Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniessia

wypadajce wlosy

Polecane posty

Gość agniessia

znacie moze jakies poreparaty albo szmapny czy nie wiem juz co na wypadajace wlosy????? bo ja mam ostatnoio z tym duzo problem , w szedzie sa moje wlosy.... ic zy to rpawda ze farbowanie moze nasilic wypadanie wlosow??

Gość niebieskookaa22
prawda :( ja mam odżywkę i szampon Vichy dla kobiet z wypadajacymi włosami i raz na parę dni stosuję Wax brązujący(aktywowany ciepłem) Łykam Skrzyp polny z vitaminami 2x2 ;]

Gość a moze bys poszukala
czegos na ten temat na innym forum. To zaczyna byc nudne - ciagle ten sam temat:| Rusz dupsko i poszukaj...

Na dzień dobry wybrałabym się do lekarza. Jeśli to sprawa hormonalna - żaden szampon tu nie pomoże.

Gość niebieskookaa22
u mnie wypadają włosy napewno z powodu schudnięcia

Gość maxmara35
u mnie ten problem nasila sie jesienią licho wie dlaczego wtedy :(( polecam kompres na glowę żółtko , łyzka oliwy z oliwek i sok z cytrynu ..moze być z całej. Nałóż na głowę owiń workiem a potem recznikiem . tak na 20 minut, nastepnie dokladnie opłucz wlosy i umyj głowę szamponem . Na koniec polecam odzywkę testowałam wiele , ale ta jest niezawodna .GlissKur do wlosow zniszczonch, choć lepsza jest ta maska /producent ten sam /Mnie to pomoglo , ale jak to mówią glowa glowie nie równa :)) .Tę odzywkę równiez potrzymaj troszeczke na głowie ..jesli to nie problem zwiazany z jakąś choroba to sposób ten powinien ci pomóc oczywiscie nie po pierwszym razie . Powodzenia.

Gość tgtgr
ja stosuje dermene (juz ok 10razy uzylam)i male rezultaciki juz widac;]

Gość roni350
hej nie ma nic lepszego od soku z czarnej rzodkwi, wciera sie go w skore glowy, owija glowe recznikiem i tak sie siedzi ok 40 min, potem myje sie wlosy, najlepiej delikatnym szamponem, ja uzywam tylko dziecinnych, rzepa jest ekstra, sprawdzilam na sobie, nic mi nie pomagalo, nawet naswietlania laserem (miam ogromny problem z wypadajacymi wlosami), a rzepa tak, polecam

Gość a gdzie można kupić
tą rzepę?i jak długo powinna trwać taka kuracja?

Gość a gdzie można kupić
no gdzie??? :O

Gość roni350
rzepe kupuje się w sklpach warzywnych, na zielonych rynkach, wzedzie gdzie sa warzywa, wyglada jak maly seler, ale ma czarna skórke a w srodku jest biała, stosuje sie dośc długo bo przez ok4 miesiące, raz w tygodniu, ale warto efekt murowany, jestem tego przykladem, tylko niestety tzreba troche cierpliwosć, wiem że jak wypadaja wlosy to o nią trudno ale....warto tez wspomóc sie czymś od środka, jakieś witaminki,