwości kończyły mu się kiedy ja dopiero zaczynałam się rozkręcać! To indywidualna sprawa, nie uogólniajcie tak.

Gość so nia
najbardziej kręcą mnie oczy skorpiona takie niesamowicie zdziwione nieziemską rozkoszą i ten finalny jęk........

Pucio, Jestem pod wrażeniem twojej inteligencji! Chociaż tak łatwo nie dam się rozebrać.... uczuciowo ;) Hmmm..... coś w tym jest............. ;) Może ;)

Gość so nia
Greg, Pucio jak postrzegacie Bliźnięta?

Gość Kalina04
Przeczytalam mniejsza czesc tego co pisaliscie i........i sama nie wiem co mam myslec na temat skorpiona,moze u mnie sytuacja jest troche skomplikowana bo moj skorpion to moj kochanek od bardzo dlugiego czasu i jest u nas roznie, dokladnie z nim bywa roznie...bardzo czuly, kochajacy, mowiacy duzo o uczuciach,wyrazajacy uczucia calym soba. Swietny w lozku,wielki temperament i pomyslowosc, daje z siebie, ale rowniez bierze. Moge stwierdzic ze seks jest idealny.....gorzej z charakterem, to nie znaczy ze jest bardzo zle, ale czasami nie moge do niego dotrzec.Moj skorpion duzo mowi o nas ,o swoim uczuciu do mnie,umie je wyrazac w bardzo specyficzny sposob.Niestety bywaja takie dni kiedy kompletnie nie umiem do niego dotrzec, kiedy miedzy nami nastepuje cisza, nie odzywa sie do mnie zamyka sie gdzies w sobie i tak jakby go nie bylo, a ja nie wiem co wtedy mam robic, jak sie zachowac, co powiedziec........... A ogolnie ujmuja cala sprawe to jestesmy do siebie podobni,mamy podobne podejscie do zycia, na niektore sprawy mamy podobne poglady i napewno mamy za soba duze doswiadczenie zyciowe,jest nam razem bardzo dobrze, ale........wlasnie zawsze jest jakies ale.......

Pucio, Hmmm tak czytam i widze ze cos bajerujesz ;) Stelle. Ladne słowa..... ale to za mało aby ją zdobyć, podejsc albo \"przeskanować\"... tak mysle..... Stello Perełko..... dalej nie widzę odpowiedzi na moje pytanie? Jeszcze jedno walka i opór nakręca ale pisanie o tym ze to nakręca jest zabijaniem tego elementu gry. To ma być tajemnica i pewien opór tylko że przesycone chęcią odbycia pewnego aktu, pewnej \"pierwotnej gry\". OK narazie tyle bo wypiłem za duzo kawy i jestem za bardzo pobudzony na spokojne nieagresywne wypowiedzi wiec napisze za kilka minut. Skorpion

Gość Best29
Pucio nie podrywaj Stelli Grega! ;) :)

Gość Best29
Ciekawe, ciekawe.................. ! :) Czekam na cd.

Gość musi
a tak powiedz serio Pucio.. siedzisz w bibliotece z laptopem i przepisujesz książki czy wiesz to wszystko z własnego doświadczenia ..... ;) !??? ;)

Gość musi
no chyba że tak ... ;)

Proponuję nie ślizgać się po powierzchni tylko wniknąć wgłąb...... ;) Greg, co ty na to ?? 🌼

Hmmm.... `Może` zabrzmiało Prawie jak przesłanie z ostatniej reklamy Żywca... ;) (Żywca nie lubię ale reklama błyskotliwa! ) PRAWIE robi wielką różnicę ...... 🌼

Stello, W takim razie bardzo chętnie wniknę, wejdę w głąb ciebie! To wnikanie w ciebie bedzie bardzo spokojne i poznawcze...... Skorpion

Gość Best29
Wskazówka do czego Pucio ????! ;)

Gość Best29
To nie było uprzejme... Chyba stracę o tobie dobre zdanie! :(

Gość Best29
Przestaję rozumieć, możesz jaśniej ???? Z tego co rozumiem to jest topik o seksualności skorpionów więc o czym ty teraz mówisz Pucio ? Jaka gwiazda?!

Gość CYCATA23
skorpiony,male penisy,malo inicjatywy i male rozumki

Gość Best29
Powinieneś.... :)

Pucio, nie zjadłabym ;) bo istota tkwi w tym... żeby się nie spieszyć a Delektować... każdym ruchem...... kształtem.... zapachem.... nabrzmiewaniem Pragnienia..... smakiem.... spojrzeniem... Skorpiona........ Ale ty to wiesz też, nawet jako lew ;) Hmm.... \" To wnikanie w ciebie.....\" - czekam na dalszą część zdania Greg... ps. Rozgrzewający temat jak na -15stopni... Pozdrawiam ciepło, 🌼

Gość Best29
Pojawil sie taki nowy topik: Facet-wieczny łowca Cytuję: "Dlaczego tak jest,że faceci bardzo szybko nudzą się jakaś dziewczyną? (.....) cały urok polega na tym żeby "gonić króliczka".Czy to świadczy o jego niedojrzałości? Bo przecież są tacy, którzy potrafią wytrzymać naprawde długo jeśli kochają.A moze własnie to pcha facetów do zdrady? To,że ciagle chcą polować...." Skorpiony co myslicie o tym????? Skoro tak lubicie seks i wyzwania? Czy któryś skorpion odpowie jak to jest?? ;)

Pucio, zaczynasz mówić jak poeta......... ;) I to chyba odróżnia Lwa od Skorpiona.... Romantyzm........! ps. u nas już prawie -17 a Grega nie ma.....